סקר :חוברות של BOS

mirigami

New member
סקר :חוברות של BOS

בעקבות בואו הצפוי של דייב אנחנו מנהלים מגעים על אפשרות לרכוש חוברות שהם בעצם אוספים המחירים יהיו קצת יותר יקרים ממה שאפשר לקנות באינטרנט וזה מכיון שההנחה שהם נותנים קטנה ולנו יש מיסים. אשמח אם תוסיפו בשרשור האם תרצו לרכוש אותם והאם כדאי להשקיע בהם? זה מאוד מסובך אבל נעשה את המאמץ אם נשמע תגובות חיוביות

bshuval

New member
לדעתי כדאי!

החוברות של ה-BOS הן חוברות נהדרות. הן מכילות אוספי דגמים של יוצרים פחות מוכרים. הדגמים מעולים, ומהווים תוספת פנטסטית לכל אוסף. לא תמצאו שם דגמים סופר-מורכבים, אך תמצאו שם אוריגאמי טוב, מעניין ומרענן. את רוב הדגמים לא ניתן להשיג בשום מקום אחר. לי יש מספר גדול של חוברות כאלה, והן מספקות לי שעות רבות של הנאה.

גילה או

New member
האם יש בספריה של המרכז הישראלי

דוגמא/ות של חוברות כאלו כדי שניראה במה מדובר?

mirigami

New member
יש לנו בספריה של הסטודיו

אני אבקש מפול שיביא את הספרים למפגש אנחנו נזמין רק אם יהיה ביקוש רב.

ג ל ע ד א

New member
למה לא לעשות מינוי ולקבל את החוברות

טריות ולמות כשהן יוצאות? כדי לעשות מינוי - כנסו ללינק המצורף שימו לב - אנחנו לא אירופה ולכן צריכים לשלם יותר ;(

bshuval

New member
אלה לא אותן חוברות

מירי לא מתכוונת לעיתון (הנפלא) של ה-BOS, אלא לחוברות המיוחדות שהם מוציאים.

mirigami

New member
אנחנו נביא דוגמאות של האוסף מחר

ואולי נכין רשימה ולפי זה נזמין אם מחשיבים את עלות המשלוח אז יוצא לכם ממש מעט מעל המחיר הנקוב. המרכז עושה זאת כשירות לחובבים אם לא תהיה דרישה גדולה לא נזמין מכיון שהם מתנים את ההנחה בהזמנה גדולה.

bshuval

New member
מספר חוברות מומלצות

(*) עבודות של פיליפ שן, מאת פול ג'קסון: אוסף מעבודותיו המיוחדות של פיליפ שן. אמן אוריגאמי שחבל להחמיץ. יצירותיו גיאומטריות ונראות כמו קסם היוצא מהנייר (*) החוברות של טד נורמינטון: זוג חוברות המתארות את עבודתו יוצאת הדופן של טד נורמינטון. יש לו שם, בין השאר, נרקיס מעולה, ורד מצוין, והברבור הטוב ביותר שאני מכיר באוריגאמי. (*) החוברות של ניל אליאס: אוסף הוראות לקיפולים של ניל אליאס, מתוך המחברות של ניל עצמו. (ההוראות לא למתחילים, אם כי הדגמים לא מסובכים. רובם דגמים שדורשים "קיפול חופשי", ללא נקודות ייחוס מדויקות. לכן, צריך נסיון וזמן רב על מנת להצליח לקפל את הדגמים טוב. (*) החוברות של פרד רוהם: ניל אליאס צייר הוראות גם לדגמיו של פרד רוהם. פרד רוהם וניל אליאס היו זוג יוצרים חשובים מאד בעולם האוריגאמי, וקידמו אותו רבות.

ג ל ע ד א

New member
אני לא יודע אם זו אותה קטגוריה

אבל אני יודע ש BOS הוציאו את ORIKATA של טוקי ין (אני מקווה שאיתתי נכון) אלו הם דגמים של צורות גאומטריות מאד מענינות. ניתן לרכוש את החוברת אבל גם להדפיס מהאינטרנט. מומלץ

למעלה