סקר חדש
טיפוח ידיים

Kumagoro01

New member
סקר חדש ../images/Emo13.gif טיפוח ידיים

ידיים חשובות לא פחות מציפורניים, במיוחד מציפורניים מטופחות ועם לק.
1. באיזו תכיפות אתן שוטפות ידיים? משנה לכן באיזה סבון? אתן שמות קרם ידיים אחרי כל פעם כזו? 2. אתן משתמשות בג'ל נגד חיידקים או שרק לעיתים רחוקות/כשממש חייבים כי אתן לא רוצות שהוא ייבש אתכן? קרם ידיים אח"כ או לא? 3. אתן לובשות כפפות בחורף? עם או בלי אצבע? באיזו תדירות? 4. קרם ידיים: פעם ביום, 3 פעמים ביום, בכל פעם שהידיים יבשות או בכלל לא? 5. קרם ידיים אחד מומלץ? 6. יצא לכן שהציפורניים התחזקו משימוש בקרם ידיים/קרם ציפורניים מסויים? 7. בחורף (ובקיץ במזגן) הידיים שלכן מתייבשות? אם כן, עד לאיזו רמה אתן עדיין מזניחות את זה מעצלנות (בהנחה שאתן לא מאלו שלא יכולות בלי קרם...) 8. קרם כפפה או קרם נספג? (קרם כפפה= הסוג שמשאיר שכבת "מגן" דקה על העור) 9. קרם יקר או זול? של מותג, טבעי, עלום שם? באיזו תדירות אתן קונות? 10. עם ריח או בלי? עם מקדם הגנה או בלי? 11. יש דברים מסויימים בידיים שלכן (כוויות קור, כתמים, נעשות כחולות וסדוקות בקור) שמעצבנים אתכן? שתפו אם בא לכן ובמיוחד אם יש לכן פתרונות... תיהנו

Kumagoro01

New member
עונה לעצמי ../images/Emo3.gif

1. המון, אני שונאת להרגיש כאילו יש עליהן לכלוך. לפעמים זה אפילו סתם כי אני אוהבת לשטוף אותן XD (בחורף במים חמים ובקיץ סתם כדי להרגיש מים...) אני משתמשת בתחליבי רחצה ולא בסבונים רגילים כי ככה זה לא מייבש את הידיים. (אבל מאוד אוהבת את קמיל בלו של ד"ר פישר
) 2. לעיתים רחוקות (אחרי דברים שממש מגעילים אותי כמו שירותים ציבוריים. ואז אני שוטפת ידיים, מייבשת אותן ושמה את הג'ל הזה). לד"ר פישר יצא ג'ל פחות מייבש, מן גרסת כמעט-קרם כזו, אז בזה אני משתמשת. 3. לצערי כן, אם אני לא לובשת כפפות נעשות לי כוויות קור והידיים נסדקות וסתם מתכערות. במזג אוויר מאוד קר גם נשברות לי ציפורניים
רוב הכפפות שלי מכסות רק את האצבעות אבל יש לי זוג אחד ונדיר שמכסה את כל היד ואני עדיין יכולה להתנהג עם הידיים שלי בחופשיות, אז לאחרונה רק איתו כל הזמן. 4. לפני שאני שמה כפפות, כשהידיים יבשות, לפני השינה (לפעמים) וכשמתחשק. יש לי שפופרת בתיק ובקבוק משאבה על השולחן. 5. קרם קלנדולה של רוטס מעולה (שפופרת סגולה ודיי מכוערת אבל דיי מתרגלים אליה בסוף) ריח מדהים, מרקם מדהים ונספג וממש רואים שיפור בידיים יבשות אחרי אפילו פעם אחת. 6. אני מיוחדת, כלום לא מחזק לי את הציפורניים. XD אבל רוטס היה הכי קרוב ללעשות את זה. 7. הן מתייבשות מאוד, ואני קצת שונאת לשם קרם אבל שמה בכל זאת וברוב המקרים לא מזניחה את זה למצב שישימו לב. אם אני לא אשים קרם בכלל הן ייסדקו וידממו
8. הקרם הכי נספג שקיים, שונאת קרמים אחרים כי תמיד בא לי לשטוף אותם.
ובכלל תמיד בא לי לשטוף את זה שנייה אחרי שאני שמה... 9. לא מאוד משנה לי, אבל שיעשה את העבודה, שלא יזיק ושלא יהיה מסריח. ושהשפופרת שלו לא תהייה ממש ממש מכוערת
אני קונה בתדירות דיי נמוכה כי אני תמיד מחזיקה כמה במקביל... ואני כמעט תמיד מגוונת אז אני מכירה הרבה סוגים. 10. לא כאילו אני לא אוהבת את הקרמים היקרים עם הריח. כולם אוהבים אותם, אבל בדר"כ אני שומרת את זה למתנות. חברה לימדה אותי להשתמש בקרם פנים לתינוקות במקום קרם ידיים: לא יקר מדי, נספג מאוד ויש לו מקדם הגנה (18SPF) אז הוא מצויין. 11. הידיים שלי מאוד נוטות לעשות לי צרות, גם בחורף וגם בקיץ, וברוב המקרים כפפות הן באמת הדבר היחידי שעוזר. אני מתנחמת בעובדה שמתחת לכפפות תמיד יש לי ידיים יפות ועדיין רואים אותן בהמון הזדמנויות וזה עדיף ככה.

