סקר חדש! כולם מוזמנים לבחור, למרות שעדיין לא יצא "דה ז'ה וו"... מהו הסינגל הבא?
א אל האור10 New member 11/2/06 #1 סקר חדש! ../images/Emo168.gif../images/Emo222.gif../images/Emo220.gif כולם מוזמנים לבחור, למרות שעדיין לא יצא "דה ז'ה וו"... מהו הסינגל הבא?
סקר חדש! ../images/Emo168.gif../images/Emo222.gif../images/Emo220.gif כולם מוזמנים לבחור, למרות שעדיין לא יצא "דה ז'ה וו"... מהו הסינגל הבא?
Y yaelala14 New member 11/2/06 #5 גם לדעתי בגלל האהבה..זה שיר קליט ויפהה..! ...ודרך אגב..מה18.3 עד ה25.3 אני עוזבת אותכם...אני בניו יורק..ב"סיבוב הופעות"...חח אני הולכת להופיע שם..בשירה כמובן...
גם לדעתי בגלל האהבה..זה שיר קליט ויפהה..! ...ודרך אגב..מה18.3 עד ה25.3 אני עוזבת אותכם...אני בניו יורק..ב"סיבוב הופעות"...חח אני הולכת להופיע שם..בשירה כמובן...
נ ניר86 New member 12/2/06 #8 אני דווקא בעד "לבד".... נראה לי שזה פשוט שיר שיכול יותר להצליח ברדיו וכמובן בגלגל"צ
O orianush New member 12/2/06 #10 ../images/Emo26.gif אני חושבת שדווקא יצא שיר קצבי יותר כי דה ז'ה וו הוא שיר שקט.. וגם יום אחד איתך שקט.. אז הגיע הזמן למשהו יותר קצבי
../images/Emo26.gif אני חושבת שדווקא יצא שיר קצבי יותר כי דה ז'ה וו הוא שיר שקט.. וגם יום אחד איתך שקט.. אז הגיע הזמן למשהו יותר קצבי
9 9B9 New member 12/2/06 #11 בגלל האהבה כי לדעתי צריך עכשיו שיר קצבי ו"בגלל האהבה" הרבה יותר קליט מ"כולם יודעים יותר" (למרות שגם זה שיר מדהים)...קרוב משפחה שלי בן 6 שמע את השיר הזה פעם אחת אצלי ומאז כל פעם שאני רואה אותו הוא שר לי את השיר הזה מפעם אחת שהוא שמע אותו.
בגלל האהבה כי לדעתי צריך עכשיו שיר קצבי ו"בגלל האהבה" הרבה יותר קליט מ"כולם יודעים יותר" (למרות שגם זה שיר מדהים)...קרוב משפחה שלי בן 6 שמע את השיר הזה פעם אחת אצלי ומאז כל פעם שאני רואה אותו הוא שר לי את השיר הזה מפעם אחת שהוא שמע אותו.