סקר !!! כנסו ותצביעו !!!!

סקר !!! כנסו ותצביעו !!!!

קבלו סקר ותחליטו מי מבין הצעירים ייתן העונה את הפריצה שלוו... פה בקישור למטה..

shlomi 28

New member
בחרתי ב...

אלי ששון! הוא זה שיעשה את הפריצה הכי גדולה שלו העונה ב"ה. יכול להיות גם שכל הצעירים שהזכרת יעשו את הפריצה שלהם. אבל יותר מכולם יעשה את הפריצה אלי ששון. אם ברוכיאן ישותך יותר, והרבה יותר, הוא זה שיעשה את הפריצה ביחד עם אלי.

דנה 6

New member
בחרתי באבירם ברוכיאן

אני חושבת שהוא שחקן מאד מוכשר ואלי אוחנה לא נתן לו מספיק הזדמנויות. אם אלי ייתן לו הזדמנויות הוא יהיה הכוכב הבא של בית"ר, הוא יכול להוביל את בית"ר בדיוק כמו שהוא הוביל את הנוער והנבחרת. חוץ מזה, אם אתם שואלים אותי על הפריצה הבאה של שחקן צעיר מבית"ר בכלליות אז אני בוחרת בברנארד האגן,שלא הופיע בסקר, שהוא שחקן מאד מאד מוכשר ולפי דעתי הוא הולך להיות הדבר הכי חם של בית"ר ירושלים! ותזכרו מי אמר לכם את זה ראשון!!!!!!

shlomi 28

New member
דנה..

קראתי במעריב שהוא הוקפץ לבוגרים, אבל הוא חתם כבר?

דנה. לא הכנסתי את בן לסקר..

כי הוא עוד לא חתם סופית.. בכל מקרה אני בחרתי בברק יצחקי...

דנה 6

New member
בברק יצחקי יש חמישים אחוז הצבעה ..

אבל.. רק שלושה אנשים הצביעו עד עכשיו לסקר..

אני מבקש..

5 אנשים. ורק מקודם העלתי את הסקר. שלחו את הקישור לעוד אנשים. באי סי במסנגר. אפשר להצביע פעם אחת רק

צהוב 20

New member
נראה לי שזה אתה

היום שמעתי שאתה הולך לפצוח בקרירה של יחצ"ן אז המון המון הצלחה והלוואי שנבלה יום אחד במועדון שלך

גלוש 20

New member
בחרתי ב...

מליקסון!!! הכישרון הענק הזה מעונה לעונה רק משתפר.. ועונה הבאה לכל מי שעוד היה ספק שהוא לא ה-כוכב הבא.. הוא יוכיח לכולם באמת מה הוא שווה!! היהלום הזה!!!!!!! :))

ASARUF

New member
גם לדעתי מאור מלקסון.

יש לו שני מוחות אחד ברגליים... ואל תשכחו שהוא היה פצוע העונה ושיחק ממש קצת.. וכששיחק כולם ראו מי הוא! אז עכשיו כשהוא כשיר הוא זה שיפרוץ הכי הרבה אני חושב הוא ישגע הרבה שחקני הגנה זה בטוח....

למעלה