עונה

1. באיזו תכיפות אתן שוטפות ידיים? משנה לכן באיזה סבון? אתן שמות קרם ידיים אחרי כל פעם כזו? תדירות גבוהה מאוד, רק בסבון נוזלי (לא משנה לי כל כך באיזה), לגבי הקרם - לא מצליחה להתמיד :) 2. אתן משתמשות בג'ל נגד חיידקים או שרק לעיתים רחוקות/כשממש חייבים כי אתן לא רוצות שהוא ייבש אתכן? קרם ידיים אח"כ או לא? כן! בעיקר אחרי שיעור פילאטיס (עד שאגיע הביתה), לא שמה קרם ידיים אחרי ג'ל. 3. אתן לובשות כפפות בחורף? עם או בלי אצבע? באיזו תדירות? לא 4. קרם ידיים: פעם ביום, 3 פעמים ביום, בכל פעם שהידיים יבשות או בכלל לא? משתדלת לפחות פעם ביום או כשיש יובש קיצוני 5. קרם ידיים אחד מומלץ? קצת מיושן אבל הוא הכי טוב לי - פינג'ל 6. יצא לכן שהציפורניים התחזקו משימוש בקרם ידיים/קרם ציפורניים מסויים? לא 7. בחורף (ובקיץ במזגן) הידיים שלכן מתייבשות? אם כן, עד לאיזו רמה אתן עדיין מזניחות את זה מעצלנות (בהנחה שאתן לא מאלו שלא יכולות בלי קרם...) כן, משתדלת מאוד למנוע שלא יגיע למצב של סדקים. 8. קרם כפפה או קרם נספג? (קרם כפפה= הסוג שמשאיר שכבת "מגן" דקה על העור) גם וגם, תלוי אם לא צריך לגעת אחרי זה בהגה/במחשב 9. קרם יקר או זול? של מותג, טבעי, עלום שם? באיזו תדירות אתן קונות? ניסיתי גם יקרים וגם זולים ולמען האמת לא הרגשתי בהבדל משמעותי בעיקר בגלל שברגע ששוטפים ידיים האפקטיביות נעלמת. קונה לפי הצורך, זה לא מוצר שאני מתלהבת כל כך לקנות :) 10. עם ריח או בלי? עם מקדם הגנה או בלי? לא משנה לי 11. יש דברים מסויימים בידיים שלכן (כוויות קור, כתמים, נעשות כחולות וסדוקות בקור) שמעצבנים אתכן? שתפו אם בא לכן ובמיוחד אם יש לכן פתרונות... חוץ מקצת יובש כשקר אני די מחבבת אותן :)

יפעתיקו

New member
אמאלההה סקר ארוך../images/Emo110.gif

1. כל פעם אחרי שירותים.. לפני שינוי לק... בערב, בבוקר... מתי שיוצא 2. לפעמים כשיש לי באמצע שיעור עפרון מרוח בטישטוש על היד 3. אממ לא יודעת... בדרך כלל לא.. שממש קר אז כן 4. בכל פעם שהידיים יבשות 5. ? 6. לא:O... הן התחזקו מהניילטק 7. אממ לפעמים.. וכשיבש אז אני לא מזניחה רק מפני שזה לא נעים לי וזה סתם הורס הכל אם אני עושה עיצוב יפה בציפורניים 8. ניספג 9. לא אכפת לי העיקר שיהיה סבבה 10. :S 11. כרגע לא, טפו טפו...

