סקר חדש!

Major Thom

New member
סקר חדש!

איזה כיף
לאחר ש"קליפ אהוב" היה תקוע שם חודשיים פחות או יותר, פנתה עבדתכם הנאמנה (נניח) למנהלת הפורום היקרה שלנו והציעה סקר חדש! לכן, פנו לכם לאותו לחצן חביב שם למעלה שהתעלמתם ממנו כלכך הרבה זמן ובחרו לכם את השיר החדש האהוב עליכם (או משהו כזה). *עדיין במצברוח טוב מאילת. אל תדאגו, גם זה יעבור לי
*
radiohead - lift (22-07-02)

TheHead

New member
אוקיי אני חייב לומר משהו

כבר ראיתם הודעות שלי משבח את השירים החדשים... יצא לי לקרוא את המילים ב-Greenplastic. קודם כל, ההופעות הראשונות בליסבון הניבו שירים חדשים מעולים. אבל שירים כמו Where I End and You Begin, מוזיקלית - יש את ההרגשה שלא הייתה מספיק יצירתיות. זה לא כמו, נאמר, בריטני ספירס או לינקין פארק - שמתאמצים ומשקיעים ובכל זאת יוצאים להם תמיד אותם שירים (אולי כי הם מחורבנים
). כאן מדובר ברדיוהד, ואני מרגיש שהם חיפפו, כנ"ל עם כמה מהבי-סיידים בסינגלים האחרונים, ובעיקר Fog, שממש עיקֵר את "Alligators in New-York Sewers" שראיתי אותו מבוצע חי כאן בקיסריה ועדיין מוחץ לי את הלב בכל פעם שאני נזכר בו. מבחינת המילים - זה מפחיד! הלכידות התאדתה מהטקסטים... זה נראה ממש כאילו טום הושפע קשות מביורק! אני אוהב את ביורק, דרך אגב, אבל לרדיוהד זה לא מתאים. אם פעם היינו מקבלים תמונות ריאליסטיות עד כדי כאב של פוטו-רצח, עכשיו הרבה שירים נשמעים אותו הדבר, מבחינת המילים - ולא מפריע לי שהנושאים קשורים אחד לשני, אבל ממש שההצהרות נשמעות כמו אותן הצהרות. בקיצר, הורדתי אבן מהלב. דווקא אני משוכנע שהם באמת יקרעו את התחת עד מרץ ויבצעו בצורה מעולה את השירים החדשים, אבל בינתיים אני מחכה להקלטות טובות יותר ולעיבודים טובים יותר. אני מצטער, באמת שאני מצטער... אני עדיין אוהב אותם!
ושאף אחד לא יבין את ההודעה הזאת אחרת מזה!! --לבריאות. --ראש.

the use

New member
מצויין...

הרף עולה... העיניים פקוחות... האוזניים רעבות ליותר...

TalkShowHost

New member
.

יש לי הרגשה שאתה ממהר מדי לשפוט (?) אותם. הרי את המילים של השירים הם ישנו עוד כל כך הרבה פעמים עד ההקלטות, ובכלל נראה לי מאוד הגיוני שלהקה שמשנה את סוג המוזיקה שהיא מבצעת בכזאת דרמטיות לא תשמור על קוהרנטיות גם במילים לשירים שלהם.

Major Thom

New member
אני מניחה שאנשים מאד ביקורתיים

כי מצפים להמון מרדיוהד. ובצדק. אז צריך לקחת הכל בפרופורציות, כי אחרי הכל החומרים די גסים, ואכן הכל יכול עוד להשתנות. אבל בתור חומרים גסים אני חייבת לומר שהם ממש מעולים. אבל מצד שני אני משוחדת
manic street preachers - of walking abortion

למעלה