סקר חדש

סקר חדש

בחודשים האחרונים אני ער לכתבות-עיתון רבות על התעוררות הסטודנטים הערביים שקוראים להשמדת ישראל ואף תורמים לפעולות טרור? מה דינם של אלו? סקר חדש!!!

BoR|S

New member
אולי לא כל כך קשור אבל בכל זאת...

זה קצת מוזר אבל מעולם עוד לא ראיתי סקר הפוך... מה לעשות בסטודנט (או בכל אחד אחר) שקורא קריאות כגון "מוות לערבים" "אין ערבים אין פיגועים" "רק טרנספר"... לדעתי זה חמור שבעתיים... נ.ב. גם אני סמולאני יפה נפש...

ronen1981

New member
כאדם הרואה עצמו דמוקרטי נאור...

מדוע לדעתך הבאת עמדה מדינית במשטר הדמוקרטי כגון רק טרנספר חמורה שבעתיים מקריאה לטבח ביהודים עלידי פלסטיניים הגרים בישראל. (עד פה שתקתי בקטע הפוליטי אבל הגזמת.) נ.ב שים לב שבתגובתך אל תכניס לי התיחסות לביטוי מות לערבים ואין ערבים אין פיגועים ,אני מתיחס רק לקריאה של טרנספר. ועוד משהו קריאה לפינוי כל ההתנחלויות החזרת הגולן וחזרה לגבולות 67 בעינך לגיטימית או שהינה בלתי לגיטימית כמו הקריאה לטרנספר. רונן.

IC4

New member
לא נראה לי שהוא מסתכל על זה בתור

משטר דמוקרטי אלא בתור משטר שמאלני... אני שמאלני פאשיסט גאה! אני בעד השמרנות של הליברליות! תחי הולנד!

BoR|S

New member
חחחחחחחחחח

האמת שטרנספר זה בדיוק כמו שיש ערבים שיגידו שהם רוצים לראות את פלסטין מהנהר ועד הים ואותנו בים... או בכל מקום אחר ולא כאן...

BoR|S

New member
אוקיי...

אשמח לדון איתך בזה אבל לא בפורום כדי לא להפוך אותו למזבלה פוליטית, לכן אם אתה מעוניין לדון בזה איתי כנס לאיי סי שלי (הוא רשום בכרטיס האישי)...

ronen1981

New member
וטרנספר הוא פתרון של הכרה במציאות.

והינה הלך המחשבה (בקצרה על רגל אחת) ללמה כן טרנספר תוך יציאה מכמה הנחות בהן (כאשר אי הסכמה אם אחת מההנחות תסביר מדוע אינך מסכים אם רעיון הטרנספר.). 1)אתה מסכים עם ההנחה שמדינת ישראל צריכה להיות מדינת העם היהודי . 2)לא יתכן מדינה פלסטינית מדינה ישראלית ושוב מדינה פלסטינית (הכונה לעזה ולשאר השטחים שאין בינהם קשר טריטורילי.) וסיטואציה כזאת תגרור חיכוך נצחי בעיניני ריבונות ומלחמה חוזרת ונשנית נגד הפלסטיניים שינסו להסיג רציפות טריטוריאלית. 3)הסיכסוך הישראלי פלסטיני-ערבי ימשך עוד זמן רב למדי ולא יתכן שניתן לאויבים שמתוכינו הזכות לחליט כיצד תתנהל המדיניות של א"י . הכרה ב2 גוררת הכרה בכך שאין ברירה אלה לפנות מעזה את הפלסטיניים (שכן מצריים לא תסכים לספח שטח זה אליה ולהיות ערבה לו ) . הכרה ב3 (ו1) מביא לכך שיש צורך בשלילת הזכות האקטיבית של האזרחים הערביים קרי שלילת הזכות להצביע כדי לקיים את 1 ו3 ,דבר שיביא להגדלת החיכוך (וכבר היום לא פעם יוצא לשמוע בעיתונות שאם משהו ניתן לאמור עליה זה לא שהיא ימנית שערבים עוזרים ועזרו לטרורסיטים לבצא פיגועים בישראל ,ודי בלפתוח ערוץ 33 ולשמוע דברי הבלע של נציגי הערבים בכנסת) ,ואם נוסיף לכך את 1 ונתחשב בגידול הדמוגרפי המהיר של הערבים וניצול הציני של "חוק איחוד משפחות" ונזכור שאין זה הגיוני שלפלסטיניים יהיה מדינה משלהם ובאותו הזמן הם ממשיכים לדרוש זכות שיבה לא"י ומדינה דו לאומית (שזו דרך יפה לדרוש מדינה פלסטינית בשלבים במקום א"י). מגעים למסקנה שאין ברירה ולהגיע בסופו של דבר לרגיעה איזורית רק עלידי טרנספר. כמו הטיעון שלא מעט מנהגים מהשמאל מעלים מבלי להבין משמעותו כאשר הם מנסים לצודד בהפרדה חד צדדית. אנחנו פה והם שם בצורה אמיתי במאה אחוז. רק שתדע שמרבית הפלסטיניים מצודדים בגירוש כל היהודים מארץ ישראל. ושהתמהמות והמנעות כעת מנקיטת דרך זאת רק תחזק את הכירסם בלגיטימיות היהודית בישראל מנקודת הראות הכלל עולמית וחיזוק העמדה הפלסטינית השואפת למדינה פלסטינית מהירדן ועד ים תיכון.

ronen1981

New member
הערה .

