סקר חדש!

Puzzluna

New member
סקר חדש! ../images/Emo91.gif

איזה יצרנית פאזלים מועדפת? איזה פאזלים הכי איכותיים? למי יש את המבחר הטוב ביותר? ענו על הסקר, ובואו לשתף את כולם בשרשור הזה...

kerengil

New member
חסרה האופציה

- אין לי העדפה מיוחדת. וחוץ מזה, מה עושה מי שמעדיף שתיים מתוך רשימת החברות באופן שווה?

Puzzluna

New member
בשביל זה יש את השרשור...../images/Emo13.gif

אני אוהבת כמה מהחברות ומוכנה ברצון להרכיב את הפאזלים שלהן, אבל אני חושבת שהכי איכותית ובעלת המבחר הגדול ביותר היא Ravensburger.

מסכימה איתך, Puzzluna

אין ספק שהאיכות של Ravensburger הוא מהטובים ביותר. אני מרגישה את ההבדל בין החברות בחלקים עצמם, גם בעובי של כל חלק וגם באיכות הנייר שמודבק על כל חלק. אבל גם פאזלים של Educa הם לא רעים. הגעתי למסקנה - קנית פאזל בזול, קיבלת פאזל "זול".

nawa

New member
העדפה ברורה

גם לי יש העדפה ברורה לרוונסבורגר וכל הפאזלים שעשיתי היו שלהם, היה פעם אחת שאני וחברים עשינו פאזל של אדוקה וממש התאכזבנו מהאיכות שלו...

yume

New member
האיכות מול נטיית הלב

באיכות מובילים Ravensburger ו- Educa ללא ספק. כמובן שזה שהם מספקים רשת ביטחון לחלקים אבודים משפרת את חויית השירות והתחושה שיש לפאזל "אבא". אבל להודות על חטא בבחירת הפאזל נטיית הלב הולכת אחרי תמונה שתדבר אלי יותר משם החברה. במיוחד שמבחר התמונות כל כך דל (בפאזלים גדולים).

Puzzluna

New member
האיכות משתפרת...

בחברות רבות האיכות עולה בקולקציות החדשות, לדוגמא Clementoni שהיו להם פאזלים באיכות נמוכה (חלקים דקים ודהויים) שיפרה את איכות המוצר ומספקת פאזלים באיכות גבוהה מאוד! אני ממש מרוצה מהפאזלים שלהם שקניתי.

למעלה