1Unicorn1

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. באיזו תכיפות אתן שוטפות ידיים? משנה לכן באיזה סבון? אתן שמות קרם ידיים אחרי כל פעם כזו? המון, אחרי כל פעם שאני הולכת לשירותים מן הסתם .. אחרי שאני מנקה, לפני אוכל וכו'... מעדיפה סבון נוזלי. לרב לא שמה קרם אח"כ. 2. אתן משתמשות בג'ל נגד חיידקים או שרק לעיתים רחוקות/כשממש חייבים כי אתן לא רוצות שהוא ייבש אתכן? קרם ידיים אח"כ או לא? לא 3. אתן לובשות כפפות בחורף? עם או בלי אצבע? באיזו תדירות? לפעמים, כשממש קר. לרב כפפות "שלמות". 4. קרם ידיים: פעם ביום, 3 פעמים ביום, בכל פעם שהידיים יבשות או בכלל לא? לרב פעם ביום, כשממש יבש אז יותר. 5. קרם ידיים אחד מומלץ? קרם בריח וניל של ללין
6. יצא לכן שהציפורניים התחזקו משימוש בקרם ידיים/קרם ציפורניים מסויים? לא
7. בחורף (ובקיץ במזגן) הידיים שלכן מתייבשות? אם כן, עד לאיזו רמה אתן עדיין מזניחות את זה מעצלנות (בהנחה שאתן לא מאלו שלא יכולות בלי קרם...) מאד!!!!!!! משתדלת לשים קרם כמה שאפשר .. 8. קרם כפפה או קרם נספג? (קרם כפפה= הסוג שמשאיר שכבת "מגן" דקה על העור) נספג. 9. קרם יקר או זול? של מותג, טבעי, עלום שם? באיזו תדירות אתן קונות? כל פעם אני מקבלת קרמים במתנה אז אין לי מושג מה עלויותיהם.. 10. עם ריח או בלי? עם מקדם הגנה או בלי? בוודאי שעם ריח! אבל מקדם הגנה לקרם ידיים?
11. יש דברים מסויימים בידיים שלכן (כוויות קור, כתמים, נעשות כחולות וסדוקות בקור) שמעצבנים אתכן? שתפו אם בא לכן ובמיוחד אם יש לכן פתרונות... ציפורניים שכל הזמן נשברות!

סקרמנטה

New member
../images/Emo178.gif

1.
שוטפת ידיים עם סבון לפי הצורך, בטח אחרי ביקור בשירותים. בד"כ סבון מוצק של נקה-7, לפעמים נוזלי. מאוד משתדלת למרוח קרם ידיים לאחר הניגוב, לפחות בחורף. 2.
ג'ל/ נוזל נגד חיידקים ודומיו - רק אם ביקרתי מישהו בבית חולים וכד'. 3.
כפפות?! פה זה ישראל... מקסימום הידיים בכיסים. 4.
בקיץ - כמעט ולא. בחורף - לפחות כמה פעמים ביום על ידיים לחות. 5.
פנג'ל הקלאסי! אין לו תחליף! 6.
לא ניסיתי אף פעם קרם ציפורניים. 7.
בטח מתייבשות בחורף. אבל בשביל זה יש קרם ידיים. 8-10.
קרם נספג. זול (מאוד). פנג'ל הקלאסי עם ריח עדין. מקדם הגנה?! לא ידעתי שיש גם בקרמי ידיים... בד"כ הולך לי כ-12 אריזות בחורף אחד. השנה קניתי אותם באריזות שלישיה ב-12 ש"ח למארז (כלומר 4 ש"ח לשפורפרת של 80 מ"ל). 11.
כן! פרקי הקצה של האצבעות שלי כהים יחסית ונראים מוכתמים. פעם חשבתי שזה שאריות של לק, אבל זה לא... דודה שלי הציעה לשפשף אותן בלימון, שממילא יעזור לחיזוק הציפורניים. מה אתן אומרות?

