לאחר שנסתיימה הסדרה - השאלה הבאה מתבקשת: איזו עונה הכי טובה לדעתם? כל מי שעונה - מתבקש להוסיף ולציין מאיזו עונה הוא התחיל לצפות בסדרה. יש לי חשד שהעונה הכי טובה תהיה כמעט תמיד זהה לעונה בה התחלתם לצפות.
העונה החמישית. וכן, התחלתי לצפות בעונה החמישית. אך הנימוק הוא כי הפרקים הכי טובים שודרו העונה זו: קשר הדם, צינג'ה, מתג קטלני, המטופלת איקס, האדום והשחור, החשוד הלא מיידי , הסוף
בין עונה 4 ל-5. התחלתי לצפות מהפרק האחרון של העונה ה-4.- גת שמן . מצד אחד יש אכן את העונה ה-5 עם כל הפרקים שהזכרת כולל רידוקס שהשמטת באופן מסתורי....אבל מצד שני שם מולדר לא ממש עצמו בגלל רגשות אשם. בעונה ה-4 יש גם פרקים מעולים כמו טרילוגית הסרטן של סקאלי, פתיחת וסוף העונה , הפרקים עירה ושמה הום , לבבות ניר , זוטות וכו . מישהו זוכר על איזה עונה הם זכו באמי?- אני לא בטוחה אם זה 4 או 5 אבל זה יעזור לויכוח...
והתחלית לראות מהעונה הראשונה.....רק שהייתה לי בעיה אחת למה לעזעזל הלבישו את סקאלי כמו אמא של מאלדר והתסרוקת הנוראית הזאת שלה?????!!!!!! yacho וגם בעונה התשיעית היא נראית זוועה
אבל אני אהבתי את כל העונות התחלתי לראות מהפרק הראשון ועד האחרון ואני לא יכולה לשים אצבע על עונה מסוימת שהיא טובה יותר או פחות אבל כן יש פרקים שאהבתי יותר
העונות בלי מאלדר די שיעממו אותי בהתחלה חשבתי שאני משתעממת כי כבר התבגרתי וכי הכל כבר לא אותו דבר אבל בפרק האחרון כשמאלדר היה אז כל ההתרגשות והמתח וכל השאר חזרו אליי והיה ממש ממש כיף לראות אותו שוב חלק גדול מהאהבה שלי לסדרה היה לראות את הכימיה בין מאלדר לסקאלי כל כך קינאתי בהם יש בינהם משהו כל כך יפה חבל שזה קורה רק בסרטים
ואז זה כבר מתחיל למצות את עצמו ...למרות שפה אולי זהיקח יותר זמן כי הם חיבו מלא זמן עד שהם נפכו לזוג...אבל אם יש לך ניסיון אופטימי , אז כל הכבוד לך אני סתם פסימית בנושאים האלה(חוץ מלגבי סקאלי ומאלדר)