סקר, חורסים וכותבים.

משתפרת1

Well-known member
אבקת מרק עוף
קנוור
אוסם
ויטה
מה ההיתרונות של האבקה שבחרתם מול האבקות שדחיתם?.
אף אחד מהמוצרים הללו.
בכולם יש סוכר, בקנור ממש הרבה. לא מכניסה למטבח שלי. יש לי במקפיא צנצנת עם ציר עוף מרוכז שהכנתי במו ידי ללא גרגר אחד של סוכר.
בעבר מרק עוף אמיתי של ויטה היה ללא סוכר, הייתי משתמשת בו במקום חלק מהמלח בתבשילים (לעולם לא כמרק בפני עצמו). מתישהו הם החליפו את המתכון והתחילו להוסיף סוכר, כך שגם את זה הוצאתי משימוש.
 

אבי בן 1231

Well-known member
אבקת מרק עוף
קנוור
אוסם
ויטה
מה ההיתרונות של האבקה שבחרתם מול האבקות שדחיתם?.
אבקת מרק עוף של אוסם ממש מגעילה.
אני משתמש לעיתים באקת מרק של קנור.
בספרד השתמשתי בקוביות מרק של קנור שהיו מאוד טעימות, יותר מאבקת המרק של קנור שפה.
הסגר מונע ממני להביא לארץ הרבה מוצרים מספרד.
 
אבקת מרק דבר נחמד אף שהיא פחות איכותית מחומרים אמתיים למרק, ואני אוהב לאכול אבקת מרק בגלל המליחות אף שלא בריא.
 
למעלה