סקר חדש

QueIronia

New member
סקר חדש../images/Emo26.gif

הסקר החדש: שניהם כוללים סקסופון, שניהם לוהטים, ושניהם סינגלים. איזה עדיף? 1. Get Right 2. Hold It Don't Drop It רציתי גם לכתוב את תוצאות הסקר הקודם, אבל חוסר היענות משווע מצדכם גרם לי לוותר (כי זה סתם משפיל).

QueIronia

New member
משום מה כשעומדים עם העכבר על "סקר"

זה מציג את השאלה של הסקר הקודם. בכל מקרה, כשלוחצים זה מקשר לסקר החדש.

אז ככההההה--->>

כשמשווים תשירים האמיתיים HIDDI קורע את GR כי GR כזה חופר עם החצוצרותת אבללללללללללללללללללללללללללללללל.... כשמשווים את HIDDI לרמיקס של GR הרמיקס של GR קורעעעעעעעע את HIDDI... שיר מושלםםםםםםםםםםםם ברמות הכי קשות (ר=ק הרמיקס)

QueIronia

New member
פספסת את זה שכתבתי סקסופונים, אה?

מעניין על איזה גרסא של Get Right אני מדבר...

תאמת אלף פעם ניסיתי להוריד תשיר אבל זה

לא נותן לי...... יש לי ר=ק את הקליפ שזה הגרסה שרשום עליו :J-LO FEAT. FABOLOUS - GET IT RIGHT (REMIX) א=י=ן את השיר עצמו בשום מקום זה בא ר==ק עם הקליפ באיומיול וקאזזה וכל אלה.. כי יש עוד רמיקס שנשמע בוול כמו המקור עם החצוצרות וכל החפירות.. אבל בקליפ הזה עשו שיר מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אחד השירים הכי אהובים עליי שלה ובחיים לא קרה לי שיחסית לא כזה אהבתי שיר אבל תרמיקס שלו אני מעריץץץץץץץץץ א=י=ן מצב שאתם לא מכירים חרשו עליו בMTV...

QueIronia

New member
מכירים מכירים.

בלי קשר ל-MTV, תאמין לי. יש לי אותו. לדעתי פחות טוב מהמקור בצורה משמעותית.

אז"ששששששששששששששששששש

ווואווווווו אני לא מסוגל לשמוע תשיר וחורש על הרמיקס ח=ו=ר=ש זה קרה לי הפוך גם עם GBAR. את הרמיקס אני לא סובלללללללל ותמיד שנאתי אותו. אבל כששמעתי תמקורי בJLO התאהבתייייייייי

תגיד יש לך תשיר הרמיקס לא בקליפ

בשירררררררררררר?? אם כן תעלה אותו לפה דחוףףףףףףף אני חולם שנים שזה יהיה הטרוטון שלייייייי או לכל מי שיששששששש שיעלה פליז זה חשוב רצחחחחחח... **עכשיו הטרוןטון זה MITS"

Lopezit

New member
אתה חייב להפסיק להקליד ככה!!!

חייב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QueIronia

New member
2Xל למה?????

מה Xכ9ת לך X*ך ה!א מקליד????????!!!!!!!!!?!?!?!?!? ה!X *קל*ד X*ך שה!א 7!3ה!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יואו ק7עת אותיייייייייייייייייייייייייייי חעחעחעע

QueIronia

New member
יפה. חשבתי שאני המכור היחיד לשיר הזה.

אמנם לדעתי Hold It Don't Drop It מנצח בתחרות הזו, אבל זה לא גורע בכלל מיצירת המופת שנקראת Get Right (נו, ליאת, תקראי לי מגזימן. זובי!)

QueIronia

New member
אצלי הוא נדחק מהחמישייה אמנם, אבל

בהחלט בעשירייה העליונה.

למעלה