סקר חדש!

Death of Rats

New member
סקר חדש!

רק רציתי שתרגישו יותר שלמים עם עצמכם ^_^ הסקר הקודם היה איך הפורום? מסתבר שרובכם דווקא מרוצים ואני שמחה מזה. כי התוצאה הזוכה היתה נחמד מאוד ^_^. יש פורום לפראצ`ט, זה כבר גורם לי להיות מרוצה עם שבעה קולות..... ובכן, אבל התוצאה במקום השני היתה *שיח עגול כזה מתגלגל* *נעימת "הטוב הרע והמכוער" נשמעת ברקע* *מדבר השממה כולו פרוש לפנינו* החיו את השממה! כל כך יבש פה! אז לכן תדעו.... אני מניחה שזה פשוט משהו באמצע ^_^ ולסקר החדש, בעקבות כמה דיונים שהתפתחו פה: איך אתה מעדיף את הספרים שלך? הצביעו והשפיעו!

אוף

אני מהווה 50 אחוז מכלל המצביעים שם.. ואני עדיין לא מרגיש שאני מסוגל להזיז משהו... הפורום הזה כל כך מתסכל כשהוא שומם... מאגנה,שירים לעת דיפרסיה, בע"מ

Death of Rats

New member
לא ידעתי לאן לשרשר את זה....

אבל אני נורא נורא נורא גאה בעצמי ^^; הייתי שלשום בקניון איילון ונכנסתי לסטימצקי הענקי והשווה שיש שם... עיינתי לתומי במדף הפנטזיה כשאישה אחת שאלה אותי (ועוד מישהו שהיתה איתי, זה היה מפגש פורום הארי פוטר ^^) אם אנחנו קוראות ספרי פנזטיה. אני אמרתי שכן. היא ביקשה המלצות כדי לקנות מתנה למישהו. כמובן שדבר ראשון המלצנו לה על הארי פוטר, כי אם לא הספר הזה לא היינו בכלל בקניון באותו יום... אחר כך היה שם את הספר החדש של גיימן. יש לי אותו. לא קראתי. אמרתי שאני לא מכירה טוב את הסגנון של גיימן אבל הוא כותב די נחמד. המלצתי לה, אם היא מחפשת מד,ב, על הסדרת של אורסון סקוט קארד... ואז, הם היו שם! שני ספרים של פראצ´ט (מכשפות בחו"ל ופירמדיות). בלבלתי לה על זה את השכל קצת ("פנטזיה הומוריסטית, ממש ממש מומלץ, יש עוד הרבה ספרים בסדרה בלה בלה בלה") ובסוף היא לקחה את שני הפראצ´טים!. גרמתי לאישה שאני לא מכירה לקנות למישהו שני ספרים של טרי פראצ´ט, והיא אמרה שהם נראים לה יפים אז גם היא תקרא אתום! ייאי! עכשיו אני מרגישה פראצ´טיסטית אמיתית ^^;

למעלה