סקר חדש:))))

סקר חדש:))))

אתם כל הזמן מתלוננים על מקיף אריאל שהוא בית ספר גרוע ש המורות"אחלה" אבל באמת יש משהו במקיף שאתם אוהבים.......... אני רוצה שכל אחד ירשום מה הוא אוהב במקיף ואיזה מורה הוא מעריץ או שהשפיעה עליו לטובה
אני למשל אוהבת את מכונת הקפה וטוב ששמו אותה:))))) והמורה שהכי השפיעה עליי זו הייתה סופי שהיא לימדה אותי ערבית והיא מורה מדהימה שנתנה את כל הנשמה לכל תלמיד והיא היחידה שעשתה לי חשק לקום ולבוא לבית הספר
נ.ב. אל תכתבו דברים רעים על הבית ספר או מה אתם שוהנאים בו רק מה שביקשתי ממכם ואם אין לכם מה לכתוב אז אל תכתבו:)))) מחכה לתגובות

LittleBigGirl

New member
מיכל?

אני סתם מנחשת... בעצם את נותנת רמזים, ואם אמרת סופי אז זה אומר שאת במגמה... את לא חייבת להגיד מי את, אבל אם ניחשתי אז מגיע לי לדעת, לא? ובקשר למה אוהבים ושונאים, כבר היה לנו את זה כשהפורום רק הוקם. אבל נראה לי שעכשיו אפשר לעשות את זה שוב, בעיקר כי פעם שעברה התמקדנו במה שרע (ואליאור כתב קטע נורא אבל נורא מצחיק, חפשי בטאג ליין) אני אוהבת את העובדה שכל החברים שלי נמצאים שם, והם פשוט עושים לי חשק לבוא לבצפר. עכשיו אני חולה ומתגעגעת לכולם בטירוף...
עוד דבר נחמד- יש אפשרות לסיים אנגלית בכיתה י"א- מה שאומר שיש לי עכשיו טונה שעות חופשיות! זה הכל ליטל ביג נ.ב אין מורה שהשפיע עליי לטובה. מורים הם מבחינתי בורג במערכת שאני ממש לא מעריכה ודי מחכה לצאת ממנה. קשה למצוא מורה שבאמת משקיע בימינו...

לליטל ביג:)))

אני לא מיכל:((((( וגם אמרתי שסופי לימדה אותי לא שהיא מלמדת אותי עכשיו!!!! אני קראתי מה שאליאור כתב וזה היה באמת מצחיק וקורע,אבל אני מחפשת את ההיפך מה כן טוב בבית הספר שלנו:)))

SAtAnic Soul

New member
סופי לימדה אותך?

ואת ב-י"ב? ואת לא במגמה? ניחוש- מאיה! (מגמת מחשבים...)

למעלה