סקר כללי -מוזיקה-

FreakOfNature

New member
סקר כללי -מוזיקה- ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

הסקר הזה כולל שלוש אפשרויות, מהן צריך לבחור אחת: 1. ריקי מרטין / אנריקה איגלסיאס / מארק אנתוני
2. ג'ניפר לופז / שאקירה / טאליה
3. בריטני ספירס / כריסטינה אגילרה / אבריל לאווין
4. קיילי מינוג / דני מינוג / סאדם חוסיין
5. רוק / פופ / מוסיקה שחורה
6. מוסיקה ב: אנגלית / עברית / ספרדית
7. MTV / VH1 / גלגל"צ
8. אמינם / 50cent / Nelly
9. ביונסה / קלי רולנד / מאריה קארי

FreakOfNature

New member
התשובות שלי:

1. מתלבט בין ריקי למארק
ריקי מרטין
2. אין פה מה להתלבט
ג'יי.לו לוקחת בגדול
3. בריטני... 4. לאחר התלבטות רבה בין האחיות מינוג לסאדם, קיילי לוקחת... 5. שוב התלבטות, והפעם רצינית... ניצחון ל
מוזיקה שחורה. 6. אנגלית או ספרדית, זו השאלה... לא יודע... תלוי מה... 7. VH1
8. לא מזיז לי אפילו את הציפורן בזרת... 9. ביונסה
אם קוראים לכם דוד אתם מרושים לקרוא את ההמשך. אם לא, אז לא נורא, תקראו בכל זאת... בקשר ל-3: זה לא בריטני, אל תדאג...

התשובות שלי...

1. מארק אנתוני, אפילו שגם עליו אני לא מת... 2. שאקירה, מי זאת טאליה? 3. כריסטינה אגילרה, גם אבריל לאבין בסדר... 4. סאדם חוסיין, אני שונא את קיילי!!!! 5. רוק, גם פופ זה בסדר... 6. אנגלית!!! גם ספרדית זה בסדר, אבל לא החמורדים!!! 7. mtv 8. אמינם, נלי גם בסדר, אני שונא את 50סנט!!! 9. קלי רולנד!!!

FreakOfNature

New member
טאליה../images/Emo26.gif

זמרת מקסיקנית מעולה, הסגנון שלה - לאטין-פופ-דאנס... בטח רובכם לא כ"כ מכירים אותה. בכל אופן, יש לה שיר חדש עם fat joe...

love amor

New member
טוב אז אני יענה עכשיו....

(מיועד לדוד...הכותרת) 1. אנריקה איגלסיאס 2. ג'לו 3. כריסטינה 4. קיילי מינוג 5. פופ 6. הכל 7. MTV ו-vh1 8. אמינם..למרות שאני לא מתה על ראפ 9. מאריה

DIRRTY

New member
תשובות לסקר כללי - מוסיקה - ../images/Emo79.gif

1.ריקי מרטין
2.ג'ניפר לופז
3.כריסטינה אגילרה
4.סאדם חוסיין + קיילי מינוג
(כי סאדי אוהב פצצות וקיילי פצצה) 5.פופ
(לא מהסוג שיגאל שר) 6.אנגלית
(לא מהסוג שיגאל קיבל 100) 7.MTV
8. אחותי הצולעת 9.ביונסה
מריה -
10. יגאל תה קוף

DIRRTY

New member
יגאל שוחחנו על זה לא../images/Emo35.gif

די לעשות צלילים מבית השחי
ולא אתה כבר לא קופיף אתה גורילה
תתגלח

התשובות שלי...../images/Emo9.gif

בליווי הערות מרנינות
1. לא אוהב את זמרי הלטינו-פופ הבכייניים.... מארק אנתוני זה זה ששיש לו את הקליפ שתופסים אותו בכל מיני מצבים מביכים שבעצם אילו אשליות אופטיות? לונורא בכל אופן מארק אנתוני. 2.
שאקירה 3. בריטני כלבה, אבריל מתלהבת, כריסטינה מוכשרת וזנותית(כמו כולם בפורום הזה
) 4. סאדם חוסיין. סתאאאם... אין כמו קיילי הגמדה המתוקונת. 5. מייסי גריי. 6. אנגלית ועברית. שתיהן אני אוהב. 7. MTV יותר שוו. 8. נלי מכוער, 50 סנט משעמם, אמינם (למרות שאני לא מת על הז'אנר.) 9. קלי מכוערת ולא-מיוחדת, מאריה קארי לוחשת ומעצבנת, ביונסה, שהתחלתי לאהוב בזמן האחרון. ("אני אוהבת את זאתי מהלהקה של הבנות הכושיות". ביונסה נוואלס? "כן, כן, זאתי. שרה יפה ויש לה כאלה רגליים שמזלה שאני לא גבר". (ציטוט לא מדיוק של ריטה על ביונסה)

התשובות שלי הם.............

1. אנריקה איגלסיאס - אין ספק. 2. גיי לו היא המלכה.
3. ברטני ספירס - פצצות לגבות
4. סדאם - הוא עושה לי את זה
5. פופ
6. האמת לא משנה לי באיזה שפה כל עוד אפשר לנענע
7. גלגל"צצצצצצצצצצצצצצצ 8. אמינם לא גס מספיק לדעתי , NELLY / 50 CENT גם לא ביונסה קלי רולנד ומאריה לא מהמין הנכון - לדעתי יורם גאון סתאאם....

FreakOfNature

New member
אני מקווה שאני לא מעצבן אותך, אבל

מה עבר לך בראש
אנריקה איגלסיאס
הוא הזמר המתבכיין ביותר שקיים
מאיפה הבאת את התשובה הזו

למעלה