מפתה אותו... ולצערי הרב זה מה שעשיתי לפני 3 ימים... לא יודעת למה זה הדליק אותי אולי האתגר ואולי סתם סוג של אגואיזם אבל הייתי חייבת לנסות ולראות אם הוא יתפתה... טוב אז הוא התפתה..
יגיב לניסיון הזה... גם אני עשיתי את זה פעם... אבל סתם למישהו... בלי חברה או משהו... הוא טען שהוא לא רוצה אותי יותר... ופשוט החלטתי שאני צריכה לנסות "לגרום" לו להבין שהוא מ-א-ו-ד רוצה אותי
כל כך קל לפתות... בכל מקרה, אני הייתי בוחרת באפשרות של ההתרחקות. מבחינתי, מישהו שיש לו חברה או שהוא נשוי - זה קו אדום שאני לא חוצה. אני מעריכה את עצמי קצת יותר מזה ולא הייתי רוצה לחלוק את האחד שלי עם מישהי נוספת, תודה. לא לחלוק ולא לקחת מישהו ממישהי.
זה שהוא יצא מניאק כלפי החברה שלו את לא תוכלי לשנות את זה את סך הכל משיגה מה שאת רוצה (שוב אני והאגואיזם שלי) וזה שהוא בוגד אז הוא יבגוד גם עם מישהי אחרת וזה שאת תוותרי עליו לא יגרום לו להפוך למלאך אלא רק ימנע ממך להשיג את מה שאת רוצה...
שאם אני מגלה שלמישהי יש חבר, אני מתרחק ממנה. כי אם אני אנסה לגרום להם להפרד או לגרום לה לבגוד בו, מי מבטיח לי שהיא לא תעשה את זה גם לי? אני מעדיף מישהי שתהיה אמינה...