סקר חורפי

סקר חורפי../images/Emo186.gif

משקה חם שאתם אוהבים לשתות בחורף (תה נענע) מטריה כן / לא (כן) כפפות / כובע צמר/ צעיף - (אם ממש קר הכל הולך ) מרק כן /לא (בטח אבל רק עם שקדי מרק או קרוטונים) פוך כן/ לא (כן!!!!!) אוהבים את החורף ? (לאאאאאאאאא )

SoldieRonit

New member
סקר אהוב עלי,בדיוק כמו העונה הזו

שוקו חם [ומתוקקקקק]
לא [אני מעדיפה להירטב,מאשר להיסחב עם המטרד הזה]
כפפות לצערי אני לא יכולה כל כך,כי בעבודה אני יושבת על מחשב [וזה לא אפשרי להקליד עם כפפות],כובע צמר נראה לי חמוד ומתאים עד גיל 5 בערך,צעיף-כןןןןןןן.יש לי צעיף צבעוני ליום-יום,צעיף ורוד שהולך עם מעיל ורוד ליציאות,צעיף כחול למדים.
מרק-כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.
פוך-אם יש משהו שאני אוהבת זה להתעורר בתוך הפוך-אני מרגישה הכי ברת מזל שיש לי את זה,שלא לדבר שאני ישנה "כמו על ענן".כשאני ערה-אין כמו להתרכבל מתחת לפוך,מול הטלווזיה.
הכי בעולם ................

תשובות

משקה חם: חלב עם סוכרזית מטריה: אני מרגישה טפשית עם מטריה כפפות: כפפות גשם לאופנוע כובע: קסדה מרק: מרק עוף צח, מרק אפונה, מרק עדשים, מרק שעועית עם קבנוס, מרק ירקות (עדשים-לא קרוטונים-כן). פוך: כן אוהבים את החורף: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תשובות ../images/Emo13.gif

נראה לי תה. או שוקו. לא מתה על משקאות חמים...
מטריה- ברור שכן!
אני אוהבת כובעים וצעיפים, אבל אם ממש קר אז אני גם שמה כפפות.
מרק- מרק בטטות של אמא!!!!!!!
עכשיו אכלתי.
פוך- דהההההההההה
(אך ורק סינטטי, כמובן!)
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

NoWords

New member
הנה!../images/Emo26.gif../images/Emo182.gif

משקה חם שאתם אוהבים לשתות בחורף - תה או שוקו חם מדי פעם
מטריה בדר"כ לא, הכי כיף ללכת בלי מטריה אבל לפעמים אני מעדיפה מטריה.
צעיף
מרק - לא (אני אוכלת רק מרק עגבניות ותירס ולא מכינים אותם לעיתים כ"כ קרובות במשך השנה
)
פוך - כן
אוהבים את החורף? הכי בעולם!

cobainos

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo183.gif../images/Emo122.gif

משקה חם שאתם אוהבים לשתות בחורף-שוקו מקופלת וסיידר חם מטריה-לא. אני שונאאא מטריות!! כפפות / כובע צמר/ צעיף - אם קר מאד אז הכל,בד"כ צעיף או כובע מרק -כןןן...חולה על מרקים! פוך -כן! אוהבים את החורף ?לא!

just almog

New member
כ"כ משעמם לי |:

משקה חם שאתם אוהבים לשתות בחורף-שוקו
מטריה כן / לא -יאפ. כפפות / כובע צמר/ צעיף - מרק כן /לא-יאאאפ. פוך כן/ לא -יאאאאפ
אוהבים את החורף ?מחבבת+.

עכשיו אני ../images/Emo113.gif

משקה חם שאתם אוהבים לשתות בחורף תה זה בסדר. או מיץ תפוזים. מטריה כן / לא
כפפות / כובע צמר/ צעיף צעיף זה חובה. כפפות זה אפשרי. כובע - לא בא בחשבון. מרק כן /לא
. ורצוי שהוא יהיה עם עדשים או עגבניות! או שעועית!!
פוך כן/ לא
אוהבים את החורף ? גררררר... מאוד!

חןשסק

New member
../images/Emo187.gif

משקה חם שאתם אוהבים לשתות בחורף: שוקו/תה (רגיל,נענע,תפוח וקינמון <התמכרתי!>)/קפה על צורותיו. תלוי בחשק... מטריה כן / לא: אני אוהבת ללכת בגשם, אבל לא יותר מדי- אז כן. כפפות / כובע צמר/ צעיף: צעיף יותר. ואם אני אקנה- אז גם כובע. מרק כן /לא: כן
אני כבר שנים מפנטזת על מרק דלעת. תגידו לאמא
פוך כן/ לא: כן!
, בעיקר הפוך של נעם
אוהבים את החורף? לפעמים...

קיר קמט

New member
טובנו

משקה חם שאתם אוהבים לשתות בחורף ? תה או שוקו. מטריה כן / לא ? גברים לא הולכים עם מטריות, גברים סובלים ונרטבים. כפפות / כובע צמר/ צעיף - בעיקרון, יש לי רק כובע צמר, אבל אני מוכן ללכת גם עם כפפות. צעיף זה כבר טו מאץ'... מרק כן /לא מרק עוף זה בסט, וגם מרק בצל. מה שמזכיר לי שעוד לא אכלתי מרק החורף. פוך כן/ לא ? מה השאלה בכלל?! אז לקפוא?! אוהבים את החורף ? איכס איכס איכס... אני מאמין שזה העונש שאלוהים נתן לאדם על ארוע עץ הדעת בגן עדן.

אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה

למה גברים לא הולכים עם מטרייה. אותו דבר בעלי , לא מוכן לשמוע על מטרייה . למה???

קיר קמט

New member
זה קטע של טסטוסטרון.

חוץ מזה שזה מזכיר לנו את מרי פופינס, וגברים לא בדיוק אוהבים להיות מרי פופינס. את זוכרת את סטנלי דונן וג'ין קלי, אי-שם ב1952, שרים בגשם? גם זה היה עליז מדי. אנחנו לא רוצים מטריות. ויש לי עוד הסבר, אבל אני לא רוצה ללכלך את המקום הזה.

cobainos

New member
טיפש.הוצאת מעצמך את ההגדרה לגבר

ברגע שאמרת שאתה רוצה להיות מלשין במדים.מושפל.

cobainos

New member
בגלל מרי פופינס!

סתם
כי זה לא נח וזה מעצבן. חוץ מזה שזה לא בדיוק נכון וראיתי כל מיני אנשים הולכים עם מטריות ויש את סיפור הילדים הזה "המטרייה הגדולה של אבא"

../images/Emo3.gif

משקה חם שאתם אוהבים לשתות בחורף שוקו חם
מטריה כן / לא לע, זה סתם מציק כפפות / כובע צמר/ צעיף - צעיף מרק כן /לא לע פוך כן/ לא חביב אוהבים את החורף ? כעעעעעעעע

למעלה