סקר חדש

Death of Rats

New member
סקר חדש ../images/Emo13.gif

הסקר הקודם היה: מה דעתכם על מפגש בעתיד הקרוב? והמנצח הוא (היא...?): אני חושב/ת שכדאי לחכות קצת. קצת הרבה. אחד מהם. עד שנכיר אחד את השני יותר טוב ונתגבש. אגב, עוד פחות מחודש (הוריי!) יש לפורום יומולדת שנה (בארבעה עשר ביולי. יום הבסטיליה. וויוה לה פראנס!
). יש למישהו רעיון לאירוע כלשהו, מלבד חגיגות נרחבות בפורום שיכללו יציאה מאורגת לפריז ועשיית פיקניק, כמובן ^^;? בברכת שבוע טוב ואם אתם קוראי הארי פוטר: תהנו לכם מהספר החמישי (עוד יומיים! הוריי!)

The Mad Hatter

New member
ש-שנה?

שנה שלמה? או, איך הזמן עובר מהר כשנהנים... הצבעתי לתרועת מוות כי...זה ספר התחלתי טוב לכל מי שלא קרא את עולמדיסק וממה שהבנתי הוא היה הספר שהיה הכי קרוב להסרטה (תכננו לצלם אותו בגרמניה או משהו). יכול להיות נחמד נורא. במקרה של רוב הסרטים שהשתתפו בסקר, אני לא חושבת שיצליחו למצוא שחקנים מתאימים. במיוחד לא לגראני. היא צריכה להיות מין אן רובינסון זקנה...P: מחר

אפשר לחגוג שנה ב

השארת הודעה בפורום? רעיון לא רע לדעתי.. אם כל משתמש ישאיר פה הודעה, אז יהיה פה שמח... או שאפשר פשוט להשתכר עד אובדן חושים ולנסות לקרוא את בשורות טובות מהסוף להתחלה.. או להזמין חשפן.. :") מאגנה, וככה אני חגגתי את יומההולדת שלי, בע"N

אני אומר שצריך קודם כל לדאוג

לסידורים טכניים, לא? אני מביא את הוודקה, והמנהלת יכולה להביא את השיר הנודע "למטה של מכשף יש גולה בקצה". או שתמיד אפשר להיפגש בתחנה המרכזית בת"א ואז ללכת לשרוף בשר בחוף הים יחד עם בקבוק וודקה בצד. מה אתם אומרים?

dino_din

New member
חגיגות השנה והארי פוטר.

בקשר לחגיגות, אני חושב שפשוט חובה לארגן איזה פיקניק עם קייטרינג מאורגן בבית מלון עם להקה ברקע. אני אפילו מוכן לארגן את הכל, כל מה שאתם צריכים זה לשלוח לי צ'ק על סך 250 ש"ח למוטב בלבד (אפשר גם מזומן ואיגרות חוב) ואני כבר אטפל בזה.... >הלו, ארקיע ? כמה עולה כרטיס טיסה למקסיקו ??? ואני צריך את זה עם תאריך פתוח...< מזל טוב :) שבת שלוש, דינו.

לאאאאאאאאא!!!!

אגב, אני מקווה שהמפגש זה ברצינות, כי אני בהחלט הייתי רוצה מפגש. אולי זה יעזור לקהילה המקרטעת שלנו

Death of Rats

New member
שהכל טוב חץ מהוודקה....

אני שותה רק ברנדי איכותי (פיכס, משקאות אלכוהוליים
).

למעלה