סקר חדש

sanaya7

New member
סקר חדש

בעקבות הנושא שעלה באחד הדיונים. פותחת שירשור חדש שבו כל אחד יכתוב האם הוא מעוניין שיפנו אליו אנשים למטרת הכרות.
הסקר מיועד ל-2 מינים(כן אני בעד שיוון
)
אפשר להוסיף העדפות.

חמוד1975

New member
בהחלט מעוניין

קודם כל, הנה copy & paste למה שכתבתי כאן לא מזמן על עצמי:
נעים מאוד, שמח לגלות שנפתח פורום שכזה, בו אנו יכולים להתייעץ ולשתף רגשות/חוויות.
מזהיר שזו חפירה. מי שמעניין אותו, אשמח שיקרא ויגיב. מי שלא, אני בהחלט מבין אותו :)
כפי שודאי אפשר להסיק משמי, אני בן 38. עד גיל מופלג (29) הייתי בתול, ומעולם לא היה לי קשר רציני של ממש. היו 2 קשרים שהחלו כרציניים אך לא שרדו. ההורים שלי כבר משתגעים, לכל חבריהם כבר יש נכדים ואצלי לא קורה כלום בתחום.
בעבר הייתי ביישן קיצוני, זה השתפר מאוד, אך מה שנשאר ולא השתנה- אני בררן קיצוני ואין לי רצון לשנות את זה. יש אישיות מסויימת שאני מחפש ומראה מסויים. זה לא שילוב שאינו קיים- הכרתי בנות כאלו, רק שהן תמיד היו תפוסות. אין לי ממש בעיה להשאר לבד, זה לא איום מבחינתי, היות וגם כך יש לי חיים מאוד מעניינים ומלאי תוכן- עבודה ייחודית, חברים ומשפחה נפלאה. יודע להנות מהלבד ומהעצמאות המוחלטת שלי. כרגע אין לי צורך בהקמת משפחה, אך חושב שצורך זה כן יכול להתעורר אצלי כהתפתחות של קשר זוגי מוצלח (שאותו עדיין לא חוויתי).
סליחה על חוסר הצניעות, אבל אחרי ביקורת עצמית חמורה מאוד- אני אדם חברותי מאוד, מצליח ומוערך בעבודתי, עם יחסי אנוש מעולים, לא דוגמן, אבל נראה לא רע בכלל וצעיר מאוד לגילי. למרות מיעוט הנסיון, אין לי בעיות בתחום המיני או בעיה עם דימוי הגוף.
מה שכן, אני יודע שקשה לי לייצר תחושת אינטימיות עם רוב הבנות, ולא מסוגל בשום אופן "לשחק משחקים" או לחזר- טיפוס של "כן- כן, לא- לא". דוגל בכנות מוחלטת.
כבר שמעתי דעות ש"אחרתי את הרכבת", שאם עד עכשיו זה לא קרה, זה כבר לא יקרה ושכבר לא אוכל להכניס מישהי לחיי. אז אולי זה נכון, אך מצד שני, לא כולם צריכים "להכניס מישהו לחייהם" באותה צורה. חושב שאם יש מישהי שכמוני, שיש לה עיסוקים ועולם תוכן משל עצמה, עצמאית בהתנהלותה, שלא רואה את הזוגיות ככל עולמה, אלא כעוד פן (חשוב) בחיים- עם מישהי כזו אולי זה עשוי לעבוד.
מודה שכנראה, בגלל שבצעירותי לא הייתי בכלל פעיל בתחום, אני ממש מתעניין בצעירות. מרגיש שאני בשלב קרוב יותר אליהן מאשר לבנות גילי, שהתנסו כבר במערכות יחסים רציניות, והן הרבה יותר שיפוטיות, ומכוונות מטרה (כן, גם בגלל השעון הביולוגי). חוץ מזה, מודה שלהיות עם צעירות, מהבחינה הפיזית, זה משהו שחשוב לי להספיק לחוות. הבעיה היא שבנות מהסוג שאני מחפש ("ילדות טובות") בד"כ לא תצאנה עם מבוגרים, ובצדק. מה הן צריכות זקן כמוני? את אלו שכן, קשה לי לזהות.
בעבודתי אני מוקף צעירות, וכשאני נתקל בבנות גילי, הן פתאום נראות לי כמו חברות של אימי בעבר הלא רחוק. מרגיש צעיר מהן בדור (סליחה אם אני פוגע במישהי, אני פשוט אומר את האמת שלי). כך זה לרוב, כמובן שיש יוצאות דופן.