angell4

New member
עונה../images/Emo205.gif

1. באיזו תכיפות אתן שוטפות ידיים? משנה לכן באיזה סבון? אתן שמות קרם ידיים אחרי כל פעם כזו?
שוטפת תמיד אחרי ביקור בשירותים, או אם סתם הידיים מתלכלכות, משתמשת בסבון נוזלי מה שיש בבית. קרם אני שמה רק במקרה של יובש ולא לאחר כל שטיפה 2. אתן משתמשות בג'ל נגד חיידקים או שרק לעיתים רחוקות/כשממש חייבים כי אתן לא רוצות שהוא ייבש אתכן? קרם ידיים אח"כ או לא?
יש לי את הג'ל הזה בכל תיק. משתמשת בעיקר אחרי בילוי בשירותים ציבוריים או טיולים. לא שמה אחר כך קרם. 3. אתן לובשות כפפות בחורף? עם או בלי אצבע? באיזו תדירות?
לדעתי החורף של הארץ לא מצריך כל כך כפפות. אני גם לא סובלת יותר מידי מקור 4. קרם ידיים: פעם ביום, 3 פעמים ביום, בכל פעם שהידיים יבשות או בכלל לא?
בד"כ שמה בבוקר כי האויר הקר מייבש אותן ולפעמים לפני השינה 5. קרם ידיים אחד מומלץ?
מותר 2?
אחד של ד"ר פישר בריח שקדים יש לו ריח מעולה והוא נספג מהר, השני הוא של דאב 6. יצא לכן שהציפורניים התחזקו משימוש בקרם ידיים/קרם ציפורניים מסויים?
לא 7. בחורף (ובקיץ במזגן) הידיים שלכן מתייבשות? אם כן, עד לאיזו רמה אתן עדיין מזניחות את זה מעצלנות (בהנחה שאתן לא מאלו שלא יכולות בלי קרם...)
לא סובלת מיובש קיצוני 8. קרם כפפה או קרם נספג? (קרם כפפה= הסוג שמשאיר שכבת "מגן" דקה על העור)
נספג! אני שונאתתת שהידיים שומניות 9. קרם יקר או זול? של מותג, טבעי, עלום שם? באיזו תדירות אתן קונות?
אני קונה רק בזול. לא אקנה קרם ידיים שעובר את ה 20 ש"ח. ויש לי כרגע 3 קרמים והם יספיקו לי לעוד הרבה זמן... 10. עם ריח או בלי? עם מקדם הגנה או בלי?
עם ריח. לא שמתי לב לגבי מקדם הגנה 11. יש דברים מסויימים בידיים שלכן (כוויות קור, כתמים, נעשות כחולות וסדוקות בקור) שמעצבנים אתכן? שתפו אם בא לכן ובמיוחד אם יש לכן פתרונות...
למזלי אני לא סובלת יותר מידי מהבעיות האלו

