סקר: כמה אנוסים שאינם גולשים פה אתם מכירים?

moshe010

New member
סקר: כמה אנוסים שאינם גולשים פה אתם מכירים?

וכמה אתם מכירים שכן גולשים חוץ מעצמכם? ברצוני לקבל השערה גסה של כמה אחוזים מהאנוסים גולשים כאן ולפי זה לשער כמה אנוסים יש כי על פניו זה נראה שיש מאוד קצת לצערי

עץ שתול

New member
שאלה מאוד לא מוגדרת

כמה אנוסים? מי שאנוס פירושו שהוא בארון. כמה אנשים אני מכיר שעוברים על איסורי דאורייתא וכרת? הרבה!!! אם נקרא לאלה אנוסים אז הנה התשובה לפניך.

moshe010

New member
השאלה טובה : והנה התשובה

1)הנחת העובדה שלי היתה שרבים מהאנוסים איך שהוא הצליחו למצוא חברים כדוגמתם 2)ההגדרה של אנוסים שמעניינת אותי היא כאלה שלא מאמינים בערכי התרבות החרדית בכלל ובסמכות הרבנים בפרט כאלה שלא יחשבו שמצוה להלשין עליך, כאלה שלא מאמינים במצוות הריגת הכופר, כאלה שהמוסריות האנושית קודמת לתורה כאלה שממורמרים על הכפיה החרדית ז"א הם לא חייבים לכפור באלהים (למרות שאני כן) אבל הם כן כאלה שכופרים בטוטאליות של ערכי התורה כפרשנות החרדית, וכאלה שלא ינדו אותך לולא הלחץ החברתי לאפוקי אלה שהם שבבניקים שהם יהיו הראשונים להגן על הלאומניות החרדית והחוג הסקטורלי שלהם גם במחיר פגיעה קשה בזכויות אדם

טיפ טיפה היכרות עם הדיספלינה המכונה סטטיסטיקה

תראה שהשרשור הזה בטעות יסודו. לא תוכל לדעת כלום, ובוודאי להסיק מסקנות כלשהן מאי אלו תוצאות שתגענה הנה.

moshe010

New member
תלוי בנתונים

אם כל אחד שגולש מכיר בממוצע כעשרים אנוסים ורק שנים מהם גולשים כאן (חוץ ממנו עצמו) אני יכול להסיק שיש לפחות פי עשר אנוסים ממה שיש כאן ויתכן שיש יותר כי הסיכוי של מכר לגולש לגלוש גדול מהסיכוי של סתם אנוס לגלוש

למעלה