סקר חדש

Aviad1987

New member
סקר חדש ../images/Emo124.gif

בואו שתפו אותנו - מי יותר מיותר בעלילה
אנה או אוליבר
בסקר הקודם הכתרתם את סת וסאמר (מפתיע) כזוג של הסדרה (42 קולות) למרות שבפועל הם בכלל לא זוג
מאחוריהם נמצאים בפיגור לא קטן - ריאן ומריסה עם 26 קולות. הצביעו והשפיעו

כייפי!אפשר להגיד למה לדעתי מיותר...

אוליבר!!!! אני חושבת שהרוב חושב כמוני ואם לא, יהיה נחמד לדעת למה... אוליבר פשוט דמות מעצבנת, הוא הגיע כמסכן, עם בעיות ופשוט מנצל את זה וכך הוא פגוע בריאן ומריסה- הזוג של הסדרה (לא הזוג הפייבוריט עלי אבל הם לדעתי יותר מרכזיים מהשאר גם בגלל ריאן שהוא גם מאוד ראשי בסדרה... [מקווה שהבנתם
הסתבחתי עם עצמי קצת]) בקיצור, אוליבר הוא רע!
ואני מארגנת עליו הלאום ורצח קבוצתי- אתם מוזמנים להצטרף
לעומת אנה, שגם אותה אני לא מחבבת (בלשון המעטה) כי היא עומדת בין הזוג המושלם יותר של הסדרה לדעתי- סת' וסאמר שהם פשוט חייייייבים להיות ביחד! זה לא הולך ככה!... חח, תודו שהם יהיו הרבה יותר איכותיים מסת' ואנה- נכון!?
(אני מצטערת שהסטתי את כולם לדעות שלי...קצת נסחפתי...סורי
שתפו אותי בדעותכםםםםם
הגר!

אני דווקא חושבת שאנה מיותרת

כי הרי (וזה לא ספויילר
) ברור שסת' וסאמר יהיו ביחד אז בשביל מה להכניס אותה
חוץ מזה היא מתוכחמת מדי כזו, מעצבן אותי. אוליבר, הגיע הזמן שמשהו יפריע ל"אול סו פרפקט קאפל"... מריסה עצבנה אותי תמיד. ולריאן יש מימיקה ממש מפותחת כשהוא מתרגז..

Aviad1987

New member
נכון, היא מתוחכמת ומגניבה..

בגלל זה היא מתאימה לסת :| לא?

M i l k y W a y

New member
../images/Emo45.gif

את אוליבר יכולים לשחרר הביתה.. אבל את אנה אפשר להשאיר,פשוט שלא תהיה עם סת'.. כי היא אחלה דמות... שיפילו אותה על לוק או משהו...

M i l k y W a y

New member
../images/Emo45.gif

את אוליבר יכולים לשחרר הביתה.. אבל את אנה אפשר להשאיר,פשוט שלא תהיה עם סת'.. כי היא אחלה דמות... שיפילו אותה על לוק או משהו...

sharwan

New member
גמאני חושבת ש...

אנה מיותרת.... הבגדים המזעזעים שלה מטריפים אותי! חחחחחח אוליבר ממש חמווווד! הוא לא מיותר... (וואי אני מפחדת לכתוב בטעות ספויילרים... מותר?..)

IDOffryn

New member
הם בכלל לא מיותרים

בלי אנה סת היה בסאמר (לא שזה רע) והכל היה נגמר מהר מידי ומשעמם ובלי אוליבר לא הייתה את המריבה הזו בין מריסה לריאן שסך הכך גרמה לאיזה עניין מסוים בהם סך הכל 2 סיבכו את העלילה ובלעדיהם העלילה הייתה משעממת. וגם אנה שולטת :)

DaisyDuke

New member
אוליבר!!

הוא כלכך תלותי ומציק! [ולא כי הוא מפריע למריסה וריאן..הם גם מציקים..
] וחוצמזה אנה מגניבה כזאת ויפה.. סת' גם היה צריך אותה כדי שיפסיק להזיל ריר על סאמר, לפחות לכמה פרקים.

keds

New member
אוליבר,אבל...

הוא מוסיף לסידרה קצת פלפל.. כי תחשבו אם הוא לא היה בא.. לא היה ממש מעניין..
אני חושבת.. כאילו היה מעניין אבל הוא מוסיף משו.. מתח לראות אם אהבה שלהם מספיק חזקה..

אוליבררררר

הדמות הכי מרגיזה בסדרה!!! הכי מיותרת, הכי מעצבנת... וכל פרק שאני רואה אותו על המסך הכריות מתפוצצות לי בין הידיים. ההורים שלי מתחילים להתחרפן מזה שאני באמת באמת מתחילה לדבר אל הטלויזיה. אז ללא ספק... אוליבר. אררג. ואנה.. אוי אנה
אנה שלי השנונה והחמודה והיפה. האידיאלית בשביל סת'. לדעתי היו צריכים להפוך את הזוגות המרכזיים בסדרה שסאמר תיהיה הבחורה הזאת שבסוף מסתבר לא האידאילית בשביל סת'. לא אוהבת את סאמר, היא גם לא יפה.

Aviad1987

New member
עד סאמר ../images/Emo9.gif

זה כמו שסת אמר, הוא יוצא עם גרסה נקבית שלו. זה לא לעניין =\

חחח מצטערת, אבל זאת דעתי ../images/Emo13.gif

אבל תודי! אנה ממש מקסימה כזאת:) אפילו שהיא סת' כהן עם שדיים ובלונד:)

ואם כבר אנה...אז שאלה -

יצא לה איזה שהוא רווח בתחום האהבה? אחרי שסת' יבין שסאמר היא השמש והפרפרים בשבילו?

Aviad1987

New member
*תודה

לא הייתי מתנגד לאנה בתור חברה ,היא *כוסית* (אמרו שמותר להגיד את זה נכון?) וחכמה

למעלה