סקר חדש
:האם אתם חשים שההתמכרות

lovely2

New member
סקר חדש../images/Emo41.gif:האם אתם חשים שההתמכרות

לפורום גוזלת מכם זמן איכות עם הגוזלים ?
(תודו שאתם מכורים...
) לפעמים או שבעצם לעיתים קרובות מדי אני מאשימה את עצמי מדוע אני ברגע זה ליד המחשב במקום להתיחס יותר לשירי ("לא נורא,יש לה את המובייל שלה") כי יש לי צורך שאינו בר כיבוש לעשות refresh כל כמה דקות???

קרן^

New member
חח סקר חמוד ומצחיק ונכון! ../images/Emo3.gif

ליטל, מלכת הסקרים
אממ.. לפעמים גם אני מגיעה לכאן עם רועי והוא אוהב להקליד (להרוס) ואני מספיקה לעשות פה ושם מה שאני אוהבת במחשב יש לציין שאני מכורה למחשב והייתי יכולה 24 שעות ביממה להיות כאן עכשיו זה קצת שונה, ובגלל שרועי צריך אותי דבק אני לא מספיקה כמו פעם, והוא לא תמיד מוכן להיות איתי כאן אני פשוט לא כאן
וזה מבאס כי אני אוהבת.. זה משגע אותי לפעמים, אבל מתגברים אז לדעתי, אם רועי היה מוכן לשחק לבד, לא הייתי מרגישה שאני עושה משהו רע, להיפך.. זה בריא להתעסק במשהו שעושה לי טוב, שלאו דווקא קשור ברועי. זה מרענן ואני בעד

ayelet i

New member
טוב, אולי לא זמן איכות אבל...

זמן איכות היא עדיין לא צריכה ממני יען כי היא מבלה מרבית זמנה בשינה... אבל, אני מוצאת את עצמי מרעננת את הדף בזמן שאני מחכה לגרעפס, בזמן שאני מחממת את הבקבוק, ו... מודה - היום אפילו האכלתי אותה עם יד אחת והתכתבתי עם איזו דודה אחת (...
) - עד שנפל לי האסימון והבנתי שזה לא הוגן (למרות שהיא אכלה מתוך שינה - כשהיא ערה ומסתכלת עלי אני מדברת אליה...) עד שנפתח הפורום הזה חשבתי שנגמלתי קצת מהמחשב - מסתבר שלא......

ayelet i

New member
ועוד משהו ../images/Emo70.gif

הפורום ללא ספק מגיע ע"ח זמן שינה........... אני כל הזמן מתכננת להיכנס למיטה ולנח כשהיא ישנה (אחרי לילות לבנים של גזים...) ומוצאת את עצמי מעבירה את הזמן כאן...

גם את דיברת עם הדודה הזו ?!?../images/Emo12.gif

היא מה זה מעצבנת נכון ? על כל דבר יש לה מה להגיד......
ולגבי הסקר של
ת הסקרים של הפורום - אני חושבת שאצלי זה ברור נכון ? וכמו שאמרתי... אם היו לי ילדים הם בוודאות היו צריכים לחפש ת"א (תחליף אמא
) - אין ספק , הפורום הזה ממגNET אותי
. (וזה גם כתוב בחתימה.....
)

ליטל-שתהיי בריאה-בדיוק חשבתי

על זה היום.המחשב בחדר השינה שלנו ופתאום אנחנו(אני ואביתר) מוצאים את עצמנו יותר בחדר השינה מאשר בסלון. שאביתר מנמנם במשך היום אני רצה למחשב ולא נרדמת ישר איתו. אבל בגלל שאביתר יודע יפה מאוד לאותת שלא כיף לו לבד-אני לא נותנת לו להרגיש בודד. הרבה פעמים אני קוראת ומקלידה שהוא עליי והוא מפרק את המקלדת או מנסה לגעת במסך

dafdaf

New member
לפעמים כן אבל...

ארד אוהב לשחק באוניברסיטה את העברתי אותה לחדר המחשב וככה אני גולשת לי וגם משעשעת את ארד בו זמנית...

shirka

New member
ההתמכות בטוח גוזלת לי שעות שינה!!!

במקום לנצל את זה שנועה ישנה וללכת לנוח, אני ישר מתחברת לפה באינפוזיה. מה שנוח אצלנו זה שהמחשב בחדר של נועה ואז, נועה משחקת לה על השטיח עם כ-ל הצעצועים ואמא של נועה גולשת להנאתה... מה שבטוח זה שאם נועה רוצה את תשומת ליבי, אין אין אין שום דרך להתחמק מזה. היא צועקת וצווחת - הלללללללוווו, אני כאן, צצוווומממממייייי !!! ואז אני יורדת לשטיח ואנחנו משחקות יחד.

