סקר כלשהו

Lhuna1

New member
סקר כלשהו

סתם כי יש עוד שבוע שלם עד הפרק הבא
1. מה הסצינה שזכורה לכם שהכי הצחיקה אותכם בסדרה? 2. סצינה שהכי זעזעה/הפחידה/טלטלה/טלטלה אותכם. 3. סצינה/רעיון/גילוי שהצליח להפתיע אותכם ממש? 4. סצינה שעיצבנה אותכם? 5. סצינה שריגשה אותכם במיוחד? 6. סצינה שטרם קרתה והייתם רוצים שתקרה? (תתפרעו! נקודות בונוס למי שממש יכתוב את הסצינה שלו)

Lhuna1

New member
ועונה לעצמי - ../images/Emo58.gif לכל העונות!

1. סצינה הכי מצחיקה: הפגישה המחודשת של דונה והדוקטור בפרק עם השומן, כשהם פתאום רואים זה את זו מעבר לדלתות החדר של "הרעים" ודונה מסבירה לו בפנטומימה מה היא עושה שם ואז האישה הרעה פתאום מסתכלת עליהם
נקרעתי מזה. 2. סצינה שזעזעה אותי: בפרק "אישתו של הדוקטור" כשהכוכב/חייזר מתעלל באיימי ורורי במסדרונות הטארדיס, ואיימי מוצאת את המסדרון של רורי המת אחרי שכאילו חיכה לה שם שוב אלפי שנים וכתב על הקירות DIE AIMY . למרות שזו היתה עוד סצינה של they killed Rory היא היתה עשויה חזק לדעתי. 3. גילוי מגניב שהפתיע אותי: כשדוקטור 10 ומרתה מגלים במקרה שג'ק הוא (כנראה) the face of Boe. 4. סצינה מעצבנת: הפרידה של דוקטור 10 מרוז, כשהוא נעלם לה בלי להגיד את מה שהיא כל כך רוצה לשמוע. לעזאזל אתה כבר נפרד ממנה לנצח (בערך) אז לפחות תן לה את המשפט הקטן הזה. 5. סצינה מרגשת: בסוף המים של מאדים, כשהדוקטור מבין שהוא עשה טעות והלך רחוק מידי ואז האוד רומז לו שהסוף שלו קרוב. 6. כבר כתבתי שאני רוצה פגישה דחופה בין דוקטור 11 וקפטן ג'ק

shaharEB

New member
עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gifרק לעונות 2-4 וגם זה לא נורא

1. מה הסצינה שזכורה לכם שהכי הצחיקה אותכם בסדרה? אין לי סצינה ספציפית , כל פעם שהדוקטור [כל דוקטור,בעיקר דיוויד] עושה פרצוף מפתיע ולא ברור, או בדיחות פנימיות של הדוקטור עם המלוות
2. סצינה שהכי זעזעה/הפחידה/טלטלה/טלטלה אותכם.: אני לא נוהגת להזדעזע בקלות , אבל בעונה השנייה פרקים 5 ו6 ,עם הסייברמנים, שהדוקטור מבין שהם בעצם חיים והמוח שלהם בהכרה בתוך הסייברמן ,ואם כבר מדברים על הכרה, יש מקרים כאלו בכל עונה ,בשלישית עם מרתה בפרק האחרון שהכדורים הם בעצם האנשים מאוטופיה ,ובעונה הרביעית עם הואשטה נארדה בספריה.. 3. סצינה/רעיון/גילוי שהצליח להפתיע אותכם ממש? כנראה שג'ק הוא the face of boe
! 4. סצינה שעיצבנה אותכם? עם כמה ששתי הסצנות היו ממש מרגשות ובכיתי בכל אחת מהן , לא רציתי שבילי או דיוויד ילכו
5. סצינה שריגשה אותכם במיוחד? doomsday,the end of time ,journey's end 6. סצינה שטרם קרתה והייתם רוצים שתקרה? שבאופן מפתיע מישהו מהעונות הקודמות יחזור !! לאו דווקא ככקבוע,אפילו אם רק לכמה פרקים
(ולא בתור הולגרמה XD )

Lhuna1

New member
../images/Emo45.gif ואני גם רוצה שיחזרו מהעונות הקודמות.

מורגאוס

New member
עונה:

1. מה הסצינה שזכורה לכם שהכי הצחיקה אותכם בסדרה? סצנת ה- GO TO YOUR ROOM!!!1 הבלתי נשכחת. זו הדרך המושלמת להיפטר ממפלצות!
2. סצינה שהכי זעזעה/הפחידה/טלטלה/טלטלה אותכם. הפעם הראשונה שרוז רואה את הילד הריק על המכולה, מנסה להגיע אליו, ופתאום משתלשל אליה משומקום חבל. זה היה הזוי לגמרי ומפחיד. חוץ מזה, מידנייט. 3. סצינה/רעיון/גילוי שהצליח להפתיע אותכם ממש? בני משפחת המלוכה הבריטית הם אנשי זאב? 4. סצינה שעיצבנה אותכם? העונה ה-5. 5. סצינה שריגשה אותכם במיוחד? הסוף של PotW. די ייבבתי. וחוץ מזה, Bad Wolf Bay. גם שם ייבבתי.
6. סצינה שטרם קרתה והייתם רוצים שתקרה? (תתפרעו! נקודות בונוס למי שממש יכתוב את הסצינה שלו) הנה, כתבתי: הדוקטור ורוז פוגשים דינוזאורים. ברור שזה לעולם לא יקרה,
, אבל היי, מותר לבחורה לפנטז!

Lhuna1

New member
כבוד!

איזו כתיבה נהדרת, במיוחד של שתי הדמויות. כל המשפטים ששמת בפיהם וההתנהגות מאוד מתאימים להם וממש יכולתי לדמיין את זה.

למעלה