סקר חדש....

סקר חדש....

יש סקר חדש באתר הרשמי של איידול:את מי אתם הכי מצפים לראות בסיבוב הופעות? כרגע זה התוצאות:קארי-18% בו-32% וונזל-0% אנתוני-1% אנואר-0% סקוט-0% קונסטנטין-26% ניקו-22% נאדיה-0% ג'סיקה-0% זהו... מעריצי קונס לכו להצביע בו עוקף את קונס יאללה תצביעו בהמוניכם!!!

שניש

New member
וונזל 0% 0-:../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אבל כל הכבוד לבו

shalehet

New member
התרגום של השאלה לא ממש נכון...

זה את מי אתה הי מתרגש לראות לא מצפה לראות... תקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה מעריצי קונס, כנסו לזירה. כי אפילו ניקו כבר עבר אותו

shalehet

New member
בטח שזה משנה

כי אני הכי מצפה לראות את קונס מופיע אבל הכי הייתי מתרגשת ורוצה לראות את קארי

whatever4

New member
יאללה בו!../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

וגם סחתיין על ניקו
תמיד ידעתי שהוא מלך
.

קונסטההההההההההההההההההההה

ואיך זה שקארי, שקיבלה מעל 250 מליון הצבעות רק 18% ???? טוב נו.. זה נראה לי שזה רק התחלת הסקר, אין מצב שניקו יעבור את קארי ג'ס ואנוור

Juliann

New member
חמודים שלי.....

כל הסקר מלא בספאם חבל על הזמן שלכם....

אפשר לעשות power vote...

כמו באיידול שהיה אפשר להכניס מלא הצבעות בבת אחת הסבירו איך ושכחתי אז הצבעתי לקונס רק איזה עשר פעם...

Juliann

New member
את לא יודעת מה זה ספאם? +עוד מידע

קיצר אלו תוכנות שמצביעות מאות פעמים בבת אחת... אתם באמת חושבים שלניקו יש כל כך הרבה מעריצים? אם היו לו הוא לא היה עף *פעמיים*! אתם יכולים להצביע כל היום ומישהו יבוא עם תוכנת ספאם ויהפוך את כל הסקר... הסיבה שאנשים בכלל מתייחסים לזה היא כי הם חושבים שההפקה מסתכלת ותתן יותר צומי בסיבוב הופעות לחביבי הקהל... ולמעריצי קונס, איידול הוסיפו עוד 2 תאריכים להופעות בניו ג'רסי ובניו יורק. והיו כבר 3 בתאריכים האלה ולהזכירכם קונס מגיע מניו יורק-ניו ג'רסי.... הוא יכול להיות גאה בעצמו כנראה שהכרטיסים שם נגמרו מהר... ככה שהוא מקבל 5 הופעות "בבית". בעוד שבאלבמה [בו] ואוקלהומה [קארי] יש הופעה אחת בכל מדינה. ומצד שני, כמה אנשים כבר יש באוקלהומה?....

Fairywitch

New member
אני מכירה ספאם באימייל../images/Emo4.gif

לא בסקרים... נו, תמיד טוב ללמוד

14מתן

New member
חחחחחח זה ממש עצוב התוצאות של הסקר

הזה אני אלך להצביע לג'סיקה וונזל

14מתן

New member
התוצאות קצת השתמו....../images/Emo27.gif

Carrie 32% Bo 30% Vonzell 0% Anthony 0% Scott 1% Anwar 0% Constantine 24% Nikko 13% Nadia 0% Jessica 0%

rak1rock

New member
במציאות, בניגוד לסקר

לפי פירסומים של מפיקי הטור של אמריקן איידול הוספו עוד מופעים בניו יורק/ניו ג'רסי (האזור של קונסטנטין, כמובן) ובסה"כ יהיו 5 מופעים שם בניגוד לאחד באוקלוהומה (קארי) ואחד באלבמה (בו), כל זה כמובן בהתאם לכמות רכישת הכרטיסים ולדרישת הציבור. ויש גם דיבורים שהחלק של קונסטנטין במופע יהיה הגדול ביותר. טוב כמובן שבמציאות קונסטנטין תמיד לוקח את כולם בגדול. אז שימשיך להפסיד בסקר ולנצח בחיים.

Juliann

New member
אממ מצטערת לנפץ אבל...

בניו יורק יש הרבה יותר אנשים מאשר באוקלהומה ואלבמה ככה שזה לא מפתיע אותי שיש שם יותר הופעות.... לגבי ניו ג'רסי זה מפתיע אותי כי זאת מדינה יחסית קטנה אבל גם אנואר משם לא? ואני בספק רב אם הוא יקבל יותר שירים. אני מאמינה שהוא ישיר 3 בערך כמו בשנה שעברה. לא חושבת שהם יעשו לו פרוטקציות.

למעלה