סקר,כדי שתתעוררו קצת!

candy77091

New member
סקר,כדי שתתעוררו קצת!

מהו סדר היום שלכם?האם יש לכם סדר יום?האם יש משהו שלא תוותרו עליו במהלך היום שלכם? עונה: אין לי סדר יום מיוחד כי כל יום יש לי מערכת שעות לימודים אחרת-אבל כעיקרון יש לי גם זמן להכנת אוכל לערב או בערב,תלויי מתי יש לי זמן פנויי.פעם בשבוע הבית נשטף ופעם בשבוע אני אופה,כי בעלי מאוד אוהב עוגות שוקולד ובכלל הוא מעריץ את האוכל שאני מכינה(הוא יעדיף להוציא יותר כסף על מצרכים שאני אאפה מהם מאשר לקנות קנויי בחנות) ויש עוד לימודים אינטנסיביים בד"כ כמעט כל יום,כי יש המון עבודות הגשה-כל שבוע 4 בערך.. על מה לא הייתי מוותרת-קפה ועוגה על הבוקר,אם אין לי את זה ,אז היום שלי מתחיל לא טוב.וגם החיוך והבוקר טוב שאנחנו אומרים אחד לשני בבוקר.

נעמה92

New member
עונה

אצלי אני קמה כל בוקר בבוקר, מעירה את בעלי ומכינה לשנינו קפה, ואוכל לעבודה, יוצאים לעבודה, חוזרים- אני מכינה ארוחת ערב- לעיתי רחוקות הוא מכין תוך כדי הכנת הארוחה אני שוטפת כלים בכיור אם יש עושה טלפנים- אמא אחותי וחברות שהוא מגיע מתישבים לאכול מדברים עושים צחוקים רואים טלוזיה או יוצאים לחברים או שמזמנים אלינו- לקראת סוף שבוע פעם בשבוע אנחו אוכלים אצצל ההורים שלי ופעם בשבוע אצל שלו (אנחנו גרים קרוב לשני בצדדים ויש לי הרבה מה להגיד בעניין רעיון לשירשור
) יום שישי יום של בליויים- טיולים או קניון או סתם סידורים ובישולים לשבת אם אנחנו אוכלים בבית - נדיר פעם בשבוע- הוא שוטף את הבית ומקפל את הכביסה לפי הצורך והוא עושה את זה בצורה מעולה כי הוא "יקה" אני מכבסת ז"א מכניסה למכונה ולמייבש וזהו

אביטל60

New member
אצלי

אין סדר יום קבוע. כיון שאני עצמאית- אני עובדת כמעט מתי שבא-לי. מה שכן אני פרפר לילה, הכל הרבה יותר זורם לי בלילה אז יוצא הרבה שאני הולכת לישון מאוחר וקמה מאוחר. פעמיים בשבוע אני לומדת. כל יום מכינה ארוחת ערב לבעלולי- לא מוותרת!!! ומנקה ומסדרת את הבית פיקס לפני שהוא מגיע. נורא כיף להגיע לבית נקי ומסודר ולריחות של ארוחת ערב מוכנה. הלוואי שכך יהיה עוד 20 שנה גם... אני מקווה שכן! זהו פחות או יותר... יצא קצת מגילה
לא נורא?

candy77091

New member
וואו יפה מאוד.זו השאיפה גם שלי..

רק שבגלל הלימודים זה לא הכי מצליח,אבל אני משתדלת..

אני צריכה ללמוד ממך!!!!

אני כזאת לא עקבית שלפעמים נראה לי שאולי ריטלין היה יכול להכניס אותי למסלול...

קרן2510

New member
עונה בכיף..

אצלי מאז הלידה היום מתחיל בערך ב 11 אני קמה שותה קפה מאכילה את הקטנה נפרדת מהבעלול (הוא עובד בין 1 ל8 בערב) ומעבירה את היום עד שהוא חוזר בקריאה,גלישה באינטרנט,בישולים,ניקיון וכמובןןןן פינוק המתוקה שלי,כשהוא חוזר הוא אוכל ארוחת ערב (אני כבר לא אוכלת בשעות כאלה)אנחנו רואים סרט,מדברים מקלחים את הקטנה והולכים לישון אני גם שוטפת את הבית פעם בשבוע...שירותים ומטבח משתדלת פעמיים בשבוע... אני לא יכולה בלי קפה/תה בבוקר מעוגות/עוגיות ב"ה נגמלתי..למרות שמידי פעם אני חוזרת לזה..והכי חשוב חיוך של בעלי לפני שהוא הולך לעבודה.

candy77091

New member
כל כך הרבה דברים שאמרת גם אנ יעושה..

גם אנחנו כל ערב רואים סרט..

סדר היום שלי-

יש שבוע שמתחיל ככה: עולה להסעה לעבודה ב-5:55. עובד. חוזר ב-17:30 - מקלח את הילדים. אוכלים ארוחת ערב, אני לומד קצת או שחוזר ב-20:00, אוכלים ארוחת ערב, אני לומד (אם יש לי כח). יש שבוע שמתחיל ככה: קם ב-16:30. משחק עם הילדים עד ההסעה ב-18:50. עובד חוזר ב-7:45. - אוכל משהו, לומד לפעמים. וב-9:00 הולך לישון. בין לבין מוצא זמן לדבר עם אשתי. בדרך כלל אנחנו מדברים בטלפון במהלך היום. על מה אני לא מוותר ? על סעודות שבת שמחות ומאושרות !

טחג

New member
קפה ועוגה של הבוקר.....

חלום רחוק. בד"כ אני לא מספיקה לשתות/לאכול כלום בבוקר לפני שאני יוצאת וגם לא תמיד להסתכל במראה. ברור לי לחלוטין שזה מבחירה אבל כיוון שאני יוצאת מהבית בין 6:35 ל - 6:50 וצריכה להספיק להתארגן בעצמי +להלביש שני ילדים אז עדיף לי לא לקום עוד 10 דק' מוקדם יותר ממה שאני כבר קמה. ובלי לשכוח שקפה ועוגה עם הילדים סביבי זה כבר לא כזה גליק גדול (לפחות לטעמי). סדר יום: קמה ב6:00 (השבוע הוחלט שצריך להקדים ל5:50 לאור שכבות החורף). יוצאת כפי שתואר למעלה. נוסעת לעבודה. עובדת עד 14:15 - 14:30. נוסעת הביתה מוציאה את הילדים מהמעון והגן. מבלה איתם עד 17:30 א. ערב לילדים מקלחות לילדים - אני או בעלי השכבה זמן לנוח קצת בישול/כביסה/אפייה/ מה שצריך לעשות באותו ערב א. ערב עם בעלי המשך ארגון הבית הכנת סנדביצ'ים ובגדים למחר לי ולילדים לילה טוב.

candy77091

New member
אני באמת לא מבינה איך את שורדת את זה..

את לא מרגישה גמורה בסוף היום?

candy77091

New member
לא משנה לי מתי אני יוצאת

משנה איך!בלי קפה ועוגה אני לא מעוררת מספיק כדי לצאת מהבית..

למעלה