לגבי בתולין- מסתבר שיש בנות שמקבלות בתולין או מיעוט נסיון כדבר לגיטימי, ואפילו כיתרון מסויים. הנסיון המיני הראשון שלי היה כאמור, בגיל 29, דבר שלחלק מהאנשים הוא לא נתפס.
בת זוגי לענין שימשה לי כמדריכה (ביוזמתה!) ועשתה את זה בצורה הכי יפה ונעימה שאפשר להעלות על הדעת. מספר זאת כדי לעודד את הבתולים שמסתובבים כאן:) יש לציין שבמקרה שלי איבוד הבתולין, ובכלל, קיום המגע האינטימי לא היה איזה "מחסום שנפרץ" שגרם לשינוי בחיי. התנהלותי נשארה זהה גם לאחר מכן, לטוב ולרע. זה היה משהו מהנה ביותר, אך טכני במהותו. למדתי מכך בעיקר על כך שבנות יכולות להיות חרמניות לא פחות מאיתנו, הבנים. מצד אחד מצטער שזה לא קרה קודם וכך הפסדתי שנים יפות. אז על שנות הביישנות באמת חבל, אך לאחר מכן, ומצד שני, היו שנים שבהם זה נבע מתוך חוסר התפשרות, ועל כך אני גאה. כשזה כבר קרה, זה היה עם המישהי הנכונה, ובצורה הכי יפה שהייתי יכול לאחל לעצמי.
אם הבתולין נובע מסינון, חוסר התפשרות או זהירות בריאותית, הרי שאני רואה בכך סימן לאופי חזק, עם תכונות שאני מעריך. עם זאת, לפחות בעיני, חבל לפספס את זה ואצל רוב האנשים אין טעם לחכות לאידאל של "אהבה אמיתית", ואפשר להנות ולהרגיש טוב גם כשזה קורה עם אדם שמאוד מחבבים וסומכים עליו מאוד. לא שזה כזה קל למצוא.

ולגבי העדפותי, גם זה כבר נכתב כתשובה ל"בתולת ים":

לא מגדיר במדוייק את טווח הגילאים, אבל בגדול 22-30.
כמו שאמרתי, יכול להיות גם שאפגוש מישהי בגילי והכל יעבוד מצויין.

כמו שכבר כתבתי, אני מחפש מישהי שכמוני, יש לה חיים מעניינים ועשירים גם ללא קשר לזוגיות. זאת בניגוד לכאלו שתולים את כל משמעות חייהם בקשר הזוגי (שזה לגיטימי, פשוט לא מתאים לי). מרגיש שאם שנינו נבוא ממקום דומה בעניין זה, יש סיכוי גדול יותר שהקשר יעבוד. אני מאוד עסוק בעבודתי (וזה לא ניתן כ"כ לשינוי) ומי שנמצאת באותו מצב תבין את זה, ולא תהיה מתוסכלת מכך.
בקיצור, מישהי שעבורה הזוגיות היא עוד צד (חשוב) בחיים, ולא כל החיים.

פרט לעניין זה, יש את תכונות האופי- מישהי טובת לב, חכמה, משכילה ורחבת אופקים (לא מדבר על תואר, אלא כזאת שמתעניינת בתחומים שונים), בעלת חוש הומור.
מישהי עם רגליים על הקרקע, ריאליסטית, יציבה ולא נתונה למצבי רוח קיצוניים, עצמאית. חוץ מזה, סולידית ואוהבת בילויים שקטים, כמוני- טיולים בטבע, בתי קפה ומסעדות, הופעות מוזיקה. מישהי שהיא חיית מועדונים כנראה לא תתאים לי:)
מבחינת מראה- מתנצל מראש אם אני פוגע במישהי. מחפש אך ורק רזות ורצוי לא גבוהות (גם אני לא גבוה לצערי). לגבי שאר הפרמטרים- יש סוג של מראה שאני אוהב וקשה לי להגדיר אותו. אני מכנה אותו "מראה הילדה הטובה".
לגבי איך אדע שמצאתי- אני מרגיש את זה די מהר, ועובדה שרוב הבנות שהכרתי ומצאו חן בעיני מהיכרות קצרה, המשיכו למצוא חן בעיני גם אחרי היכרות עמוקה יותר. חבל שכמעט תמיד הן היו תפוסות:)

ותמיד יש את ההנחה "אה, בטח איזה מכוער ולא יוצלח שיש לו דרישות". אז קודם, כל יש לא מעט מכוערים ולא יוצלחים שנמצאים בזוגיות עם מוצלחות ויפהפיות. אבל אני באמת די מצליח בתחומי, וגם לא מכוער:)
ולתיאור היבש שלי: 1.70 (כן יודע שזה לא להיט), חטוב, בהיר, לא שעיר בגוף, עיניים כחולות ירוקות, שיער קצר חום. נראה בכמה שנים טובות צעיר מגילי.

ודברים שלא יודע איך שכחתי ואני מוסיף עכשיו: אך ורק לא מעשנות (אני משונאי העישון הגדולים ביותר), ולא כאלו שישנות עם חיות מחמד במיטה:)
גם מי שגרה מבחירה במרכז ת"א- הסיכוי שנתאים נמוך. זה מראה בעיני על אופי מאוד שונה ממני.

אמממ

רק מוסיפה,
כשיהיה לי גבר, אני לא אצטרך לישון עם חייה במיטה.

בנתיים יושנת עם בובת דובי קטן שחברה שלי קנתה ליום הולדת שלי

חמוד1975

New member
התכוונתי לחיות אמיתיות, לא לבובות!

אבל ממילא את לא רוצה להכיר פה..חבל...אולי דוקא כאן נמצא מישהו שיתאים לך.

לא מעוניינת.

מה שכן
בואו לצאט איתי,
אני זורמת לסייבר סקס עם לסביות בלבד

ולא כל יום כן?
אין לי זמן.
נקבע איזה יום חחח
אני התלהבתי מהצאט.

גברים מתקבלים בברכה כקוראים פאסיביים בלבד.
ואין לי בעיה שגבר יתחפש לבחורה הרי עכשיו פורים

ESPS

New member
איך פתאום הגענו ללסביות ?

חשבתי שאת סטרייטית

לא הגענו.

אלא הגעתי.

אני לא סגורה על עצמי
בנתיים סקס עם אישה זה אחלה אופציה למימוש החרמנות שלי

למעלה