הסקר החדש: שניהם כוללים סקסופון, שניהם לוהטים, ושניהם סינגלים. איזה עדיף? 1. Get Right 2. Hold It Don't Drop It רציתי גם לכתוב את תוצאות הסקר הקודם, אבל חוסר היענות משווע מצדכם גרם לי לוותר (כי זה סתם משפיל).
כשמשווים תשירים האמיתיים HIDDI קורע את GR כי GR כזה חופר עם החצוצרותת אבללללללללללללללללללללללללללללללל.... כשמשווים את HIDDI לרמיקס של GR הרמיקס של GR קורעעעעעעעע את HIDDI... שיר מושלםםםםםםםםםםםם ברמות הכי קשות (ר=ק הרמיקס)
לא נותן לי...... יש לי ר=ק את הקליפ שזה הגרסה שרשום עליו :J-LO FEAT. FABOLOUS - GET IT RIGHT (REMIX) א=י=ן את השיר עצמו בשום מקום זה בא ר==ק עם הקליפ באיומיול וקאזזה וכל אלה.. כי יש עוד רמיקס שנשמע בוול כמו המקור עם החצוצרות וכל החפירות.. אבל בקליפ הזה עשו שיר מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אחד השירים הכי אהובים עליי שלה ובחיים לא קרה לי שיחסית לא כזה אהבתי שיר אבל תרמיקס שלו אני מעריץץץץץץץץץ א=י=ן מצב שאתם לא מכירים חרשו עליו בMTV...
ווואווווווו אני לא מסוגל לשמוע תשיר וחורש על הרמיקס ח=ו=ר=ש זה קרה לי הפוך גם עם GBAR. את הרמיקס אני לא סובלללללללל ותמיד שנאתי אותו. אבל כששמעתי תמקורי בJLO התאהבתייייייייי
בשירררררררררררר?? אם כן תעלה אותו לפה דחוףףףףףףף אני חולם שנים שזה יהיה הטרוטון שלייייייי או לכל מי שיששששששש שיעלה פליז זה חשוב רצחחחחחח... **עכשיו הטרוןטון זה MITS"