סקר חדש כמו שחלקכם כבר שמו לב
R ron369 New member 28/4/06 #2 אני ../images/Emo13.gif האמת היא, שלגמרי במקרה, רציתי לבדוק מה שלום הסקר הישן, כי שכחתי על מה הוא היה (וכד'), והיד שלי הייתה כבר בדרך אל ה"לוחות", לבדוק משהוא.
אני ../images/Emo13.gif האמת היא, שלגמרי במקרה, רציתי לבדוק מה שלום הסקר הישן, כי שכחתי על מה הוא היה (וכד'), והיד שלי הייתה כבר בדרך אל ה"לוחות", לבדוק משהוא.
Y yuvalmadar New member 28/4/06 #3 הS בCLRL לא מסמנת Second Edition? אם כן, אז יש לי רק את הגרסא הראשונה. (זו שתורגמה על ידי האו"פ)
V vinney Well-known member 28/4/06 #5 אפשר להגיד ככה שטיין השתתף במהדורה השניה, בראשונה זה היה רק CLR
R ron369 New member 28/4/06 #9 הממ, החלטתי להתעלם מה-S לי יש את המהדורה שתורגמה ע"י האופ' (שני הספרים). אבל אם נניח שגרסא וירטואלית של השני גם נחשבת... אגב, איך קנות'? באמת שמעתי עליו הרבה מאד דברים טובים.
הממ, החלטתי להתעלם מה-S לי יש את המהדורה שתורגמה ע"י האופ' (שני הספרים). אבל אם נניח שגרסא וירטואלית של השני גם נחשבת... אגב, איך קנות'? באמת שמעתי עליו הרבה מאד דברים טובים.
Y yuvalmadar New member 28/4/06 #7 כבוד! ../images/Emo13.gif נו, עכשיו הגיע הזמן שתביא פרס שני למשפחה!
B bsagi New member 28/4/06 #8 בחרתי "על מה הסקר הזה הזה?" ואחרי שבררתי על מה, הבנתי שיד שמאל שלי נמצאת 5 ס"מ מ CLR של הפתוחה