../images/Emo13.gif
Marooned - רוב האנשים שאני מכיר אוהבים את הקטע. בתור אחד שאוהב ומתרגש מרוב קטעי הגיטרה של גילמור, הקטע הזה השאיר אותי אדיש ומשועמם. נשמע כמו 5 דקות של... בעצם כלום. אם כבר קטע 'אוירה', אבחר בcluster one המצוין. Keep Talking - למה להכניס את השיר הזה? מה רע בWhat Do You Want From Me הנחמד, או Cluster One המקסים? בהחלט לא. זמרות הליווי גם לא עוזרות לשיר, ההפך. Sorrow - האמת, שאם היו מוותרים על ניסור הגיטרה המטריד והלא אופייני לדייב בהתחלה, והיו מקצרים את כל האורך של השיר, זה היה שיר נחמד, אבל לא יותר. אם כבר אז one slip מאותו אלבום. One Of These Days - שנתיים מאז ששמעתי את השיר לראשונה, ואני עדיין לא אוהב אותו. לא יודע בדיוק מה מפריע לי כ"כ. sheep - כמו שאני אוהב אנשים עדינים, ככה גם מוזיקה עדינה. ואולי זו הסיבה שאני לא מחבב האבי מטאל ופאנק, וכנראה גם את האלבום הזה. גם הכרתי ל2 חבריי את פ"פ עם כמה שירים, והשיר הזה מביניהם, והם פשוט מצאו אותו משעמם. לא יודע אם זה לא מתאים למתחילים פשוט, או שהוא באמת משעמם גם אחרי 40 שמיעות (בשבילי הוא עדיין לא מעניין כ"כ, ככה שאני תומך באפשרות השניה
) When The Tigers Broke Free - מה לכל הרוחות? באמת כואב לי עלל רוג'ר ועל זה שהוא גדל ללא אביו, אבל אני לא מסוגל לשמוע את השיר הזה. מהשירים הבודדים של הורודים שלא ארגיש רע אם לא אצטרך לשמוע אותו שוב. יש לרוג'ר כ"כ הרבה שירים טובים מפיינל קאט, שפשוט חבל שזו הבחירה שנעשתה. מה שגם, השיר צורף לרימסטר של פיינל קאט. The Fletcher Memorial Home - שיר שאני אישית אוהב, אבל גם פה - יש לווטרס בהחלט יותר טובים מזה (מהפיינל קאט, כמובן). Hey You - אם אני הייתי עורך רשימת השירים לאוסף, לא הייתי מכניס שירים מהחומה חוץ מCN. לא שזה שיר רע, ממש לא, אבל לא בשביל אוסף. The Happiest Days Of Our Lives + Another Brick In The Wall (Part 2) - לא איכפת לי שזה אולי נשמע כמו ביג'יס2, מצידי שיהיה מסחרי, אבל אני פשוט לא מוצא כלום בשירים. אבל בסדר, שיהיה, להתחלה הם הכי מתאימים, כנראה. מה שחסר, לדעתי: (היה נחמד להרחיב, אבל אני חושב שאעבור את הגבול פה
) summer '68 - זה לא אחד מהשירים הפופולרים של הפלויד? לדעתי, הוא בין הטובים שלהם. איך, לעזאזל הוא לא נכנס? fat old sun julia dream - הו, הגענו לכנראה השיר האהוב עליי שלהם, או לפחות בין האהובים. בפעם הראשונה ששמעתי את השיר, דמיינתי שאני אדם בן 16 בלונדון, השד יודע למה (אגב, קרה לי אותו דבר עם RAD). רייט פשוט מקסים פה, האוירה המהפנטת, והמילים ה.... פשוט יפות (למה להסתבך?). lucifer sam remember a day brain damage + eclipse - שוב, לא מהשירים הפופ' שלהם? מוזר. have a cigar cirrus minor grantchester meadows matilda mother - יפה, יפה, יפה ויפה. lucy leave לעזאזל, אני חושב שכל האלבומים בין 67-70 צריכים להיות פה. אבל זו בעיה, מכיוון שזהו אלבום המיועד לאנשים חדשים לפלויד, והשירים שנתתי לא כ"כ, להוציא את HAC וBrain Damage, שאני פשוט לא מבין איך הם לא נכנסו, עם כל הפופולריות שלהם בקרב אוהדי הפלויד (BD, לפחות).