סקר כללי

rafi k

New member
סקר כללי

1-האלופה? 2-האכזבה? 3-התגלית? 4-השחקן המצטיין? 5-השחקן המאכזב? 6-מי לדעתכם הקבוצות הטובות ביותר בעולם כיום? 7-איזה נבחרות לא יגיעו לשמינית הגמר? 8-איזה שחקן הכי אהוב עליכם? 9-איזה שחקן אתם הכי שונאים? 10-איזה שחקן אלמוני ייצא כוכב? 11-איזה שחקן הכי יחסר לכם במונדיאל? 12-האם לישראל היה כדאי להגיע למונדיאל?

rafi k

New member
אז הנה התשובות שלי

1- ארגנטינה 2 אנגליה 3- רוסיה 4- רונאלדיניו 5- ראול 6- ארגנטינה, איטליה, פורטוגל, קמרון וצרפת 7- אנגליה ושבדיה לא יעלו מבית המוות 8- אורטגה 9- בקהאם 10- פירלו 11- סביולה 12- איך שהנבחרת שלנו משחקת כיום אז תודה רבה לאוסטריה (או לגרשון)

rafi k

New member
בעצם אנגליה כל כך חלשה שאכזבה זה לא

אז ככה שהנבחרת שתאכזב היא ספרד (כרגיל) שלא תעלה לרבע הגמר

אז ככה

1. ארגנטינה (או איטליה) 2. לדעתי גרמניה תהיה האכזבה 3. פורטוגל 4. תיירי הנרי 5. ראול 6. ארגנטינה איטליה צרפת 7. ניגריה (טוב למה ציפיתם) 8.מלדיני 9. זידאן 10. אין לי שום דבר בראש כרגע 11. סביולה 12. אם היא תגיע רק ישפילו אותה לפי איך שהיא ניראית היום

voguemaster

New member
אהם אהם

1- צרפת 2- גרמניה 3- סנגל 4- קשה קשה, אבל זידאן... 5- ריבאלדו 6- ריאל מדריד (אוהב שרוף) ובאיירן מינכן (שונא שרוף!!), אה, וריבר פלייט 7- לא זוכר את כל הבתים אז נעזוב.. 8- רוברטו קרלוס 9- תיירי הנרי 10- לא מכיר שחקנים אלמוניים (דאאא באמת ??
) 11- רוד ואמניסטלרוי (חלוץ הולנד כמובן.. לדעתי הטוב בעולם) 12- תמיד (אבל מסתבר שאף פעם לא LOL
) אלי

voguemaster

New member
אם שאלה 6 על נבחרות ולא קבוצות..

אז התשובה היא: צרפת, קמרון, ארגנטינה וכיוב´..

דן צ

New member
ההשערות שלי הם.....

להגיד היום הימורים זה מסוכן , עוד יחקרו אותנו . 1. האלופה ארגנטינה 2. האכזבה כמובן צרפת 3. התגלית היא נבחרת סלובניה 4. השחקן המצטיין כמובן תיירי הנרי ללא שום ספק 5. השחקן המאכזב יהיו זינדין ורונאלדו 6. הקבוצה הטובה בעולם ארגנטינה 7. לא יעלו שלב,סנגל,קוריאה,פולין,ארה"ב 8. השחקן שלי תיירי הנרי 9. שחקן שנוא??? אין 10. הפתעה , רונלדיניו מברזיל 11. שחקן חסר, מרדונה 12. נבחרת ישראל??? לפי מצב הקבוצות כדאי היה להגיע למונדיאל , לפי מצב נבחרת ישראל כיום ממש לא שבת שלום

the Rain

New member
אז הנה התשובות

1.איטליה 2.צרפת 3.דרום קוריאה 4.פאבלו איימר 5.אואן 6.ארגנטינה 7.צרפת,קמרון,אנגליה,ברזיל 8.טרזגה 9.רונלדו 10.מראט איזמאילוב 11.סביולה 12.לא

אורדי12

New member
תשובות

1-ארגנטינה 2-צרפת 3-אממ...לא יודע 4-רונלדיניו - זה הולך להיות הטורניר שלו 5-זידאן 6-ארגנטינה, צרפת (מה לעשות, בכל זאת אלופי עולם לא?), איטליה. 7-גרמניה אני מקווה 8-טוטי התותח! דל פיירו, כל איטליה, באטיגול, הנרי, קרספו ועוד רבים וטובים. 9-סטפן אפנברג בכללי, אבל נראה לי שהוא לא בסגל של גרמניה. 10-שאלה קשה 11-סביולה, אייל ברקוביץ´ יוסי בניון, דניס ברקהאמפ, פטריק קלייברט. 12- כן כן כן!!! מצידי היינו חוטפים בראש מזימבבווה המזרחית 10-0, רק שניהיה כבר במונדיאל, ושמוטל´ה שפיגלר יפסיק להזכיר בכל הזדמנות את מקסיקו.

אני אומר - אני צודק

1. איטליה 2. ארגנטינה (יותר מדי ציפיות) 3. סלובניה 4. ויירי 5. באטיסטוטה 6. איטליה, פורטוגל, צ´כיה וגרמניה 7. אנגליה, ניגריה ומכסיקו. 8. נסטה 9. בקאהם ... 10. כריסטיאנו דוני מאיטליה 11. אדגר דוידס 12. כרגע ? לא.

Matt Houston

New member
תשובות

1- צרפת 2- איטליה 3- קמרון 4- רונאלדיניו 5- זידאן 6- צרפת וברזיל 7- ספרד כרגיל ואולי גם אנגליה 8- רונאלדיניו 9- אוליבר קאן 10- הוא אלמוני מאיפה לי לדעת..... 11- חיים רביבו :))))) סתם דיוויד בקהאם 12- בוודאי

למעלה