בעעעע יש אנשים עם בעיות קליטה...
"מה דעתך ללמוד עברית לפני שאתה מביע דעה?" - זה היה ניסיון עלוב וכושל להצחיק? אם כן אז זה ממש עלוב... או אולי זאת רמיזה שאני רוסי? במקרה כזה אני אשאל אותך ככה, מה התורה שלך? היהודים הגזע העליון שצריך לשלות, הסלבים גזע של עבדים? והערבים אין להם מקום בעולם וצריך להשמיד אותם? (יש ספר כזה, "מיין קאמפ", תקראי אותו, אני חושש שתזדהי עם הדעות בכלליות, אם אני לא טועה הרב כהנא הזדהה עם זה בדרך זאת או אחרת)... אם לא הבנת... ה"סמולאני" נכתב בכוונה... (עוד אחד העיוותים שאני ואלקס אחד מראשל"צ המצאנו ו\או אימצנו) "גם לא עושים צבא" - המממ ממתי נותנים להם? + את רואה בעתיד הרחוב ביותר ערבי במקומות כמו נגיד רפא"ל? אני לא... וגם לא בהרבה מקומות אחרים... כמו כן אני רואה מספיק חרדים שלא עושים צבא, מוזר שעליהם את לא מתלהמת כל כך... אלא אם כן הכל בשבילך זה רק תירוץ להראות כמו הערבים "נבלות"... "לומדים באוניברסיטה" - כאזרחי מדינת ישראל אני מניח שיש להם את הזכות לקבל השכלה... "ויש להם זכות בחירה לממשלה" - במדינתינו יש אפילו זכות בחירה לאנשים כמו יגאל עמיר... בגלל שהוא אזרח מדינת ישראל... לא משנה עכשיו מה הוא עשה (ומה אני חושב על מה שהוא עשה)... לאזרחי מדינת ישראל יש את הזכות המלאה להצביע לממשלה (או יותר נכון לכנסת כיוון שביטלו את שיטת הבחירות הישירה אם אני לא טועה)... "צא מהבועה המעוותת שאתה נמצא בא" - (זה לא אמור להיות "בה"?) מצטער שאינני חושב כמוך שבמדינת ישראל הערבים אזרחי מדינת ישראל הם אזרחים סוג ב... כאחד שכאשר הגיע לארץ הרגיש כמו אחד סוג ב, אני לא מאחל את זה לאף אחד... מה גם שזה נוגד את האופי הדמוקרטי של המדינה שלנו...