סקר טיפקס בפסטיגל

טיפקסית

New member
סקר טיפקס בפסטיגל

איזה שיר מבין שלושת השירים שאיתם התמודדה להקת טיפקס בפסטיגל הכי אהבתם א.המסיבה של גודו [פסטיגל 1992] ב.הפילון הזה [פסטיגל 1995] ג.בצלחת מעופפת [פסטיגל 2001] נראה לי שהבחירה שלי תלך למסיבה של גודו,זה שיר פנאן והוא מצליח להצחיק אותי כל פעם מחדש אגב יש לי את כל הקליפים של כל שלושת השירים במחשב מי שרוצה מוזמן לפנות אליי ולקבל אותם

הוד11

New member
הפילון הזה

שיר ממש חמוד דומה קצת לשירי הנושא של הסדרות המצויירות של ערוץ אחד. זה גם השיר היחיד שאני מכיר.

שבוע טוב לכולם!../images/Emo24.gif

אני בכלל חושבת על משהו אחר ממכם... אני חושבת "הסיבה של גודו" אחחחח איזה שיר והפילון הזה שיר מעולה, אבל אני אישית אהבתי יותר את השיר הנ"ל. שבוע של
לכולם מממממממממ אני אוהבת את כולם
אכשיו יש לי שאלה למנהל הפורום האם אני יכולה לפתוח איזה פינה (בשביל כמובן לפתח את הפורום) אני יתן נושא ונפתח את הנושא. זה יהיה נחמד מה אכפת לכה,,, חח
יאללה ערב דבש לכולם

שאלה לי אליך

למה אתה כול הזמן עושה לי פרצוף כזה
כאילו אתה רוצה לקטול אותי,,,, לא יפה
בכול אופן לא תצליח
באהבה

sunshiner

New member
ממש לא ../images/Emo13.gif

הפרצוף הזה מבחינתי לא מוציא לשון ללעג אלא מהשלמה עם מצבו הלא מזהיר. (וואו. מנתח סמיילים של תפוז. אני משועמם אחושילינג)

יואו הפילון הזה!

95 ו96 היו שני הפסטיגלים היחידים שראיתי, 95 היה מעולה אבל מכור מראש, 96 היה חסר עלילה אבל עם שירים יפים. אהבתי את מה שטיפקס עשו שם, הם גם עשו את הרבי ג'ו כפרה. וואי הכנסת אותי לפלאשבקים! את השירים האחרים אני כמובן לא מכיר...

סתם צחקתי איתך לגבי ה-../images/Emo3.gif מתן החמוד

ושאלה לי לסייד הנודד,,,, מתי אתה עושה חדר ניתוח? יתגעגעתי

למעלה