עדי 4

New member
אני מכורה ואין ספק שזה על חשבון דבר

דברים אחרים. היתה תקופה שהבן שלי אמר לי שאני אוהבת את החברות מהאינטרנט יותר מאשר אותם. היום אני מצליחה לגנוב זמן איכות עם המחשב כשהם עושים שיעורים, כשטל ישנה, בשעות הלילה המאוחרות וזה על חשבון שעות שינה שלי. אחר הצהריים כשהם בגינה עם בייביסיטר תוך כדי קיפול כביסה ושטיפת הבית אני מרעננת את הדף ובודקת מה חדש. לשמחתי גם בעלי מגיע הביתה מוקדם לפעמים ומפנה לי זמן מחשב.

אור100

New member
עדי, באמת חשבתי איך את מספיקה

לכתוב כל כך הרבה בכל כך הרבה פורומים... ויש לך 4 ילדים (טפו טפו טפו בלי עין הרע)....

עדי 4

New member
אז ככה ,יש לי כמה פורומים מועדפים

ובהם אני מציצה כמעט מידי יום. בבוקר אני בעבודה. בצהריים אני באינטרנט לקצת זמן עד שראשון הילדים מסיים שיעורים ומנפנף אותי מהמחשב
(חכו,גם יומכם יגיע
) המחשב אצלי נמצא במרכז הבית, אנחנו מחוברים לADSL ולכן כל היום האינטרנט מחובר. איך שאני עוברת לידו אני מרעננת את הדף. יוצא לי לעבור המון פעמים לידו ולכן אני הרבה בפורומים. אני דואגת שזה לא יהיה על חשבון הילדים. על תשכחו שיש לי ילדים גדולים שכמעט ולא נמצאים אחר הצהריים בבית. שיר וטל מעסיקות את עצמם מאד יפה ביחד וכל אחת לחוד. אנחנו מספיקות אחר הצהריים להיות בגינה,לספר סיפורים ולשחק. בזמן האמבטיות וארוחת הערב כשזה תור בעלי אני נצמדת למחשב. מכורה נוראית. ברגע שזה יהיה על חשבון הילדים אני עוזבת.

וונדי1

New member
הזמן שלי עם הגוזלית שלי נלקח ע"י

העבודה. אבל כשאני בעבודה אני כל הזמן מציצה לפורום ובבית אני גולשת אחרי שרומי הולכת לישון ואז זה גוזל לי זמן איכות עם בעלי

אור100

New member
ליטלוש יש לך בהחלט נוכחות רצינית פה

אני רואה אותך פה כל הזמן. במקרה שלי - אני יכולה יום שלם לא להיות בפורום אבל אז אני אכנס להתעדכן מה היה כל היום. אפילו אם זה מהר ובלי תגובות. יש לי שני ילדים כך שהרבה זמן אין....וזה כמובן אף פעם לא על חשבונם ואם אני בפורום אין לי טיפת מצפון!!! מה לא מגיע לי לבלות?

lovely2

New member
לא צריך להגזים...רק משעות אחה"צ

בבוקר אין לי אפשרות להיכנס גם לא בצהריים הילדה לא מאפשרת

niniv

New member
אוי כמה שאני מזדהה...

לא על חשבון זמן איכות, אך באמת זמן, ובהחלט זמן שינה....

../images/Emo70.gifכן,כן,כן

כמה שזה נכון. אני בהחלט מרגישה שהתמכרתי, כל פעם שאני חוזרת הביתה אני חייבת להכנס בשביל להתעדכן,מה יהיה? הבעיה היא שזה תמיד על חשבון שעות שינה.!!!

RB28

New member
מודה,אני מכורה...

אני נכנסת למחשב רק אחרי שהילדים הולכים לישון,בערך ב21:00,ואז אם אני לא שמה לב לשעה ובעלי לא מחזיר אותי לקרקע, אני יכולה להיות במחשב עד השעות הקטנות של הלילה,וכמובן,אם אליה מתעורר בסביבות 05:00 ואח"כ חוזר לישון,אז אני לא ... לכן הדבר היחיד שהמחשב גוזל ממני זה שעות שינה,באשמתי כמובן !!!

אורלי99

New member
מכורה, אבל זה בא על חשבון

הבית, חיי חברה, ארוחות גורמה מבושלות וכו' וכו' לא על חשבון מייקלולי. בערב, מחכה שילך לישון וישר מתיישבת פה. הבית בלאגן...אבל מחר עוד יום. מה יהיה כשיהיה יותר מילד אחד??? אהה???

למעלה