סקר חדש

סקר חדש

בעקבות הצעה של אקו, הועלה סקר חדש ל"סקרים": מה הייתם רוצים הכי הרבה, בקשר ל-live 8? יש כמה אופציות - רובן כיד הדמיון הטובה על אקו. בנוסף להצבעה בסקר, אתם יכולים לשרשר כאן את הצבעתכם - ונימוקיה.

תוצאות הסקר הקודם

הסקר שאל איזה שיר היה צריך להכנס לאוסף Echoes, ולא נכנס. מתוך 52 מצביעים, 14 חשבו ש-Brain Damage/Eclipse היה צריך להכנס. 8 העדיפו את Mother; חמישה אנשים העדיפו את If. השירים Welcome to the Machine ו - Dogs קבלו ארבעה קולות כל אחד. שאר השירים זכו לפחות קולות, כאשר אף לא אחד הצביע ל-Cymbaline, למרבית ההפתעה. שיר נפלא, שכנראה רק מעטים מכירים.

flowerboy69

New member
לא נראה לי שלא מכירים

אלא שזה מן שיר שקשה לראות אותו מתבצע היום אחרי ככ הרבה שנים...לשירים האחרים או לפחות לרובם אפשר לתת שייכות להיום-לביצוע עכשווי רק לפני כמה דקות שמעתי את השיר הזה מדיסק שקיבלתי לפני כמה ימים.הקלטה מגרמניה בשנת 70.מעניין.לא משנה כמה אני שומע אותו בכל פעם נראה כאילו יש בו משהו חדש שגורם לו להשמע מרגש ומלהיב

One Echoe

New member
../images/Emo13.gif...

ד"א, קוראים לי גיל

Itai8

New member
אוו סקר חזק!!

הבחירה היתה קשה אבל בחרתי ב... להיות נוכחים בחזרות של הפלויד למופע - אבל בתנאי שאני בלתי נראה... שהם לא ידעו שאני שם ויתנהגו אחרת! כי אני רוצה לראות איך הם מסתדרים ביחד קודם כל באותו חדר אחרי איזה 20 שנה... ואיך הם מתרגלים אחרי מלא שנים שהם לא ניגנו ביחד. זה יהיה מרגש לראות...!

אומי5

New member
חזק ביותר

בחרתי בלהיות נוכח בחזרות ,אם הם נפגשים לראשונה בחזרה אז אני מרוויח שני דברים.... והייתי בוחר בלראות את זה עם סיד בארט אם היה שם משהו אחר במקום תה....

ובינתיים, תוצאות מעניינות...

ואגב חזרות ומאמרו ההומוריסטי של טובי מור - מה לדעתכם קורה שם, בחזרות, ממש עכשיו?

flowerboy69

New member
עכשיו זה כבר בשלב האלימות...

הם משלימים את מה שלא הספיקו אז...

האלימות הכי גדולה שהם הגיעו אליה

זה שפעם גילמור הפך על ווטרס צלחת עם ספגטי, במסעדה.

avki

New member
האמת שהסקר הזה לא פיירי

כי נגיד מי שהיה בהופעה מושקעת של הפלויד מן הסתם לא יעדיף את ההופעה הזאת, אבל אנשים שלא היו בחיים בכלל בזמני ההופעות המושקעות שלהם מן הסתם יעדיפו שביב של הופעה של הפלויד וכו'.

הנחתי שהעונים על הסקר לא היו בכלל

בהופעה של הפלויד. אבל הסקר ממילא אינו רציני... כמה סיכויים יש לנו כבר לשתות תה עם סיד?

flowerboy69

New member
לא מסכים

מי שהיה בהופעה "מושקעת" ישמח לקבל הזדמנות לראות שוב משהו מאותם 4 אנשים...

avki

New member
ובכל זאת.

ובסדר ציף, זה סתם היה הערה קטנונית.

למעלה