סקר טיים! תתפרעו

סקר טיים! תתפרעו

האם ב24 שעות האחרונות.. אכלת? שתית? עשית שיעורים? דיברת בטלפון? שמעת מוזיקה? היית בחוץ? היית בבצפר? ליטפת חיה כלשהי? ראית טלויזיה? ראית סרט? קראת עיתון/ספר? היית במסנג'ר/אייסיקיו? שבתת? [מהמילה שביתה] צילמת/הצטלמת? ליקקת גלידה? כססת ציפורנים מהידיים? ומהרגליים? >< בלעת כדור? [תרופה] שיחקת כדורגל? וכדורסל? וכדוריד? וכדורשת? הטענת את הפלאפון שלך? הסתכלת על השעון? נישקת? והתנשקת צרפתית? XD התחבקת?! לעסת מסטיק? פגשת פרה? וכבשה? השתנת? חירבנת? D: הפלצת? הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'?

סקובידו ולישון

האם ב24 שעות האחרונות.. אכלת? כן שתית? כן עשית שיעורים? לא דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן היית בחוץ? כן היית בבצפר? בצבא ליטפת חיה כלשהי? כן ראית טלויזיה? לא ראית סרט? לא קראת עיתון/ספר? כן היית במסנג'ר/אייסיקיו? כן שבתת? [מהמילה שביתה] לא צילמת/הצטלמת? לא ליקקת גלידה? כן כססת ציפורנים מהידיים? כן ומהרגליים? >< יאק בלעת כדור? [תרופה] לא שיחקת כדורגל? לא וכדורסל? לא וכדוריד? לא וכדורשת? לא הטענת את הפלאפון שלך? לא (טעות חמורה הבטריה אוזלת) הסתכלת על השעון? בפלא נישקת? על הלחי והתנשקת צרפתית? XD לא התחבקת?! כן לעסת מסטיק? כן פגשת פרה? לא וכבשה? לא השתנת? כן חירבנת? D: כן הפלצת? כן הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'? לא

חחח אוקיי, הפעם הפצצת..

אכלת? כן שתית? כן עשית שיעורים? לא דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן היית בחוץ? כן היית בבצפר? לא ליטפת חיה כלשהי? כן ראית טלויזיה? כן ראית סרט? לא קראת עיתון/ספר? כן היית במסנג'ר/אייסיקיו? כן שבתת? [מהמילה שביתה] בערך חח צילמת/הצטלמת? כן ליקקת גלידה? כן כססת ציפורנים מהידיים? כן ומהרגליים? >< לא בלעת כדור? [תרופה] כן שיחקת כדורגל? כן וכדורסל? לא וכדוריד? לא וכדורשת? לא הטענת את הפלאפון שלך? כן הסתכלת על השעון? כן נישקת? בלחי והתנשקת צרפתית? XD לא התחבקת?! כן לעסת מסטיק? כן פגשת פרה? ראיתי מישהי ממש שמנה..!!! וכבשה? וראיתי עם מישהי עם שיער ממש מקורזל!!! השתנת? כן חירבנת? D: טו מאץ'.... הפלצת? טו מאץ' אינפורמיישן ! ! ! (ורותם, בנות לא מפליצות ! ! ! חח) הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'? כן בערך, אחרי מקלחת ואחרי שרזיתי בחופש

חןשסק

New member
אאאאאאאני

אכלת?
שתית?
עשית שיעורים?
דיברת בטלפון?
שמעת מוזיקה?
היית בחוץ?
היית בבצפר?
ליטפת חיה כלשהי?
ראית טלויזיה?
ראית סרט?
קראת עיתון/ספר?
היית במסנג'ר/אייסיקיו?
שבתת? [מהמילה שביתה]
צילמת/הצטלמת?
ליקקת גלידה?
כססת ציפורנים מהידיים?
ומהרגליים? ><
בלעת כדור? [תרופה]
שיחקת כדורגל?
וכדורסל?
וכדוריד?
וכדורשת?
הטענת את הפלאפון שלך?
הסתכלת על השעון?
נישקת?
והתנשקת צרפתית? XD
התחבקת?!
בערך לעסת מסטיק?
פגשת פרה?
אבל פגשתי ביום שישי אחת וכבשה?
הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'? לא צריך מראה

mary17

New member
../images/Emo6.gif

אכלת?
שתית?
עשית שיעורים?
דיברת בטלפון?
שמעת מוזיקה?
היית בחוץ?
היית בבצפר?
ליטפת חיה כלשהי?
ראית טלויזיה?
ראית סרט?
קראת עיתון/ספר?
היית במסנג'ר/אייסיקיו?
שבתת? [מהמילה שביתה]
צילמת/הצטלמת?
ליקקת גלידה?
כססת ציפורנים מהידיים?
ומהרגליים? ><
בלעת כדור? [תרופה]
שיחקת כדורגל?
וכדורסל?
וכדוריד?
וכדורשת?
הטענת את הפלאפון שלך?
הסתכלת על השעון?
נישקת?
והתנשקת צרפתית? XD
התחבקת?!
לעסת מסטיק?
פגשת פרה?
וכבשה?
(עברתי ליד דוכן פלאפל
זה נחשב?

cobainos

New member
צודק בהחלט../images/Emo45.gif

אי ולכך אני קורא לפתוח בחקירה על רותם (so called "דוובשנית") . התענוג שמור לנו.

חחח שימו לב שאני רשמתי את זה

בשאלון שלי, כהערה בוטה לרותם שהפליצה
ובאמת צריך לפתוח בחקירה מקיפה ולהביא את כל הממצאים לידי הנוגעים בדבר ולאסוף ראיות ולהביא לדין את המעורבים בפרשה הקשה ביותר שזכורה מימי פורום ראשון לציון רותם, בושי לך! אנחנו ניפגש בבית התפוז.

cobainos

New member
זה קצת דבילי, אבל יאללה

אכלת?כן, כל הזמן שתית?כן, אבל לא אלכוהול=\ עשית שיעורים?לע דיברת בטלפון? לצערי שמעת מוזיקה?לשמחתי היית בחוץ?כן היית בבצפר?כבר הרבה זמן לא ליטפת חיה כלשהי?את הכלבה שלי, כפרה עליה ראית טלויזיה?לא ראית סרט?לא קראת עיתון/ספר?עיתון היית במסנג'ר/אייסיקיו?עכשיו שבתת? [מהמילה שביתה]אם חיילים יכלו לשבות...(רק בגולני) צילמת/הצטלמת?לא ליקקת גלידה?אכלתי כפית גלידה אתמול כססת ציפורנים מהידיים? לא ומהרגליים? >< איכס בלעת כדור? [תרופה]9 מ"מ שיחקת כדורגל? לא וכדורסל?עם נייר מקומט לפח וכדוריד?ראיתי קודם 2 דקות את גמר גביע המדינה(עם מכבי ראשון) ואני עוקב קצת.לשחק?לא. וכדורשת?לא הטענת את הפלאפון שלך?לא הסתכלת על השעון?כע נישקת??לא והתנשקת צרפתית? XD?לא התחבקת?!?כן לעסת מסטיק??כן פגשת פרה??אפילו בצלחת לא וכבשה??אני נראה לכם כמו הנסיך הקטן? השתנת??מה אני לא בן אדם? הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'??להסתכל במראה זו פריבילגיה

למעלה