סקר חדש

RoNi ThE QuEeN

New member
סקר חדש../images/Emo124.gif

אם היתה לכם אפשרות להשתתף באחת התכניות של התאומות, באיזה הייתם משתתפים?
צער גידול בנות
מרי קייט ואשלי מארחות
הרפתקאות מרי קייט ואשלי
טובות השתיים
מזל תאומות התשובה שלי- טובות השתיים!!! לא יודעת למה

RinRan

New member
היי כולם../images/Emo70.gif

אוקיי שי(וש החמודה) אצלי אז הנה שתינו כותבות: [קארין:]- מזל תאומות
[שי:]- מזל תאומות וטובות השתיים

mandy

New member
../images/Emo41.gifמזל תאומות../images/Emo41.gif

אולי כי הן ממש עושות חיים שם וזה כולל כמה בנים חתיכים במיוחד!
ומלבישים אותן ממש יפה והשיער...והאיפור...והכל...טוב הבנתם

אני הייתי בוחרת...

או בטובות השתיים או במזל תאומות הבחירה קשה .... אבל נידמה לי שבמזל תאומות כי שם זה כבר יותר בוגר וממש ממש ממש יפה... (אבל כמובן שגם טובות השתיים מדהים!!!!)

מזל תאומות הכי שווה...../images/Emo41.gif

כי כמו שכולם אמרו פה הם יותר בוגרות ויותר יפות והכל...
שמתם לב שנעלמה הדבורה מה"סמיילים ותסימנים להודעה"
בכל מקרה החלפתי את הציור שלי לכוכב הנה רואים למעלה בכותרת
ככה תוכלו לזהות אותי
צ´או

sparkling angel

New member
טובות השתיים

אני הייתי בוחרת טובות השתיים בגלל כל התסרוקות והבגדים המדליקים ויש שם בעיות שקוראות במציאות ככה שלפעמים זה עוזר... חוץ מזה שקרי נראית מזה מדליקה
וקווין כזה מצחיק-הוא ממש חנון
חחח (הוא היה הכי מצחיק במסיבת הריקודים בבית הספר של מרי קייט ואשלי איך שהוא התחיל לרקוד וגם בפרק שמרי קייט ניסתה להכין קלטת לפיספוסים ואשלי הייתה אמורה לעשות את כל הקטע המצחיק אבל אז קווין נכנס עלה על הסקטבורד נתקל בספה והפיל את הפופקורן חחח)

Alexis14

New member
קשה...

אני מתלבטת בין הרבה- יש גם נימוק לכל אחד... מרי קייט ואשלי מארחות- מסיבת אופנה, ריקודים בביה"ס- זה כזה אדיר ואני חולה על השירים שמה... *מזמזמת ´וואטס אול דה נויז אבווט´...* וגם שם הן לא ממש קטנות אלא כבר די גדולות ויש שם בגדים אדירים... והבי"ס לאופנה אדיר, והבנים חמודים... טובות השתיים- אני שונאת את קווין וקארי! איכסהההה! אבל התאומות ממש חמודות שם, ואני אוהבת את כל הקטעים בבי"ס עם מקס ובריאן, וכמובן ג´ניפר דילבררררר! צער גידול בנות- ג´ודי סוויטן הזאת רולז בטירוף! בעיקר בשנים המאוחרות וגם הכל כזה מתנהל בסבבה.. גם דיג´יי חמודה וג´סי הוא היצור הכי מתוק... תמיד חשבתי שזה לא יפה שהוא כל כך אוהב את מישל ואת דיג´ וסטף פחות.. לא? מזל תאומות- התאומות שם כבר גדולות וכולם מצחיקים- טדי, מנואלו, מייסי וג´ק, וכמובן יש את הייצור הכי חתיך בעולם! לארייי! מרי מי... פליז?.. בקיצקץ- אני אוהבת הכל... לא יכולה להחליט!

בטובות השתיים זה רק הם מופיעות

אז עדיף במזל תאומות כי הם כל הזמן עם חברים שלהם שמה אבל למרות שיותר אהבתי את טובות השתיים אז את שתייהם

למעלה