סקר חדש

מיטללל

New member
סקר חדש../images/Emo70.gif

אז.. פגשת את אהבת חייך, אפעם לא התלהבת כל כך ממישהי.. אתה מגלה שיש לה חבר רציני כבר שנתיים. אתה-
- מרגיש שחייך נגמרו ורוצה להתאבד - שוקע במרה שחורה - מנסה לסכסך בהם - מתקרב אליה כידיד ומחכה שהם יפרדו - מפתה אותה - מתרחק ממנה הצביעו פה....

TheWhiteTigris

New member
אתן מודעות לעובדה...

שמדובר על זוג שהם חברים רציני, מאוהבים זה בזה? (ככה לפחות אני הבנתי מהשאלה...)

s h i r k u s h

New member
בהחלט מצב בעייתי ../images/Emo4.gif

אני אישית הייתי מתרחקת קצת ממנו, ואח"כ מנסה להישאר ידידה שלו אבל מרחוק.

Lanni

New member
מתרחק ממנה כמו מאש (בהנחה שאני

לא פרפר כמובן)

pain is MY love

New member
לא נעים לי להגיד אבל...

מפתה אותו... ולצערי הרב זה מה שעשיתי לפני 3 ימים... לא יודעת למה זה הדליק אותי אולי האתגר ואולי סתם סוג של אגואיזם אבל הייתי חייבת לנסות ולראות אם הוא יתפתה... טוב אז הוא התפתה..
אני רעה אני יודעת
אבל דוגרי? אם הוא לא היה רוצה הוא לא היה מתפתה...

בשלולית

New member
תכלס... זה מאגניב... לראות איך הוא

יגיב לניסיון הזה... גם אני עשיתי את זה פעם... אבל סתם למישהו... בלי חברה או משהו... הוא טען שהוא לא רוצה אותי יותר... ופשוט החלטתי שאני צריכה לנסות "לגרום" לו להבין שהוא מ-א-ו-ד רוצה אותי

linu2

New member
זו אפילו לא החצאית

כל כך קל לפתות... בכל מקרה, אני הייתי בוחרת באפשרות של ההתרחקות. מבחינתי, מישהו שיש לו חברה או שהוא נשוי - זה קו אדום שאני לא חוצה. אני מעריכה את עצמי קצת יותר מזה ולא הייתי רוצה לחלוק את האחד שלי עם מישהי נוספת, תודה. לא לחלוק ולא לקחת מישהו ממישהי.

pain is MY love

New member
מה זה משנה לך אבל?

זה שהוא יצא מניאק כלפי החברה שלו את לא תוכלי לשנות את זה את סך הכל משיגה מה שאת רוצה (שוב אני והאגואיזם שלי) וזה שהוא בוגד אז הוא יבגוד גם עם מישהי אחרת וזה שאת תוותרי עליו לא יגרום לו להפוך למלאך אלא רק ימנע ממך להשיג את מה שאת רוצה...

linu2

New member
כתבת בעצמך את התשובה

"זה שהוא בוגד אז הוא יבגוד גם עם מישהי אחרת". אני לא צריכה סחורה סוג ז' בבית. תרתי משמע!

linu2

New member
כתבת בעצמך את התשובה

"זה שהוא בוגד אז הוא יבגוד גם עם מישהי אחרת". אני לא צריכה סחורה סוג ז' בבית. תרתי משמע!

TheWhiteTigris

New member
זאת הסיבה

שאם אני מגלה שלמישהי יש חבר, אני מתרחק ממנה. כי אם אני אנסה לגרום להם להפרד או לגרום לה לבגוד בו, מי מבטיח לי שהיא לא תעשה את זה גם לי? אני מעדיף מישהי שתהיה אמינה...

למעלה