סקר חדש
+ דיון

mor000

New member
סקר חדש../images/Emo70.gif + דיון

אני לא יודעת אם שמעתם אבל לא מזמן נכנס חוק האוסר על שלטי חוצות בכבישי איילון. עפ"י טענת "אור ירוק", הכביש הוא שטח ציבורי ואין שום סיבה שהשלטים יפריעו לנו לנהוג. לדעתם- שלטי החוצות אלו חלק מהסיבות הגורמות לתאונות דרכים, שכן הנהג קורא את השלטים במקום להתרכז בנהיגה. במיוחד מדובר כאן על כבישי איילון הצפופים ואם חלקכם עברתם שם, תוכלו לראות ששלטי החוצות כבר נעלמו. בקרוב [אני חושבת שזה קורה היום], יהיה דיון בבית המשפט אשר ידון בהחזרת השלטים לכבישים, ועכשיו השאלה, מה אתם חושבים? שלטי החוצות גורמים לתאונות? כדאי להחזיר אותם לכבישים\לא להחזיר? מה אתם חושבים על הרעיון עצמו? מה אתם חושבים שצריך לעשות בכדי להילחם בתאונות? בקיצור--- מה אתם אומרים? סקר חדש פורסם בנושא- לכו תשפיעו. בקשר לסקר הקודם --- רובכם אוהבים לראות יותר הישרדות משאר התכניות- שיהיה לכם בכייף גם אני הייתי בוחרת באפשרות הזו [=

amit678

New member
שמעתי על זה...

שמעתם מה ההצעת חוק?! לא שיהיה אפשר שיהיו פרסומות בכבישים בין עירוניים- שינוי החוק שאוסר את הפרסומות באיילון, אלא להכריז על איילון כדרך פרברים. בעצם פשוט משנים את ההגדרה של כבישי איילון כדי שיהיה אפשר לשים שם פרסומות...רק מטומטם או מישהו שאם הוא יצביע לחוק הזה ירוויח משהו (ואני לא אפרט...) יצביע בעד החוק הזה...יש לי הרגשה שרוב מי שיצביע לו יצביע מהאפשרות השנייה... המתוחכמים מבין מצביעי האפשרות השנייה יגידו שזה מבטל פרנסה של אנשים האחרים פשוט יצביעו... אם יחזירו את זה יתווספו עוד המון מקומות עבודה... גם של תולי הפרסומות וגם של אלו שימותו בתאונות דרכים ולא יוכלו לעבוד יותר!! נראה לי שהבנתם את דעתי בעיניין...זה היה קצת נוקב

למעלה