סקר חדש
ועדכון....

omer landau

New member
סקר חדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ועדכון....../images/Emo13.gif

----------------------------------------------------------------
סקר:
במידה ונבחרתם להחליף בעבודה, אחת אחת הדמויות במשרד ראש העיר!! במי תבחרו..... מומלץ לפרט על גבי הפורום מדוע בחרתם בדמות זו. (הסקר נמצא בסרגל הכחול בעמוד הפורום מעל הטאגליינס או כאן)
תוצאות הסקר הקודם:
( מי השחקן האהוב עליכם בסדרה?? ) -בסקר השתתפו 18 גולשים -14 מתוכם (77.78%) מעדיפים את Michael J. Fox as Michael Flaherty -1 (5.56%) Michael Boatman as Carter Heywood -1 (5.56%) Alexander Chaplin as James Hobert -1 (5.56%) Richard Kind as Paul Lassiter -1 (5.56%) Alan Ruck as Stuart Bondek *** עדיין ניתן להצביע לסקר זה על ידי כניסה לארכיון הסקרים או פה
שאלות נפוצות אתם עדיין מוזמנים לשלוח אליי רעיונות לשאלות ותשובות אודות הסדרה, ככל שיהיו יותר שאלות הכלי שימושי יותר לנו ולגולשים חדשים וגם הרבה יותר נחמד.
ברוכים הבאים לכל הגולשים החדשים בפורום
אם תכתבו בפורום אני אוכל לברך אתכם באופן אישי
סוף שבוע נפלא לכולם

cha ching

New member
תודה מתוק!! ../images/Emo25.gif

אני בחרתי בסטוארט. אין, הבנאדם פשוט כלי! הוא כזה מצחיק

cha ching

New member
אה, רגע...

וחוצמזה- שהוא לא ממש עושה משהו בעבודה..... אפילו הדו"ח נזק שלו זאת בדיחה

dannyshadow

New member
../images/Emo41.gifשרשור תשובות על הסקר../images/Emo41.gif

נכון שהצבעתם, אבל פה תפרטו למה! אני אפטרט במה בחרתי ולמה: בחרתי במייק-סגן ראש העיר. למה? כי תכלס לא נראה לי הוא עושה הרבה. ראש העיר עושה את רוב העבודה והוא רק עוזר בקטנה. חח משכורת טובה ותפקיד עם שליטה על העובדים אבל בעצמך אתה לא עושה כלום\ הכי טוב!

תגובה לסקר

אני בחרתי ברנדינסטון-ראש העיר בגלל שהוא סתם שם. מייק עושה את רוב העבודה והוא פשוט אומר את מה שאומרים לא להגיד. הוא מין בובה שלא עושה כלום כל היום, פעם ב....הוא מדבר עם העיתונות עושה שטויות מסבך את כולם ויוצא מזה טוב. אז מה רע בתפקיד שהוא דיי ליופי ואתה עדיין בעמדת כוח על כל השאר.

dannyshadow

New member
אממ מסכים חלקית

אבל כול הקטע שלמייק יש שליטה ישירה על הצוות זה כיף\

dannyshadow

New member
וגם...

זה לא נראה כיאילו הוא עושה הרבה לפחות לא בעיני. חח אולי כי אהני לוקח ת'סדרה בקלילות\ או שהיא באמת קלילה! -.-

למעלה