סקר חדש
חידה
תוצאות סקר קודם

סקר חדש../images/Emo41.gifחידה../images/Emo41.gifתוצאות סקר קודם

ערב טוב לכולנו!
לאחר שבועיים שהסקרים לא התרעננו החלטנו להביא לעולם סקר חדש ונפלא
, המתקשר לשתי העדות
: מוזיקה ישנה, ומוזיקה חדשה. (באמת ניסינו...
) את הסקר תמצאו, כרגיל, בשורה האפורה פה למעלה (לא הצלחנו למצוא שם ידידותי. למי שיש רעיונות איך לקרוא לפס ההוא, מוזמן להעיר
.
תוצאות הסקר הקודם: השאלה הייתה: מי מהאומנים הבאים היית שולח לאירוויזיון? תאמינו או לא- הצביעו 34 אנשים!!! שרית חדד שלנו קיבלה 17% (6 מצביעים) אילנית קיבלה 14% (5 מצביעים) לימור לבנת \מה??? אסור שגם לה תהיה קריירה מצליחה??\ 32%!!!!! (11 קולות) דנה אינטרנשיונל לא קיבלה אפילו קול אחד! *אוווווווו* וריטה ורמי הראפר שלה, מובילים ב- 35%, דוז פואה!
חידה חדשה: לפניכם כתוב שיר, בצורה לא רגילה כ"כ. האותיות מסמלות את האות הראשונה בכל מילה בשיר. האם תוכלו לפענח מהו השיר???? רמז: זה לא שיר ישן. ולשמ"מ אחאז"ש למא"ה כזר"ע מ"י עמא"ה זאכפב"ז מוב"מ למא"ה מזר"מ מ"ע עעא"ה ענו"ע הכמ"ב א"ב בל"ל ערו"כ ונ"ל א"ב בלו"ל אזנבג"ע כהדע"א אי"ל ששו"ש מ"ע לזעלז"ב ענו"ע הכמ"ב א"ב בל"ל ערו"כ ונ"ל א"ב בלו"ל על"ע של"ס ר"ו ר"ו ה"ו א"ו ה"ת יב"ט שא"ו ב´ ה"מילים" באדיבות תשת.
לך יקירי. ערב טוב! רחל

מק../images/Emo78.gif

אין קול ואין עונה לחידה
האם אתם מחרימים אותי? או שפשוט לא יודעים? אתם יכולים לנחש רמז: שרים את השיר להקה, המורכבת מ-5 אומנים גדולים

Dip

New member
please עוד רמזון....

כמו מה המילה הראשונה...

trilliane

Well-known member
מנהל
טוב, אני חושבת שיש לי את התשובה ../images/Emo9.gif

"עוד נגיעה", לא?
אחרי הרמז, התחלתי לחשוב על להקות ידועות בנות 5 משתתפים... זה השאיר לי בראש את משינה והחברים של נטאשה. כיוון שהמילה הראשונה מתחילה ב-ו, אות דיי נדירה להתחיל איתה שיר, עליתי על זה דיי מהר
עינת

טה טה טה טם טה טטטטטטם ../images/Emo47.gif

יש לנו מנצחת
יפה מאוד עינת
י יוצא אלייך
(ואני עוד פחדתי שאנשים לא יגלו עוד לפי הרמז הזה..) (פרנואידית שכמותי) שאלתי היא: האם תרצו עוד כאלו חידות?

עוד נגיעה\ החברים של נטשה

השיר לקוח מתוך הדיסק הנהדר שלהם "שינויים בהרגלי הצריחה" שיצא בשנת 1991. מילין ולחן: ארקדי דוכין שירה: ארקדי דוכין קולות: מיכה שטרית ז´אן פול זימבריס המילים הן: ונדמה לך שאת מושפעת מתנועותי את חושבת אני זה שמוביל לא מחפש את הצדק כמובן זנחתי רוב עקרונותי מה יהיה- ערפל מכסה את השביל זה אחרת כשאת פוסעת בין זרועותי משתדל וזה בודאי מועיל לא מוצא את התוכן מזמן זנחתי רוב מטרותי מה עכשיו- עשן עוטף את השביל עוד נגיעה ועוד עצב הכל כאן מוכר בעצם אנחנו ביחד בכדי לחיות לנצח עוד רגיעה ועוד כוח ועוד נטיה לשכוח אנחנו ביחד בכדי לחיות ולא לברוח את זוכרת נסענו ביום גשום, ערפילי כל הדרך דיברנו על אהבה איך יכולנו לשכוח שהייתי שלך והיית שלי מה עכשיו- לעיתים זה עוזב לעיתים זה בא עוד נגיעה... עיר ללא עיר שיר ללא סוף רעש ושקט רע וטוב היום ופעם אור וחושך הי תקשיבי יש בזה טוב ש... שנינו, אני ואת ביחד עוד נגיעה... (את חושבת שאני מוביל וזה לא כך בעצם ערפל מכסה את השביל ושילך העצב יש רק דרך אחת לאהוב ולהיות ביחד נעזוב הכל ושילך הפחד) עוד נגיעה... (נדמה לך שאת מושפעת מתנועותי את חושבת שאני הוא זה שמוביל לא מחפש את הצדק כמובן זנחתי רוב מטרותי..)

פלפל.

New member
לא ייאמן. ../images/Emo45.gif

זו היתה חידה קשה מאוד. חשבתי בהתחלה שזו בדיחה, רק אחר כך הבנתי שזה רציני.. אישית, לא ניסיתי אפילו לפתור. מראש הרמתי ידיים. סלחי לי, נרקומנית חג המצות, אבל זו שאלה נוראית, שלא לומר אכזרית. מי העלה על דעתו שסוג חידות כזה קיים?.. באמת קשה. אבל מצד שני, רק התקרבה טריליאן - ובלוגיקה פשוטה אך גאונית הצליחה להגיע אל התשובה הנכונה..
היא גדולה.
כל הכבוד, טריל. מסניפונת, קבלי ח"ח על המקוריות. אני מחכה לחידה הבאה, רק אם אפשר, שתהיה בסגנון שונה..

הבנתוס

נלקח לצומת
נו. הרעיון הוא של תשת, שפרסם חידה רק עם שיר אחר באבטיח. בפעמים הבאות נכניס שירים קלים יותר ועוד רמזים, ונחשוב על חידות אחרות. תודה על ההערות! רחל

trilliane

Well-known member
מנהל
לא הייתי מנחשת בחיים אלמלא הרמז

כשאין קצה חוט, לעלות במקרה על השיר זה כמעט בלתי אפשרי, יותר גרוע מלנסות למצוא "פרפר" (של עגיל פלסטיק, שעשוי סיליקון שקוף וכולו בגודל של מילימטר-שניים) על הרצפה של החדר שלי... (נו, עוד עגיל נותר בלי סוגר!
). אמרת שהשיר ידוע, לא ישן במיוחד, והרמז של הלהקה (בת 5 חברים - פרט מאד חשוב!) היה משמעותי. אני לא מכירה טוב לא את הנטאשות (גם לא את משינה), זה סתם עניין של פוקס שהשיר הזה עלה לי לראש, ומה שבאמת מאד הקל היה שהמילה הראשונה מתחילה ב-ו´, וזו באמת אות יחסית נדירה להתחיל בה שיר. בקיצור ולסיכום - הרעיון לחידות יפה, אבל הן קשות מאד, ובלתי פתירות בלי רמזים וקישורים מסביב. עינת

למעלה