סקר: כמה ממנבלי הפה הם תומכי ליכוד?

surfEU

New member
סקר: כמה ממנבלי הפה הם תומכי ליכוד?

מעניין, מה דעתם של שותפי הפורום. לדעתכם, על פי התכתובות בפורום מפלגת שינוי (ובפורומים של המפלגות האחרות) מה אחוז תומכי הליכוד, בקרב אלו שמנבלים את הפה (מקללים) ואלו שכותבים נאצות במקום להעלות דיון דמוקרטי? מעניין אותי לשמוע מה האחוז שלהם בקרב משתתפי הפורום אני חושב שהוא גבוהה יותר מקרב שאר המפלגות. אשמח לשמוע את דעתם של האחרים

surfEU

New member
עמרי לא ירוץ לכנסת, מה לגבי השאלה?

עומרי כבר לא ירוץ לכנסת הבאה, אז הוא לא רלוונטי גם עם בית המשפט יקבע שאין קלון בעבירה שלו. עכשיו מה לגבי השאלה, כמה מבין המגדפים הם תומכי ליכוד?

אין לי מושג

מה שכן אני יכול לענות לך על השאלה מי הם האנשים המושחתים ביותר במדינה ובמקום הראשון עומרי שרון ובמקום השני אבא של עומרי שרון ואחכ אולמרט ואחכ בראון ואחכ שיטרית ואחכ רוחמה ואחכ הרשימה כבר ידועה.

surfEU

New member
לא ענית על השאלה

ולגבי ההאשמות, נתניהו כמו אריאל שרון, הואשם בכמה האשמות וכמו שרון, היועץ המשפטי סגר את התיקים מחוסר ראיות. לדעתי נתניהו מושחת לא פחות (אם לא יותר), אבל זו דעה, אין לי הוכחה כמו שלך אין. אבל עדיין אני מחכה לתשובה לגבי השאלה הראשית

עניתי לך שאין לי מושג

לצערך נתניהו יצא זכאי ולשמחתי עמרי יצא אשם ואילו אביו עדיין ממתין לסיום החקירה בפרשייה השניה למרות שזה לא משנה מה יצא מזה שרון גמר את הקריירה אתמול בערב בשעה שמונה בערב ולכן הוא לא רלוונטי יותר מקסימום עוד חודשיים הוא יפרוש

surfEU

New member
אני מבין,נראה באמת מה יהיה ב28 למרץ

לפחות אתה כנה ואומר שאין לך תשובה אני מאמין ששרון וקדימה ינצחו את הבחירות הקרובות, השאלה מה יהיה מספר המנדטים. אני מאמין שהעבודה תהיה במקום השני והליכוד בראשות נתניהו במקום השלישי כל הספקולציות לא רלוונטיות עכשיו, רק התוצאות בקלפי יקבעו את העתיד, לא הספקולציות הווירטואליות בפורום

"טומי ילד יפה" -

הוא אחד מהם - כבר מחקתי הודעה שלו בה הוא קורא לכולנו רוצחים ודקטטורים. :) הלאה -

אתה ממש מסלף דברים

אתה עדיין לא מבין שאני לא ליכודניק אני פשוט תומך בנתניהו.ומתי אמרתי רוצחים?? מושחתים נכון גנבים בטוח תככנים זאת עובדה רודפי כח ובצע גם בקיצור מפלגת קדימה כמו שאמרתי היא מפלגת "עומרי וכנופייתו" בע"מ בחסות אריק שרון

surfEU

New member
עד כמה שידוע לי נתניהו בליכוד

והוא מייצג את מוסדות הליכוד

surfEU

New member
לדעתי זה נושא דיון מעניין

למרות שעדיין אף אחד לא ענה לעניין

למעלה