סקר חדש
.

Shusho

New member
סקר חדש ../images/Emo13.gif.

אני אישית כותבת בתפוז, פעם בישראבלוג, ולתקופה קצרה מאוד בMyBlog, אבל לא אהבתי את האתר.

ToryMaster

New member
אניאישית

כותבת בישראבלוג, פעם בתפוז, אבל אפשרויות העיצוב והרשימות שיש בישראבלוג משכו אותי לשם.

0r0r

New member
תפוז ../images/Emo99.gif

למי יש כח לבנות לעצמו בלוג כאתר? קיצר לשני האתרים הגדולים בנושא בארץ תפוז-ישרא יש יתרונות וחסרונות אחד לעומת השני. את הבלוג שהיה לי פעם בחרתי לכתוב בתפוז מהסיבה הפשוטה שלדעתי היתרונות של תפוז גוברים על היתרונות של ישרא.

ToryMaster

New member
אמרת לא, אני עושה דווקא

אני דורשת שתשווה בפנינו בין היתרונות והחסרונות של תפוז וישרא. אם אפשר, תוך ציון של היתרונות בתפוז שגרמו לך לבחור דווקא בו

0r0r

New member
../images/Emo11.gif

אין כח עכשיו. נארגן לך השוואה בשנה הקרובה.

דן טל

New member
Myblog

אני מעדיף את מייבלוג. הקהילה שם ממש חמה. הבלוגים נורא מעניינים. ישרא נראה לי המוני ותפוז - לצאת ידי חובה...

Shusho

New member
האמת, לא חשבתי על בחירה של

מקום בגלל קהילה, עכשיו כשאני חושבת על זה זה באמת ככה. ישראבלוג זה בכלל תופעה בפני עצמה.

ToryMaster

New member
הקהילה לא כל כך חשובה לי

יותר חשוב לי הממשק, אם הוא נוח, אם נוח לקרוא, ואם הפוסטים עולים בכלל.

Shusho

New member
אבל בבלוגים אנשים מצפים לתגובות,

ומה לעשות - אם אתה לא מכיר אנשים ולא מגיב, לא יגיבו לך ותהיה שם סתם בלוג בודד בין ה-40,000 האחרים שיש בישרא. בתפוז, אני לא יודעת, לא ניסיתי אף פעם, אני כותבת לעצמי ובקושי קוראת. הממשק של מייבלוג משגע אותי.

ToryMaster

New member
מייבלוג מטורף

יש לי חשבון כמעט בכל אתר בלוגים שאני מכירה. אולי זה הרעיון בבלוגים, אבל לי מספיקות התגובות של אלו שאני כן מכירה. זה המקום שבו אני יכולה לכתוב את המחשבות שלי באופן מסודר, לתת קישורים לאנשים ששואלים שאלות, וכדומה

למעלה