פנרה

New member
אצלי

1. באיזו תכיפות אתן שוטפות ידיים? משנה לכן באיזה סבון? אתן שמות קרם ידיים אחרי כל פעם כזו? די הרבה, אחרי שימוש בשירותים, אחרי שאני מנקה, אחרי הדחת כלים, לפני תוך כדי ואחרי בישול וסתם כשאני מרגישה שהידיים מלוכלכות. בבית שלי אני תמיד קונה סבונים מ bath and body works מאחר והם נעימים, אבל בעיקר כי הריחות שלהם משגעים. 2. אתן משתמשות בג'ל נגד חיידקים או שרק לעיתים רחוקות/כשממש חייבים כי אתן לא רוצות שהוא ייבש אתכן? קרם ידיים אח"כ או לא? האמת שאני משתמשת בג'ל המון. מן הסתם לא כשאני בבית, אבל כשאני בחוץ אני משתמשת בזה ממש הרבה. במיוחד באוניברסיטהף מאחר ואני סטודנטית במקום שיש בו קורסי קולינריה, ולעולם אין לדעת מי נגע במה. 3. אתן לובשות כפפות בחורף? עם או בלי אצבע? באיזו תדירות? בארץ מעולם לא הייתי לובשת, אבל פה מאד מאד קר, ולכן אני חייבת ללבוש כפפות. הכפפות כמובן שלמות, ואני לובשת אותן כל יום, אפילו באוטו כי ההגה קפוא!
4. קרם ידיים: פעם ביום, 3 פעמים ביום, בכל פעם שהידיים יבשות או בכלל לא? למרבה הפלא הידיים שלי לא כל כך מתייבשות, אולי זה בגלל שאני מקפידה על כפפות. בכל אופן אני משתמשת בקרם ידיים כל יום, אבל אם אני מרגישה שהן יבשות אז אשתמש מספר פעמים ביום. 5. קרם ידיים אחד מומלץ? שוב, אני משתמשת בקרמים של bath and body works כי אני מוצאת שהם מספיק מלחחים בשבילי, והריחות שלהם זה משו משו! 6. יצא לכן שהציפורניים התחזקו משימוש בקרם ידיים/קרם ציפורניים מסויים? לא... 7. בחורף (ובקיץ במזגן) הידיים שלכן מתייבשות? אם כן, עד לאיזו רמה אתן עדיין מזניחות את זה מעצלנות (בהנחה שאתן לא מאלו שלא יכולות בלי קרם...) כמו שאמרתי, הידיים לא מתייבשות בכזאת קלות, ואם כן אני בהחלט לא מזניחה כי זה פשוט לא נעים. 8. קרם כפפה או קרם נספג? (קרם כפפה= הסוג שמשאיר שכבת "מגן" דקה על העור) בהחלט קרם נספג! אני לא ממש אוהבת קרם שמשאיר שכבה על העור.... 9. קרם יקר או זול? של מותג, טבעי, עלום שם? באיזו תדירות אתן קונות? זול בהחלט זול. אני תמיד קונה את הקרמים שלי במבצע של 3 בעשר דולר... ואם אני תופסת את המבצע הסמי שנתי אז בכלל זול (נדמה לי שזה 5 או 6 בעשר..) 10. עם ריח או בלי? עם מקדם הגנה או בלי? עם ריח!! (מלפפון מלון
) והאמת היא שבלי מקדם, אבל זה רק בגלל שלקרמים שאני אוהבת אין.

sHiR TaDmOr

New member
עונה ומצטרפת באופן רשמי ../images/Emo140.gif

שלום לכולן, מאז שנפתח הפורום קראתי בשקט
, ועכשיו החלטתי להצטרף, נחמד פה.
1. באיזו תכיפות אתן שוטפות ידיים? משנה לכן באיזה סבון? אתן שמות קרם ידיים אחרי כל פעם כזו?אחרי שירותים, לפני החלפת לק ובכלל כל פעם שאני מרגישה שבא לי לשטוף אותן
(סתם אם הן דביקות, לפני אוכל ודברים כאלה) סבון מוצק מייבש לי את העור אז אני משתמשת בנוזלי, של הוואי בריח קוקוס.
בד"כ אני ישר חוזרת לפעולות היומיומיות ככה שאני לא שמה קרם ידיים.
2. אתן משתמשות בג'ל נגד חיידקים או שרק לעיתים רחוקות/כשממש חייבים כי אתן לא רוצות שהוא ייבש אתכן? קרם ידיים אח"כ או לא?כן, אפשר להגיד שאני קצת מכורה
יש לי כל מיני חברות, ריחות, צבעים..חחח. לא שמה קרם ידיים אחרי.
3. אתן לובשות כפפות בחורף? עם או בלי אצבע? באיזו תדירות?רק כשממש ממש ממש קר, וזה קורה לעיתים רחוקות כי אני לא רגישה לקור.
4. קרם ידיים: פעם ביום, 3 פעמים ביום, בכל פעם שהידיים יבשות או בכלל לא?בכל פעם שהידיים יבשות, זה קורה לי במעבר בין עונות, או בימים קפואים.
5. קרם ידיים אחד מומלץ?יש לי אחד של נקות בשינקין בריח 'חלב ודבש', מעולה .
גם של וזלין ממש טוב.
6. יצא לכן שהציפורניים התחזקו משימוש בקרם ידיים/קרם ציפורניים מסויים?ההפך, הן התרככו מאוד.
7. בחורף (ובקיץ במזגן) הידיים שלכן מתייבשות? אם כן, עד לאיזו רמה אתן עדיין מזניחות את זה מעצלנות (בהנחה שאתן לא מאלו שלא יכולות בלי קרם...)רק אם יש ימים קפואים ביותר, בד"כ לא..
8. קרם כפפה או קרם נספג? (קרם כפפה= הסוג שמשאיר שכבת "מגן" דקה על העור)נספג, אני לא יכולה לסבול את התחושה של קרם על העור
9. קרם יקר או זול? של מותג, טבעי, עלום שם? באיזו תדירות אתן קונות?אם הוא טוב פחות משנה לי המחיר, אבל כמובן שאעדיף זול. ולא משנה החברה, העיקר האיכות.
10. עם ריח או בלי? עם מקדם הגנה או בלי?ריח
. בלי מקדם.
11. יש דברים מסויימים בידיים שלכן (כוויות קור, כתמים, נעשות כחולות וסדוקות בקור) שמעצבנים אתכן? שתפו אם בא לכן ובמיוחד אם יש לכן פתרונות...עכשיו לדוגמא התחיל להתקלף לי העור באצבע המורה(רק ביד אחת
) ויש לי פצעים קטנים מסביב לציפורן, בקיוטיקל, אז אני שמה קרם ו-וזלין בתדירות יחסית גבוהה (בבוקר, בערב אחרי המקלחת, ואז שוב לפני שינה.) זה מרכך את העור וככה פחות כואב לי.
אגב, אני שיר, בת 17

