סקר- יאללה תצביעו

>ודה, הבצעתי דווקא ב IBM

ידעתי שזה במקום ראשון והשני זה DELL ידוע כי 2 חברות הניידים המובילות בעולם.

gozala

New member
ASUS ו-Averatec אותה חברה../images/Emo45.gif

לא אשבע על כך, אבל נדמה לי שקראתי את זה באיזה מקום (אולי בכלל באתר לא ישראלי).

xroeeh

New member
אפל לא נחשבים?../images/Emo12.gif

כי יש להם ניידים ממש טובים. רועי

N0

New member
../images/Emo45.gif בהחלט אפל

בזמנו התלבטתי מאוד איזה נייד לקנות רציתי משהו קטן ותותחי . והתלבטות הסופית היתה בין ה IBM X40 ל אפל G4 פאוור בוק 12" ואין ספק שאפל לקחו ובגדול. חבל רק שהG5 לא יצאו עוד כניידים.

צחקן

New member
../images/Emo45.gif

ב"ה אם כי שמעתי שעכשיו יש 2 חברות שרות בישראל של HP... ואם HP זה גם קומפק אז בהחלט...

נראה לי שמזניחים את LG../images/Emo8.gif

יש לי נייד LG והוא פשוט: נפלא תרתי-משמע!
גם מבחינת השירות, גם מבחינת האיכות וגם העיצוב שאין מה לדבר...

נ"ב: בנוסף לרכישת הנייד...אסור!...

להזניח את שמירתו!!
לכן, רצוי ממש במקביל לחשוב על תיק ראוי לצורך שמירתו של הנייד ויחד עם זאת, לשמירת כל החלקים הנלווים אליו!
אני אישית, לא התקמצנתי(אם אפשרי לומר כך) ורכשתי תיק נסיעה רחב ומיוחד מתוצרת SWISS-GEAR
תיק איכותי בעל תא נפרד מיוחד להגנת שלמות הנייד

gozala

New member
הם לא עד כדי כך עדינים!

עם המחשב ה"ראשי" שלי נסעתי לפחות 5 פעמים לקנדה כשאני מתחברת איתו שם לאינטרנט והוא עובר את טלטלות הדרך הלוך ושוב בלי שום בעיה. לאחרונה הבאתי מחשב נייד בתוך מזוודה - כלומר עבר את המסלול הלא בדיוק עדין שעוברות המזוודות בטיסה, אין שום בעיות איתו הוא עובד כמו גדול. מה שכן, בעיקרון הנייד הוא המחשב העיקרי שלי ובד"כ על השולחן חוץ מהפעמים בהן אני מטלטלת אותו מעבר לים.

Jan22

New member
LG חדשים בעולם הניידים ..

בנייד תמיד צריך גב טוב ,הוא עולה הרבה ומאוד שביר ,לכן במקרה של תקלות צריך שירות לקוחות טוב ,ולכן את IBM כדאי לקחת בתור אופציה - גם ניידים טובים וגם שירות מעולה .

gozala

New member
לא מבינה מה רוצים מ-HP מניסיוני...

לפני שנה רכשתי מדפסת לייזר צבעונית שלהם, הבאתי אותה לארץ ולא הצלחתי להפעיל אותה. התקשרתי ל-HP הם ביקשו איזה מספר שהיה על מדבקה במדפסת עצמה, ולאחר ש"הזדהתי" שלחו טכנאי מייד ביום המחרת, כשהוא מודיע שלא יקח תשלום. התברר שהטרנספורמטור לא היה מספיק חזק (כי חיברתי אותה למעביר מ-110 ל-240). זה שירות שקיבלתי על מדפסת שרכשתי בחו"ל!

dinraz

New member
לצערי אני קניתי בארץ

ואכלתי אותה........ חבל כי המוצרים מעולים אבל השירות לא פחות חשוב

levikon

New member
זה היה נכון.

HP העולמית, אחרי שקיבלה הרבה מאוד תלונות על השרות בארץ, החליפה לנותן שרות אחר (אלדור - אלו עם הקופות והכספומטים). לפי הניסיון בחברה שלי, מאז, לא היו להם יותר בעיות עם שירות. אבל אל תשכח, שלוקח הרבה מאוד זמן להחזיר את האמון של הצרכנים.

למעלה