סקר חשוב.... =) בבקשה לענות

Simj

New member
סקר חשוב.... =) בבקשה לענות

אני רוצה להקים יזמות קטנה של מכירת סנדוויצ'ים/כריכים במיסגרת אוניברסיטאות/ טכניון / מישרדי אני אשמח אם תעזרו לי, בכך שתענו על השאלות הבאות: 1.באיזה זמן ביום אתם הכי רעבים: ( ההזמן בו רעב פשוט מציק ולא עוזב!!!) א.בוקר ב.צהריים ג.אחה"צ ד.ערב 2.האוכל אותו אתם אוכלים בזמן הלימודים מגיע בעיקר מ: א.הבית ב.הקפיטריה/ דוכן ג.מסעדה ד. הזמנה 3. סוג האוכל אותו אתם אוכלים הוא: א. אוכל מהיר. ( פיצות/ המבורגרים וכו') ב.כריך/ סנדוויץ. ג.מנה מוכנה. כמו מנה חמה. ד.ארוחה מסודרת 4.מיספר הפעמים שאתם אוכלים כריך ב/סנדוויץ ביום: א.1 ב.2 ג.3 ד.4 5. אם היו מוכרים לכם כריך/סנדוויץ, עם איזה מילוי הייתם רוצים אותו: א. גבינה + סלט/ירקות ב. פסטרמה/נקניקים +סלט/ירקות ג. א +ב ד. חביתה/ביצה ה. מתוק: שוקלד /דבש +טחינה/ גבינה מתוקה ו. אחר :__________ 6. באיזה סוג של לחמניה הייתם רוצים את הסנדוויץ: א. לחמניה לבנה, רגילה. ב. לחמניה כפרית - דגנים. ג. לחמניה קלה. ד. ג'בטה. ה. בגט. 7.סוג הסנדוויץ שתישמחו ליקנות, יהיה בדומה לזה של: א. ארומה. ב. סנדוויץ בר. ג. דלי בגט. ד. בית קפה. ה. אחר ________. 8. מה לדעתכם מחיר סביר לסנדוויץ: (כלומר, לא יכאב לכם בכיס ליקנות אותו): א. 8 ש"ח. ב. 10 ש"ח. ג. 12 ש"ח. ד. 15 ש"ח. ה. אחר _______ ש"ח. תודה רבה לעונים! מקוווה שאראה אתכם בקרוב .

milaP

New member
תשובות

1. ב. צהריים 2.ג. מסעדה 3. ב.כריך/סנדוויץ 4. א.1 5. ו. אחר: תונה + סלט ירקות 6. ד. ג'בטה 7. ב. סנדוויץ בר 8. ב. 10 ש"ח בתיאבון

יאללה נענה...

1. צהריים- אחה"צ 2. מסעדה 3.ארוחה מסודרת 4. 0-1 5. טונה, פסטרמה + ירקות 6. לחמניה רגילה / קלה 8. 5 ש"ח. באוניברסיטה אני קונה בפחות.

amitk80

New member
תשובות

1.באיזה זמן ביום אתם הכי רעבים: ( ההזמן בו רעב פשוט מציק ולא עוזב!!!) ב.צהריים 2.האוכל אותו אתם אוכלים בזמן הלימודים מגיע בעיקר מ: א.הבית 3. סוג האוכל אותו אתם אוכלים הוא: ב.כריך/ סנדוויץ. 4.מיספר הפעמים שאתם אוכלים כריך ב/סנדוויץ ביום: ב.2 5. אם היו מוכרים לכם כריך/סנדוויץ, עם איזה מילוי הייתם רוצים אותו: ג. א +ב 6. באיזה סוג של לחמניה הייתם רוצים את הסנדוויץ: ד. ג'בטה. 7.סוג הסנדוויץ שתישמחו ליקנות, יהיה בדומה לזה של: א. ארומה. 8. מה לדעתכם מחיר סביר לסנדוויץ: (כלומר, לא יכאב לכם בכיס ליקנות אותו): ב. 10 ש"ח. .

Simj

New member
תודה לכל העונים! ../images/Emo106.gif ואני אשמח

אם עד יענו בבקשה, זה מאד חשוב לי, ואולי גם יהיה לכם רלוונטי בעתיד.

גם אני עונה:

1.באיזה זמן ביום אתם הכי רעבים: ( ההזמן בו רעב פשוט מציק ולא עוזב!!!) א.בוקר ב.צהריים
ג.אחה"צ ד.ערב 2.האוכל אותו אתם אוכלים בזמן הלימודים מגיע בעיקר מ: א.הבית
ב.הקפיטריה/ דוכן ג.מסעדה ד. הזמנה 3. סוג האוכל אותו אתם אוכלים הוא: א. אוכל מהיר. ( פיצות/ המבורגרים וכו') ב.כריך/ סנדוויץ.
ג.מנה מוכנה. כמו מנה חמה. ד.ארוחה מסודרת 4.מיספר הפעמים שאתם אוכלים כריך ב/סנדוויץ ביום: א.1
ב.2 ג.3 ד.4 5. אם היו מוכרים לכם כריך/סנדוויץ, עם איזה מילוי הייתם רוצים אותו: א. גבינה + סלט/ירקות ב. פסטרמה/נקניקים +סלט/ירקות ג. א +ב
ד. חביתה/ביצה ה. מתוק: שוקלד /דבש +טחינה/ גבינה מתוקה ו. אחר :__________ 6. באיזה סוג של לחמניה הייתם רוצים את הסנדוויץ: א. לחמניה לבנה, רגילה. ב. לחמניה כפרית - דגנים. ג. לחמניה קלה. ד. ג'בטה.
ה. בגט. 7.סוג הסנדוויץ שתישמחו ליקנות, יהיה בדומה לזה של: א. ארומה.
ב. סנדוויץ בר. ג. דלי בגט. ד. בית קפה. ה. אחר ________. 8. מה לדעתכם מחיר סביר לסנדוויץ: (כלומר, לא יכאב לכם בכיס ליקנות אותו): א. 8 ש"ח. ב. 10 ש"ח.
ג. 12 ש"ח. ד. 15 ש"ח. ה. אחר _______ ש"ח.

