סקר חדש

glitter8

New member
סקר חדש

סתם מהסקרנות- כל כמה זמן (או במקרים קשים)כמה פעמים ביום אתם נכנסים לפורום של דיויד ברוזה?

glitter8

New member
והתשובה שלי

לפחות 5 פעמים ביום- ואם יש פעילות בפורום אז יותר יכול להגיע גם ל-20 (רוב הזמן אני בפורום השני....וברור למה)

lile0

New member
למה באמת?

מה ההבדל, אלה אותם אנשים ככל שידוע לי, או שאני טועה?

glitter8

New member
ולשאלתכם../images/Emo17.gif

גם אני בהתחלה הייתי סקפטית לגבי הצורך בשני פורומים מה גם שממשק המשתמש בדאון לא כל כך נח, אבל אין ספק, ובעיקר אחרי המופע המדהים שתיכננו בערך חודש מראש שנלך יחד ונשב יחד-"broza5" בו שיחת היום היתה לצערי היעדרה של מנהלת הפורום. לטענתה המחיר של ההופעה (120 ש"ח- לאחר הנחה לאורנג')הוא יקר מדי והעדיפה לנסוע לקרית טבעון הרחוקה כדי לצפות במופע של מתי כספי שהתקיים באותו הערב. , שמן הסתם לא עלה יותר זול (אם לוקחים בחשבון עוד לפחות 60-70 שקל על דלק.) נכון שזה לא ענייני וכל אחד עושה את הבחירות שלו, אבל התמונות, החוויות, האוירה המשפחתית שנוצרה בפורום של שרית לאחר ההופעה , ולאור כך שהשיחות בתפוז התמקדו בחוויות מהמלטות של אוגרים ומחידונים של אייקונים שתסלחו לי ...בבית האבות של סבא שלי יש יותר אקשן וחוץ מזה מישהו בכלל שם לב לתמונה החדשה בגלריה? פשוט נוצר מצב שבפורום "דאון" יש עידכונים שוטפים, כתבות מעניינות, תאריכים מדוייקים, קשרים אישיים נוצרו,אם מישהו נעדר מהפורום לכמה ימים הוא מעדכן כדי שלא ידאגו לו ואנחנו עושים שיחות מסנג'ר משולבות בין כמה חברים כמעט כל יום....הפורום בתפוז נהיה מקום שנחמד להיכנס אליו ולהגיב מדי פעם אבל לא יותר מזה וחוצמיזה, מי שמכיר את שרית, ואני ראיתי מקרוב, כי הייתי אצלה כל הסופשבוע של ההופעה ונסענו יחד למצדה, הבחורה הזאת מהבוקר עד הערב אוכלת, נושמת, שותה, חיה, גולשת דיויד ברוזה. גם אם אין לה מחשב היא נכנסת דרך הנייד וקוראת בפורום. וזה ברור מאליו שהיא צריכה לנהל את הפורום.כשניר עזב כולם היו בטוחים שזה מה שיהיה ואכן נוצרה תחרות סמויה, שאם לא הייתי מרגיעה את שני הצדדים זה היה נגמר רע. ועובדה שעכשיו מתארגן מפגש פורום משותף. זה לא ממש מפריע שיש שני פורומים. זה אפילו נחמד. אבל אם יורשה לי לומר את דעתי, בלי לפגוע באף אחד-תוכחל שרית!!

sarita4

New member
ענבל

יותר מזה אין מה להוסיף כל מילה נוספת מיותרת
תודה רבה על הפירגון והתמיכה. ואכן אנחנו לא מפסיקים לדבר במסנג'ר עם חצי מהפורום אז הינה גם המסנג'ר שלי לכל מי שרוצה ובשמחה [email protected] ושוב ענבל תודה רבה ושלך באהבה רבה

YulaShpil

New member
"תגובת המערכת"

כמה נחמד ששופטים אנשים בלי לדעת את כל הפרטים... למען הסינגור העצמי: מחיר ההופעה אכן היה יקר, לטעמי, אך אם לא היו לי תוכניות אחרות, הייתי משלמת אותו ובאה לראות את Broza5, כי לפי מה ששמעתי זה היה פשוט מופע מדהים. אך רצה הגורל והיו לי כרטיסים להופעה אחרת בהנחה, שכן היו (תתפלאי, ענבל) זולים הרבה יותר, ומחיר הדלק לא נלקח בחשבון, כי הרכב לא שלי
(מה גם שגם להופעה של ברוזה בת"א לוקחים בחשבון את מחיר הדלק...) אלה היו 30 שניות על "היעדרות מנהלת הפורום מההופעה". אבל מצד שני, אני לא חייבת לכם הסברים כאלה. לא חלה עלי, ועל אף אדם אחר, ה"חובה" להגיע לכל הופעה שהיא. לא באתי מהסיבות שלי, שחשבתי שכיבדו אותן. ובעניין הדיונים, החידונים וכו': כל אלה הם חוויות ודיונים של חברי הפורום, שהפורום עבורם הוא, בין היתר, במה להיכרות משותפת ולדיבורים. אמרתי לא פעם, ולא פעמיים שאם יש לכם רעיונות אחרים ונוספים אתם יותר ממוזמנים להציע אותם. הכי קל להעביר ביקורת, אבל החוכמה היא להציע דברים חדשים. צר לי להגיד לכם, אבל הפורום הוא לא ראי של מי שמנהל אותו, אלא בעיקר של האנשים המשתתפים בו. כל הגולשים בפורום הם אלה שיוצרים אותו מה שהוא. אז אם "אותם אנשים גולשים ב-2 הפורומים", והפורום השני "שוקק יותר", תחשבו לבד למה זה, במקום להאשים את ההנהלה, ולטעון דברים לא נכונים לפני שבדקתם אותם לעומק.

handlessman

New member
היית גם מביע את עמדתי בעניין...