mgirl

New member
סקר סקר סקר

1. באיזו תכיפות אתן שוטפות ידיים? משנה לכן באיזה סבון? אתן שמות קרם ידיים אחרי כל פעם כזו? כמה פעמים ביום - אחרי שאני הולכת לשירותים או שוטפת כלים, לפני שאני אוכלת. לא חשוב לי איזה סבון כל עוד יש לו ריח טוב, אבל פעם כשהייתי בארה"ב אצל איזו משפחה נתקלתי במן סבון-קרם כזה לידיים שהיה בשירותים של האורחים ומאז יש לי חלום להשיג כזה. עוד לא מצאתי אחד שלא עולה הון
2. אתן משתמשות בג'ל נגד חיידקים או שרק לעיתים רחוקות/כשממש חייבים כי אתן לא רוצות שהוא ייבש אתכן? קרם ידיים אח"כ או לא? לא משתמשת בג'ל מחטא! זה נראה לי טפשי. 3. אתן לובשות כפפות בחורף? עם או בלי אצבע? באיזו תדירות? לובשת כפפות בעיקר כשקר כ"כ כמו בשבוע האחרון ובלילה - בדר"כ בלי אצבעות כי יותר נוח לי וגם יש לי כפפות ורודות מגניבות בלי אצבעות, אבל אם באמת קר אז עם אצבעות. 4. קרם ידיים: פעם ביום, 3 פעמים ביום, בכל פעם שהידיים יבשות או בכלל לא? רק כשהידיים שלי יבשות, למזלי זה לא קורה הרבה
אה, וגם לפעמים כשאני רוצה להדיף ריח טוב במיוחד 5. קרם ידיים אחד מומלץ? עוד לא מצאתי את ה'אחד' מבחינת הטקסטורה ומהירות הספיגה, אבל אני אוהבת את הריח של הוויט-מאסק של בודי שופ. כשטסתי פעם אחרונה באל-על קיבלתי דוגמית של קרם ידיים עם ריח מטורף אבל לא הייתה כתובה עליו חברה :'( 6. יצא לכן שהציפורניים התחזקו משימוש בקרם ידיים/קרם ציפורניים מסויים? בודאי שלא.. רק מהמחזק. 7. בחורף (ובקיץ במזגן) הידיים שלכן מתייבשות? אם כן, עד לאיזו רמה אתן עדיין מזניחות את זה מעצלנות (בהנחה שאתן לא מאלו שלא יכולות בלי קרם...) לא מתייבשות בדרך כלל, רק בחורף כשיש מיזוג ממש חם וחונק בחדר. בעיית היובש העיקרית שלי היא בכלל בשפתיים וזה כבר סיפור אחר. 8. קרם כפפה או קרם נספג? (קרם כפפה= הסוג שמשאיר שכבת "מגן" דקה על העור) בודאי שנספג! יש בכלל מישהו שאוהב שהקרם משאיר לו שכבה על העור שלא נספגת? 9. קרם יקר או זול? של מותג, טבעי, עלום שם? באיזו תדירות אתן קונות? מעדיפה כמובן זול, ולא אכפת לי המותג - יהיה נחמד אם אקבל המלצה. אני כמעט ולא משתמשת אז כמעט ולא קונה, אותו הקרם מחזיק אצלי שנים ואני מחליפה רק בגלל שמתחשק לי ריח חדש. 10. עם ריח או בלי? עם מקדם הגנה או בלי? כמו שאפשר להבין - הריח חשוב! מקדם הגנה לא משנה לי (יש בכלל כזה דבר בקרם ידיים?) 11. יש דברים מסויימים בידיים שלכן (כוויות קור, כתמים, נעשות כחולות וסדוקות בקור) שמעצבנים אתכן? לא ממש... יש לי עור יבש מסביב לציפורניים וזה נפתר עם קרם ידיים פשוט בדר"כ. הם מתקררות מאוד בקלות אבל למזלי לא מתייבשות ממש....

