סקר - כמה זמן לאחר הלידה (נוכחית/קו קודמות) חזרתם לג'ינס???
ע ענתיתי וחוזליטה New member 4/5/05 #3 חודשיים וחצי אבל זה ג'ינס סטרצ'י (עשיתי לעצמי הנחה ומדדתי רק אותו.....)
ס סגולה קטנה New member 4/5/05 #4 שבועיים - שלושה מה שעיכב אותי היו התפרים ולהוריד את הג'ינס ממעלה הארון, אחרת כבר קודם. אבל זו לא חוכמה עליתי רק 7-8 קילו רק בבטן.
שבועיים - שלושה מה שעיכב אותי היו התפרים ולהוריד את הג'ינס ממעלה הארון, אחרת כבר קודם. אבל זו לא חוכמה עליתי רק 7-8 קילו רק בבטן.
ח ח ת ו ל ה פרסית New member 4/5/05 #6 עוד חזון למועד ../images/Emo3.gif ואחרי פסח יש גם עוד קילו לאוסף
G galiaS New member 4/5/05 #7 אני לא חזרתי לגינסים הישנים מידה 34 אני כבר לא אהיה וגם לא חשוב לי להיות. אבל חזרתי ללבוש גינסים חודשיים אחרי הלידה.
אני לא חזרתי לגינסים הישנים מידה 34 אני כבר לא אהיה וגם לא חשוב לי להיות. אבל חזרתי ללבוש גינסים חודשיים אחרי הלידה.
ע עמית@ New member 4/5/05 #18 לא מתה על המכנסיים האלו. יש לי ג'ינס של הריון כזה, עם סטרץ' למעלה, ועוד זוג אחד של ג'ינס מחוייט, אבל מעבר לזה, אין.
לא מתה על המכנסיים האלו. יש לי ג'ינס של הריון כזה, עם סטרץ' למעלה, ועוד זוג אחד של ג'ינס מחוייט, אבל מעבר לזה, אין.
ש שִירָה New member 5/5/05 #35 ואני מתה על ג'ינס - הוא כל כך מחמיא לגזרה - אבל אני לא יכולה ללבוש ג'ינסים. בלידה הקודמת חזרתי לעצמי כמה חודשים לאחר הלידה. נראה מה יהיה הפעם...
ואני מתה על ג'ינס - הוא כל כך מחמיא לגזרה - אבל אני לא יכולה ללבוש ג'ינסים. בלידה הקודמת חזרתי לעצמי כמה חודשים לאחר הלידה. נראה מה יהיה הפעם...
ע עינבלית New member 4/5/05 #12 תלוי לאיזה...למידה 42 חזרתי אחרי חודש וחצי. למידה 38 (שהיתה נחלתי כעשר שנים לפני ההריון -) אחרי 12 חודשים בדיאטת סאןת ביץ'.
תלוי לאיזה...למידה 42 חזרתי אחרי חודש וחצי. למידה 38 (שהיתה נחלתי כעשר שנים לפני ההריון -) אחרי 12 חודשים בדיאטת סאןת ביץ'.
ה הגרי3 New member 4/5/05 #13 חודש אחרי הלידה אבל אלו היו ג'ינסים חדשים שנקנו ב"מתאים לי" . שום זוג מכנסיים מהתקופה שלפני ההריון לא עולה עליי עד היום (שנתיים וחודשים אחרי לידה).
חודש אחרי הלידה אבל אלו היו ג'ינסים חדשים שנקנו ב"מתאים לי" . שום זוג מכנסיים מהתקופה שלפני ההריון לא עולה עליי עד היום (שנתיים וחודשים אחרי לידה).
א אמא של פיונה New member 4/5/05 #14 לא לכולם, אבל לרובם- 5 חודשים אחרי אם כי הבטן עדיין מנסה לברוח מבחינת משקל, אני במשקל שלפני, אבל הגוף לא ממש אותו דבר.
לא לכולם, אבל לרובם- 5 חודשים אחרי אם כי הבטן עדיין מנסה לברוח מבחינת משקל, אני במשקל שלפני, אבל הגוף לא ממש אותו דבר.
ח חושחושה New member 4/5/05 #16 ../images/Emo6.gifאני חושבת שאחד השינויים הכי הכי אחרי הלידות שלי, זו העובדה שג'ינס מבחינתי הפך לסיוט, כל כך לא נוח לי, חוץ ממכנסי בד עם גומי מתנפנפים ורכים לא יכולה ללבוש שום דבר צמוד. ה ז ד ק נ ת י......
../images/Emo6.gifאני חושבת שאחד השינויים הכי הכי אחרי הלידות שלי, זו העובדה שג'ינס מבחינתי הפך לסיוט, כל כך לא נוח לי, חוץ ממכנסי בד עם גומי מתנפנפים ורכים לא יכולה ללבוש שום דבר צמוד. ה ז ד ק נ ת י......