סקר חדש

k e l l y 1 8 1

New member
סקר חדש

הסקר הקודם הלך יפה אז עוד אחד מיהו ישראלי בעיניך? שאלה נדושה אבל אני אוהבת את התשובות שאנשים עונים... בתקווה שילך טוב ולא יתפתח לריב....

spoop

New member
טומי לפיד ליאיר לפיד:"אתה"

חחחחחחחחחחחחחח,עזבו
. ישראלי בעיניי הוא אחד שתמיד תהיה לו איזה עוגמת נפש שהוא ידרוש עליה פיצויים. "לא היה לי סבון בחדר! אני דורש פיצויים על עוגמת הנפש!" ישראלים אלו אנשים שיכולים פתאום להתחיל שיחה בתחנת אוטובוס,או לשאול מישהו שאלה ברחוב. אלו אנשים פתוחים וטובים,אבל מזה חמומי מוח חחח.

k e l l y 1 8 1

New member
../images/Emo140.gif

אז יש 3 דברים מנגל שזה משהו שרוב רובם של הישראלים עושים בחופשים וגם גמ"ח באף מדינה לא תמצא גמילות חסדים כמו שיש פה וזק"א לצערי המדינה שלנו צריכה דבר כזה אבל אין כמו האנשים שעוסקים בזה מקוווה מאוד שלא יהיה לכם עבודה בתחום...

k e l l y 1 8 1

New member
../images/Emo140.gif

אז יש 3 דברים מנגל שזה משהו שרוב רובם של הישראלים עושים בחופשים גמ"ח באף מדינה לא תמצא גמילות חסדים כמו שיש פה וזק"א לצערי המדינה שלנו צריכה דבר כזה אבל אין כמו האנשים שעוסקים בזה מקוווה מאוד שלא יהיה לכם עבודה בתחום...

אממ ישראלי בעיני

זה אמממ דבר ראשון זה מנגל, כאילו אחד שעושה על האש ובמיוחד ביום העצמאות. אממ מה עוד... ישראלי זה אחד שיבוא למלון בירושלים ויתלונן בקבלה שלא רואים תים מהחלון חחח סתם, יש איזה משהו מגעיל בישראלים זה כל הקטע של האי נחמדות שזה משהו מזה מגעיל שאני בדיוק ההיפך ממנו כאילו. למה לדחוף בתור אם אפשר לחכות או אם איזה מישהו עושה אפצי אז מה כואב להגיד לו לבריאות, זה קורה כל כך הרבה פעמים שסתם מישהו ברחוב עושה אפצי וכולם מסתכלים וממשיכים ללכת, אז אנשים, זה לא עולה כסף להגיד לבריאות! וזה סתם דוגמא...

12בומבה

New member
אני בעד השאלה-

מיהו היהודי בעיניך? או איך אתם מגדירים יהודי? מי רשאי להצטרף אלינו וכו'?

יהודי בעיני

זה מישהו שדבר ראשון הוא יהודי. לא אחד שאתאיסט ואומר שהוא יהודי כי סבא של סבא שלו היה כזה. או שאדם יהודי או שלא. אני אומר את זה ואני רוצה לשמוע מה הצד השני אומר...

One Echoe

New member
אני לא אוהב לענות על השאלה הזאת.

כמעט כל ישראלי הוא טוב בעיני יש טובים יותר, יש טובים פחות. אבל הכי חשוב זה להיות גאה בלאום ולהיות גאה במדינה שלך.

למעלה