אבל כבר לא נשאר לי מה להגיד... אז אני ניטרלי בינתיים, ופשוט מציע שכל חברי שני הפורומים ידעו שקיימים שניים ויתקעו אותם במועדפים שלהם, יגלשו בשני הפורומים בלי שום התייחסות אישית מיוחדת לאחד מהפורומים, ויהיו מרוצים מכך ששניהם פעילים במידה כזאת או אחרת ויחיו את שניהם, הרי לכולנו יש דבר אחד משותף -ההערצה לדויד, ואם נוצרת מעין תחרות כזאת, אז בעיני לפחות, אין פה שנקרא "אחוות מעריצים", ולכן פשוט הכי קל והכי חוסך בעיות זה לבקר בשני הפורומים, להתעדכן בשניהם... (בסוף היה לי מה להגיד, זה בא תוך כדי כתיבה חח) נממ... וזהו.

handlessman

New member
אה זה לא סקר ב"סקר" למעלה...

תבקשי מיעל שתשים את זה, זה רעיון טוב...אז בינתיים התשובה שלי - זה מאוד מאוד תלוי... אם נגיד זה יום ממוצע בלי הרבה פעיליות אחר צהריים ובלי יום לימודים ארוך מדי אבל גם לא כל היום בבית, אז כל איזה חצי שעה-שעה אני ככה נכנס שנייה לאינטרנט, בודק, בדרך כלל אין תגובות בזמן כזה קצר, סוגר וחוזר לעיסוקי, ואם אני כבר גולש באינטרנט בדברים אחרים אז אני מדי פעם נכנס לבדוק...אבל עדיין אני לא כמו אלה שענבל מגדירה אותם (ציטוט) - "ויש את המכורים"

popikon23

New member
תשובה לסקר והערה בצידה

בד"כ כשאני מגיעה הביתה אחה"צ אני מדליקה את המחשב ואז מתעדכנת כל שעה בערך. היום הופתעתי לגלות שב-24 שעות שהמחשב היה מכובה התווספו כ"כ הרבה הודעות שממש התקשיתי להשלים את החסר, איזה כיף שהתרבנו! (הייתי אתמול במסיבת סוף סמסטר וכולכם הגבתם בשעות הערב המאוחרות). ולהערה: אני לא ממש בסוד העניינים של ראשי הפורומים אבל נראה כאילו ישנה תחרות בין הפורומים ולא ברור מדוע. מאחר ואותם אנשים כותבים בשני הפורומים (חוץ מקובי המסתורי,מסתבר),לעיתים אף אותן הודעות בדיוק,דנים באותם הנושאים וכמובן שהמשותף לכולם הוא ההערצה שלנו לדיויד, אין שום סיבה שתחרות כזו תתקיים. לעיתים מופיעות פה הערות,תלונות וביקורת על צורת ניהול הפורום וישנה הרגשה שמטרת הפורום היא לקדם אדם מסוים לתפקיד ניהול הפורום ולא לנסות ולקדם את הפורום, מה שממש חבל! לי כמובן אין העדפה לאדם זה או אחר לצורך ניהול הפורום,ואני חושבת שלאמן בסדר גודל של דיויד שני פורומים זה ממש לא מספיק (אבל זו רק ההתחלה!), אך עם זאת אני לא רואה סיבה לתחרות שכזו בין הפורומים. לסיכום, זו רק דעתי (אשמח לשמוע מה הרגשתכם בנושא, אם שרדתם את המגילה שכתבתי, כמובן) ואולי אני בכלל טועה...

sarita4

New member
אני נכנסת

איזה מליון פעמים, סתם אבל די הרבה מי סופר בכלל

popikon23

New member
אני פותחת פורום ב-walla!

אבל מבטיחה להגיב גם אצלך, בנענע...

lile0

New member
מי פנוי לפתוח ב-MSN?

בני או עומרי, מעוניינים? חסר לנו ייצוג של המין החזק

the benjamin

New member
זה מה שחסר לי...

במילא תוך 3 ימים הפכתי מכור ל-2 הפורומים הקיימים...

handlessman

New member
פשש איזה פירגון...

אני אחשוב על זה, אבל אם כן תהיו בטוחים שאני לא הולך להשגיח שם על כל חצי הודעה ולא לשים שום מצלמות מעקב כי זה כבר יותר מדי... אולי...

כניסות

אז אני בשני הפורומים לפחות פעם ביום ולאחרונה גם יותר. זה ממש מדבק העניין הזה. ונכון שלאמן כמו דיויד מותר 2 פורומים ורצוי גם יותר ובקיצור העיקר להעביר מידע וסיפורים ולהיות ביחד בעניין שמחבר את כולנו. וגם כאן אני שואלת מי מגיע למפגש בשבוע הבא ?????? בכל פעם שאני שומעת שוב את "פארקינג קומפלטו" וזה קורה לפחות פעם ביום, אני יותר ויותר אוהבת את השירים. מכורים, מה לעשות???

YulaShpil

New member
מה לעשות, את שואלת?

אז אני עונה: להמשיך! להמשיך ולשמוע את הדיסק הנפלא הזה, וגם את כל קודמיו! (ובהקשר זה מתנגן לי בראש: I just can't get enough)

למעלה