איתי בדיון זה אל תערב את החרדים כפי שעשיתה עם לה לה. ןאם מענין אותך דעתי לגביהם אז אני בעד גיוס בכוח (כפי שעושים כיום אם סרבני מצפון אחרים שאינם חרדים.) והכנסתם בצורה מהירה ומשכילה ככל הניתן למעגל העבודה והפסקת ההתנהגות הרפה שמאפשרת להם להתעלק על כספי משלם המיסים ולשתות בלי סוף משדיה של קופת המדינה. וכי אני חבר שינוי משנת 99 וכי אני ממצודדי הגישה של אין לשבת אם חרדים (או ערבים) בממשלה.(שלשמחתי בנקודה זו לפחות זה הקו המונהג ונשמר.) וכי אני עד כמה שיכול מנסה להפיע להקשחת העמדות כלפי החרדים. (איך למשל עלידי בחירת נציגים מתאימים למועצה של שינוי,והבעת דעותי בסקרים הפנימיים).

ronen1981

New member
נ.ב

ראוי לציין שדעתי בסוגיה המדינית אינה זהה לזו של שינוי ואינני מיצג את שינוי בנקודה זאת.....

GALI02

New member
לילה טוף. אבל למה פוליטיקה

באמצע הלילה?
נ.ב מה המצב? מה אתה עושה פה בשעה כזאת?

ronen1981

New member
צהרים טובים.......

המצב סבבה חזרתי לא מזמן ממשחק כדור עף בחוף הים והיה טוב למדי.... אתמול סיחקתי כדור סל עד קרוב ל11 ורציתי לצאת לחורבה אבל לא היה לי איך להגיע אז סתם שרפתי זמן באינטרנט........ מה נשמע אצלך?

GALI02

New member
אצלי פעם ../images/Emo45.gif ופעם../images/Emo31.gif

שמחה שאתה עושה חיים.
גילי

La la la 20

New member
Smallני יפה נפש ../images/Emo128.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

בוריס מה דעתך ללמוד עברית לפני שאתה מביע דעה? אני לא מאמינה שאתה מגונן על הנבלות האלה ש: גם לא עושים צבא לומדים באוניברסיטה ויש להם זכות בחירה לממשלה אמרתי כבר בעבר בוריס צא מהבועה המעוותת שאתה נמצא בא...

גברת לה לה לה 20,

אין צורך לרדת ךפסים אישיים, כל הרעיון בפורומים זה שכל אחד יכול להביע את דעתו איך שמתחשק לו!!!!!!!!!!!!!!!!! *לא יפה....

La la la 20

New member
יש דעות ויש דעות ../images/Emo98.gif

ואני לא היחידה כאן שיורדת לפסים אישיים...

BoR|S

New member
בעעעע יש אנשים עם בעיות קליטה...

"מה דעתך ללמוד עברית לפני שאתה מביע דעה?" - זה היה ניסיון עלוב וכושל להצחיק? אם כן אז זה ממש עלוב... או אולי זאת רמיזה שאני רוסי? במקרה כזה אני אשאל אותך ככה, מה התורה שלך? היהודים הגזע העליון שצריך לשלות, הסלבים גזע של עבדים? והערבים אין להם מקום בעולם וצריך להשמיד אותם? (יש ספר כזה, "מיין קאמפ", תקראי אותו, אני חושש שתזדהי עם הדעות בכלליות, אם אני לא טועה הרב כהנא הזדהה עם זה בדרך זאת או אחרת)... אם לא הבנת... ה"סמולאני" נכתב בכוונה... (עוד אחד העיוותים שאני ואלקס אחד מראשל"צ המצאנו ו\או אימצנו) "גם לא עושים צבא" - המממ ממתי נותנים להם? + את רואה בעתיד הרחוב ביותר ערבי במקומות כמו נגיד רפא"ל? אני לא... וגם לא בהרבה מקומות אחרים... כמו כן אני רואה מספיק חרדים שלא עושים צבא, מוזר שעליהם את לא מתלהמת כל כך... אלא אם כן הכל בשבילך זה רק תירוץ להראות כמו הערבים "נבלות"... "לומדים באוניברסיטה" - כאזרחי מדינת ישראל אני מניח שיש להם את הזכות לקבל השכלה... "ויש להם זכות בחירה לממשלה" - במדינתינו יש אפילו זכות בחירה לאנשים כמו יגאל עמיר... בגלל שהוא אזרח מדינת ישראל... לא משנה עכשיו מה הוא עשה (ומה אני חושב על מה שהוא עשה)... לאזרחי מדינת ישראל יש את הזכות המלאה להצביע לממשלה (או יותר נכון לכנסת כיוון שביטלו את שיטת הבחירות הישירה אם אני לא טועה)... "צא מהבועה המעוותת שאתה נמצא בא" - (זה לא אמור להיות "בה"?) מצטער שאינני חושב כמוך שבמדינת ישראל הערבים אזרחי מדינת ישראל הם אזרחים סוג ב... כאחד שכאשר הגיע לארץ הרגיש כמו אחד סוג ב, אני לא מאחל את זה לאף אחד... מה גם שזה נוגד את האופי הדמוקרטי של המדינה שלנו...

IC4

New member
להלהלה את בעד טרנספר למשתמטים../images/Emo9.gif../images/Emo35.gif

Read the manual before using a dildo!

למעלה