פנרה

New member
בקשר לסבון

אם במקרה יש לך גישה לארה"ב אז רק שתדעי שאת הסבון-קרם הזה את יכולה להשיג בחנות שנראת Bath and body works וזה בהחלט לא יקר (כמו הקרמים שציינתי למעלה, בדרך כלל 3 ב10 דולר, ופעמיים בשנה אפשר למצוא 6 ב 10 דולר). אני גם ממש אוהבת את הסבונים הללו! בהצלחה בחיפוש!

mgirl

New member
זהו, שבדיוק משם היה את הקרם הזה

הבעיה שאני לא מגיעה לשם אלא אבא שלי, ולכי תשלחי את אבא לקנות לך סבון קרם...
הוא יגיע עם הדברים הכי הזויים ולא אם מה שאני ארצה...

פנרה

New member
את בהחלט צודקת

במיוחד ואחר שם יש 3 סוגים של סבון- ג'ל עם גרגירים, נוזל בבקבוק שהופך לקצף בידיים, וכמובן הקרם! האמת שלי היה די מזל ובזמנו אבא שלי היה מביא בדיוק מה שהיה צריך, אבל אולי זה בגלל שאחותי הגדולה חינכה אותו היטב לפני שאני נכנסתי לנושא

ענבל30

New member
תשובות...

1. שוטפת די הרבה, למען האמת. יוצא משהו כמו פעם בשעה, נראה לי... לא משנה לי הסבון, אבל אני מעדיפה נוזלי על מוצק. לא שמה קרם ידיים אחרי כל שטיפה. 2. בכלל לא משתמשת בג'ל מחטא 3. כפפות רק כשממש ממש קר ואני צריכה להיות מחוץ לבית. אני מעדיפה כפפות חסרות אצבעות (לא אצבעות חתוכות אלא בלי אצבעות בכלל) כי ככה זה נוח לי הרבה יותר לבצע כל מיני פעולות עם הידיים. אני סורגת את הכפפות שלי בעצמי. 4. קרם ידיים בד"כ פעם-פעמיים בשבוע, רק כשיש יובש קיצוני. 5. אין לי אחד מומלץ או קבוע, משנה ומנסה כל פעם אחד אחר. האמת היא שאני לא ממש אוהבת לשים קרם ידיים, עושה לי הרגשה לא נעימה בידיים, חלקלקה כזו... שמה רק כשממש אין ברירה. 6. לא התחזקו לי ציפורניים כתוצאה משימוש בקרמים כלשהם... 7. מתייבשות למדי כשמזג האויר יבש מאוד, קר או חם. לעתים רחוקות המצב מחמיר עד כדי קילופים בעור שמסביב לציפורניים. 8. אני מעדיפה את אלו שנספגים, לא סובלת להרגיש משהו על הידיים שלי. 9. כאמור אין לי נאמנות לקרם מסויים, ובדרך כלל קונה מה שבא לי, לפי המחיר או המלצות. לא משנה לי מותג אבל אין מצב שאקנה קרם יקר. 10. ריח הוא לא רלוונטי עבורי
ובכלל לא חשבתי על קרם ידיים עם מקדם הגנה... 11. הדבר היחיד שקצת מפריע לי וקשור ליובש - העור נעשה כבר מקומט מדי לטעמי
אני מזדקנת! זה מפריע לי בעיקר בתמונות הסווטצ'ים כשאני מצלמת את גב היד והאצבעות פרושות...