IdanXP

New member
עונה

1. ב. צהריים 2. א. הבית 3. ב. כריכים 4. ב. 2 5. א. גבינה 6. ב. כפרית 7. א. ארומה (אם כי יש מקומות עם סנדויצ'ים יותר טעימים... אבל אני לא זוכר את שמם כרגע) 8. ב. עד 10 ש"ח

lia41

New member
תשובות

1. א 2. בית וקפיטריה 3. ב- כריך 4. ב- 2 5. ד 6. ב או ג 7. א- ארומה 8. ב- 10

lironk25

New member
עונה:

1.באיזה זמן ביום אתם הכי רעבים: ( ההזמן בו רעב פשוט מציק ולא עוזב!!!) ב.צהריים 2.האוכל אותו אתם אוכלים בזמן הלימודים מגיע בעיקר מ: א.הבית 3. סוג האוכל אותו אתם אוכלים הוא: ב.כריך/ סנדוויץ. 4.מיספר הפעמים שאתם אוכלים כריך ב/סנדוויץ ביום: א.1 5. אם היו מוכרים לכם כריך/סנדוויץ, עם איזה מילוי הייתם רוצים אותו: ד. חביתה/ביצה (רק בלי עגבניות...) 6. באיזה סוג של לחמניה הייתם רוצים את הסנדוויץ: ב. לחמניה כפרית - דגנים. 7.סוג הסנדוויץ שתישמחו ליקנות, יהיה בדומה לזה של: א. ארומה. ב. סנדוויץ בר. 8. מה לדעתכם מחיר סביר לסנדוויץ: (כלומר, לא יכאב לכם בכיס ליקנות אותו): א. 8 ש"ח. בהצלחה :))

Lunar4D

New member
בקשר ליזמות...

1.באיזה זמן ביום אתם הכי רעבים: ( ההזמן בו רעב פשוט מציק ולא עוזב!!!) ג.אחה"צ 2.האוכל אותו אתם אוכלים בזמן הלימודים מגיע בעיקר מ: ב.הקפיטריה/ דוכן 3. סוג האוכל אותו אתם אוכלים הוא: ב.כריך/ סנדוויץ. 4.מיספר הפעמים שאתם אוכלים כריך ב/סנדוויץ ביום: ב.2 5. אם היו מוכרים לכם כריך/סנדוויץ, עם איזה מילוי הייתם רוצים אותו: ג. א +ב 6. באיזה סוג של לחמניה הייתם רוצים את הסנדוויץ: ה. בגט. 7.סוג הסנדוויץ שתישמחו ליקנות, יהיה בדומה לזה של: ב. סנדוויץ בר. 8. מה לדעתכם מחיר סביר לסנדוויץ: (כלומר, לא יכאב לכם בכיס ליקנות אותו): ה. אחר ____7___ ש"ח. תבדקי טוב בנוגע לקבלת רישיון להכנת הסדוויצ'ים.. כדי לקבל רישיון להכנת מזון ממשרד הבריאות ומהרשות המקומית/עיריה עליך לעמוד בקריטריונים מאוד קשיחים הנוגעים לעסקים לייצור מזון. (לדוגמא אם את מתכננת להכין אותם בבית מראש לא יתנו לך רישיון). חשוב לבדוק. אלא אם את תעבדי בלי רישיון (כמו אחת מהמסעדות באוניברסיטת חיפה... אחת מאוד מסויימת). המון המון בהצלחה!

tutiris

New member
התשובות שלי...

1. באיזה זמן ביום אתם הכי רעבים: ב.צהריים 2.האוכל אותו אתם אוכלים בזמן הלימודים מגיע בעיקר מ: א.הבית 3. סוג האוכל אותו אתם אוכלים הוא: ב.כריך/ סנדוויץ. 4.מספר הפעמים שאתם אוכלים כריך ב/סנדוויץ ביום: א.1 5. אם היו מוכרים לכם כריך/סנדוויץ, עם איזה מילוי הייתם רוצים אותו: א. גבינה + סלט/ירקות 6. באיזה סוג של לחמניה הייתם רוצים את הסנדוויץ: ב. לחמניה כפרית - דגנים או ד. ג'בטה. 7.סוג הסנדוויץ שתשמחו לקנות, יהיה בדומה לזה של: א. ארומה. 8. מה לדעתכם מחיר סביר לסנדוויץ: א. 8 ש"ח.

למעלה