ולשאלתכם../images/Emo17.gif
גם אני בהתחלה הייתי סקפטית לגבי הצורך בשני פורומים מה גם שממשק המשתמש בדאון לא כל כך נח, אבל אין ספק, ובעיקר אחרי המופע המדהים שתיכננו בערך חודש מראש שנלך יחד ונשב יחד-"broza5" בו שיחת היום היתה לצערי היעדרה של מנהלת הפורום. לטענתה המחיר של ההופעה (120 ש"ח- לאחר הנחה לאורנג')הוא יקר מדי והעדיפה לנסוע לקרית טבעון הרחוקה כדי לצפות במופע של מתי כספי שהתקיים באותו הערב. , שמן הסתם לא עלה יותר זול (אם לוקחים בחשבון עוד לפחות 60-70 שקל על דלק.) נכון שזה לא ענייני וכל אחד עושה את הבחירות שלו, אבל התמונות, החוויות, האוירה המשפחתית שנוצרה בפורום של שרית לאחר ההופעה , ולאור כך שהשיחות בתפוז התמקדו בחוויות מהמלטות של אוגרים ומחידונים של אייקונים שתסלחו לי ...בבית האבות של סבא שלי יש יותר אקשן וחוץ מזה מישהו בכלל שם לב לתמונה החדשה בגלריה? פשוט נוצר מצב שבפורום "דאון" יש עידכונים שוטפים, כתבות מעניינות, תאריכים מדוייקים, קשרים אישיים נוצרו,אם מישהו נעדר מהפורום לכמה ימים הוא מעדכן כדי שלא ידאגו לו ואנחנו עושים שיחות מסנג'ר משולבות בין כמה חברים כמעט כל יום....הפורום בתפוז נהיה מקום שנחמד להיכנס אליו ולהגיב מדי פעם אבל לא יותר מזה וחוצמיזה, מי שמכיר את שרית, ואני ראיתי מקרוב, כי הייתי אצלה כל הסופשבוע של ההופעה ונסענו יחד למצדה, הבחורה הזאת מהבוקר עד הערב אוכלת, נושמת, שותה, חיה, גולשת דיויד ברוזה. גם אם אין לה מחשב היא נכנסת דרך הנייד וקוראת בפורום. וזה ברור מאליו שהיא צריכה לנהל את הפורום.כשניר עזב כולם היו בטוחים שזה מה שיהיה ואכן נוצרה תחרות סמויה, שאם לא הייתי מרגיעה את שני הצדדים זה היה נגמר רע. ועובדה שעכשיו מתארגן מפגש פורום משותף. זה לא ממש מפריע שיש שני פורומים. זה אפילו נחמד. אבל אם יורשה לי לומר את דעתי, בלי לפגוע באף אחד-תוכחל שרית!!