Angel Of Moon

New member
איזה אחלה סקר ! ../images/Emo13.gif

ועוד יותר כיף לקום ב11:20 בבוקר ביום חופש
.. 1. באיזו תכיפות אתן שוטפות ידיים? משנה לכן באיזה סבון? אתן שמות קרם ידיים אחרי כל פעם כזו?
אני אוהבת לשטוף הרבה ידיים....אפילו אם גרגר במבה או חוט של אבק נגע לי בציפורן אני שוטפת ידיים
... אבל לא שמה תמיד קרם אחר כך....רק אם מרגישה שהידיים שלי באמת נסדקות 2. אתן משתמשות בג'ל נגד חיידקים או שרק לעיתים רחוקות/כשממש חייבים כי אתן לא רוצות שהוא ייבש אתכן? קרם ידיים אח"כ או לא?
רק שאני ממש ממש חייבת... כי הוא גם מייבש אותי למוות וגם שורף .... ואם כבר עושה שימוש אז ברור שקרם ידיים אחר כך. 3. אתן לובשות כפפות בחורף? עם או בלי אצבע? באיזו תדירות?
האמת שלא, ואני לא מבינה איך לא חשבתי על זה...יש מצב שאני אאמץ את זה
4. קרם ידיים: פעם ביום, 3 פעמים ביום, בכל פעם שהידיים יבשות או בכלל לא?
בדרך כלל בבוקר, ובלילה שכבה ממש עבה. במשך היום רק אם הן שורפות...אני צריכה לשים יותר
5. קרם ידיים אחד מומלץ?
אפשר 2?
נוקס מסדרת הדבש, אבל השני היותר טוב שיש לי זה של לקטופיל לידיים עובדות. פשוט אין עליו... 6. יצא לכן שהציפורניים התחזקו משימוש בקרם ידיים/קרם ציפורניים מסויים?
לא ולא.. 7. בחורף (ובקיץ במזגן) הידיים שלכן מתייבשות? אם כן, עד לאיזו רמה אתן עדיין מזניחות את זה מעצלנות ?
בחורף הידיים שלי מתייבשות עד לידי סדקים שאני צריכה ללכת עם תחבושות על הידיים....כל שנה אני מנסה למנוע את זה אבל זה פשוט קורה, אני יכולה להתעורר עם קצת יובש ובמשך היום הם ייסדקו וידממו
8. קרם כפפה או קרם נספג? (קרם כפפה= הסוג שמשאיר שכבת "מגן" דקה על העור)
רק נספג... 9. קרם יקר או זול? של מותג, טבעי, עלום שם? באיזו תדירות אתן קונות?
אני לא יודעת אם זה קשור ליקר או זול... אני מעדיפה משהו טבעי ובלי בישום, כי גם בישום עושה לי אלרגיה. ואני קונה רק שנגמר לי ואני באמת צריכה... 10. עם ריח או בלי? עם מקדם הגנה או בלי?
בלי מקדם הגנה (לא יודעת למה לא חשבתי על זה אף פעם) ובלי ריח ברור... 11. יש דברים מסויימים בידיים שלכן (כוויות קור, כתמים, נעשות כחולות וסדוקות בקור) שמעצבנים אתכן?
חוצמזה שאני רגישה לקור, אני גם רגישה לחומרי ניקיון. מספיק שאני ישטוף צלחת וכוס ולמחרת כל הידיים פורחות
ומרוב שהציפורנים שלי ארוכות הן קורעות כפפות עבודה, ככה שאני לא יכולה לעשות כלום... ולסיכום, אחלה סקר!!! תמיד ראיתי מסביבי שאני היחידה שהידיים שלה נסדקות, עכשיו אני מבינה שיש איתי עוד במועדון
יום נעים לכולנו

למעלה