סקר חדש

סקר חדש../images/Emo70.gif

וול...אני חושבת שלא עשו את זה עוד
אז הנה סקר
תצביעו! באילו מן הסדרות הבאות לדעתך שיחקו התאומות הכי טוב? א.טובות השתיים ב.מזל תאומות ג.הרפתקאות מרי-קייט ואשלי ד.צער גידול בנות

mandy

New member
טוב למרות שאני

הכי אוהבת את
מזל תאומות
אני חושבת שהן שיחקו הכי טוב ב
טובות השתיים!

Alexis14

New member
טאף צ´ויס...../images/Emo113.gif

צ´ק אאוט מיי ניו חתימה! שיחקו יותר טוב? בא נלך בשיטת השלילה- הרפתקאות מק"א- ממש לא! צג"ב- הן היו חמודות אבל המשחק שלהן לא היה מציאותי (ראו שהן כל הזמן מסתכלות על האקטינג קוץ´.) אז טובות השתיים ומזל תאומות.. בשניהם הם לא שיחקן טוב. אבל נגיד... ט"ש.

מריה12

New member
ממ... לדעתי..

זה קצת קשה.. אני מתלבטת בין טובות השתיים או צער גידול בנות.. אבל נראה לי צער גידול בנות..

rahelm

New member
אה....

בכולם הם שיחקו טוב אבל בזכות צער גידול בנות ( שהן ששיחקו שם פ33ה בגיל נורא צעיר) !!!

T N T girl

New member
לויודעת איפה הן שיחקו הכי טוף ../images/Emo4.gif .

אבל מתההההההה על צ
ע
ר ג
י
ד
ו
ל ב
נ
ו
ת
מה הקשר
אין לי מושג
בכל מקרה - סורי שרונו´ש אבל אני חייפת לינצל את השרשורון הזה ...
מישהו פה לעזאזל
אני חשה לבד . אלוון בפורום

einat16

New member
ברור שצער גידול בנות

כשהן קטנות הן שיחקו הכי טוב, מאז ועד היום לדעתי הן לא משחקות משהו שלא תבינו אותי לא נכון-אני מעריצה שלהן והכל...אבל במשחק שלהן לא משהו...

A d i d a

New member
צער גידול בנות בגללש...

בצער גידול בנות התאומות באמת יוצאות דופן, הן הסתדדרו עם המצלמה כל כך טוב וכשאמרו להם מאחורי המצלמה לומר "יו גוט איט דוד" וכאלה, הן היו מסתכלות אל האיש שהן היו אמורות להסתכל ואומרות לו את זה. עכשיו זה כישרון. בשאר... זה סתם... כל אחד יכול לשחק כמו שהן משחקות והן גם לא שרות כל כך יפה... טוב נו, אני אהיה ריאלסטית. הן לא שרות יפה בכלל.

linoosh

New member
טוב נראה לי ש.......

טובות השתיים כי..... כי..... כי...... שם הן לא קטנות מידי ולא גדולות מידי אבל יש להן ניסיון שם טוב המבין יבין והלא מבין שיהיה

למעלה