סקר : כמה אתם מחוברים לחומרים זרים של ברוזה?

סקר : כמה אתם מחוברים לחומרים זרים של ברוזה?

אתם מכירים את האלבומים הזרים של ברוזה? (אנגלית ספרדית...) אני אישית יש לי שני אלבומים שלו באנגלית ושניים בספרדית יש שם אחלה חומרים חלקם אפילו ממוחזרים מהחומרים שלו בעיברית כמו גלוייה מצויירת ורותי במצדה...ובאלבומים הספרדיים אפילו מהאלבומים באנגלית לדעתי האלבום הכי טוב שלו באלבומים הזרים הוא SECOND STREET בעיניי הוא אחד האלבומים הבולטים ביותר של ברוזה עד היום עם שירים שכל אחד מהם להיט בעיניי במיוחד THE ART OF LOSING שממש מזכיר לי את I STILL HAVENT FOUND WHAT IM LOOKING FOR של U2 אז מה אתם אומרים? אם אתם מכירים חומרים זרים של ברוזה מה ההעדפה שלכם בהם? (נראה אם נצליח לפתוח כאן שרשור :) )

handlessman

New member
Second Street ../images/Emo45.gif

האלבום הזר הכי טוב שלו לדעתי, אם לא ההכי טוב בכלל... השילוב של אלמנטים מרוק לועזי, בלוז, קאנטרי וכמובן הנגיעות האישיות שלו יוצר שירים מדהימים אחד אחד שאי אפשר פשוט להפסיק לשמוע אותו... עוד מה שאני אוהב באלבום הזה זה שהוא משתף כל כך הרבה אנשים, ביניהם גם את כל המשפחה שלו (רותי, רמון, מורן... אדם היה אז עוד פצפון) בקולות שיש בסוף של Chileno Boys, שבלי קשר הוא שיר ממש יפה, כששומעים ברקע מלא אנשים שרים ביחד "לא שונים", "Not different" ו-"No differente" (בשלושת השפות שמובילות את הקריירה שלו) שרואים שזה נעשה במקצועיות... גם Second Street ו-Dark Street of the Heart שירים מדהימים שעושים לי משהו מיוחד, יחד עם כל השאר... בקיצור אלבום מדהים... יש עדיין אלבומים מהקריירה הלועזית שלו שעוד לא יצא לי לשמוע, אבל אני מניח שזה יישאר ההעדפה שלי

יש לי גם את TIME OF TRAINS

גם כן אחלה אלבום עם שירים טובים אבל הוא פחות בשל מSECOND STREET אבל יש שם שירים גדולים כמו TAKE ME LIKE AN ANGEL ו YOU DONT LOVE ME NO MORE דייוויד לדעתי ממצה את עצמו הכי טוב באנגלית... אבל אני מאמין שאני חושב ככה כי אני לא מבין ספרדית ואין לי מושג מה הוא שר שם לכן אני פחות מתחבר לחומר הספרדי

handlessman

New member
הוא מדבר הרבה על סיטואציות...

בספרדית, אבל משלב גם הרבה אלמנטים של אהבה... טוב למרות שלא הוא כותב את המילים

יש בכלל שיר שדייוויד כתב את המילים שלו?

דיוויד מלחין גדול אבל משורר הוא לא אני לא חושב שהוא כתב אי פעם טקסט לשיר שלו... אם הוא רוצה אני מוכן לנדב לו כמה מהשירים שלי בכיף :) במידה והוא מוכן לבצע אותם יחד איתי... חחחח

romens

New member
בדיסק הראשון "דויד ברוזה"

יש כמה שירים שהוא כתב "בלחישות" , " רק דרך אחת" והשאר חלק שהוא כתה עם יונתן גפן, וכו'

glitter8

New member
משורר הוא כן

כמו שעמרי כתב ולדעתי יצירת המופת שלו היא המילים של השיר "רותי" (תקראו את התרגום מספרדית בחוברת של פארקינג) השיר הכי רומנטי שאני קראתי אי פעם...דיויד כתב אותו. רותי...כבלי אותי לעד לרחמך...

glitter8

New member
יש עוד משפטים...אתה לא בעיניינים...

מה, אין לך את פארקינג קומפלטו??

יש לי

בספרדית הכל נשמע לי אותו הדבר... אמרתי.. כשלא מבינים שפה זה משפיע חוץ מזה שחוץ מ2 - 3 שירים לא ממש התחברתי לאלבום הזה ככה שלא ממש חרשתי עליו אהבתי את ISLA MUJERS הרבה הרבה יותר

למעלה