סקר:כנסו כוווולם!

סקר:כנסו כוווולם!

1)מי מאן סינק הכי שווה אחריו? 2)קמרון\בריטני? 3)איזה דיסק שלו הכי הכי שווה? 4)בג'סטין חשוב ה:אופי\יופי?(אין כזאת תשובה שניהם!) 5)עם ג'סטין בא לישראל את... א.מחכה ימים ולילות מתחת למלון..עד שתראי אותו יוצא לשניה ב.הולכת להופעה ג.יעשה הכל,אבל ה-כ-ל(וזה כולל גם לברוח מהבית,לריב עם כל העולם ועוד..) כדי לפגוש אותו.. 6)בייייייייייי מתוקות...ותענו! לוב יו אלל המהממת!

justin love

New member
שלי../images/Emo70.gif

1)מי מאן סינק הכי שווה אחריו?jc 2)קמרון\בריטני?קמרון בלי ספקק...(ואני כמובן חח) 3)איזה דיסק שלו הכי הכי שווה?יצא לו רק דיסק סולו אחד.. 4)בג'סטין חשוב ה:אופי\יופי?(אין כזאת תשובה שניהם!)מצטערת אם אין תשובה כזאת שניהם אז אני לא יכולה לענות.. 5)עם ג'סטין בא לישראל את... ג.יעשה הכל,אבל ה-כ-ל(וזה כולל גם לברוח מהבית,לריב עם כל העולם ועוד..) כדי לפגוש אותו.. 6)בייייייייייי מתוקות...ותענו! סקר חמודדדדד...תודהה...

moran14h

New member
אני

1)מי מאן סינק הכי שווה אחריו?-ג'סטין! גם הכי שווה וגם הכי מוכשר! 2)קמרון\בריטני?-קמרון 3)איזה דיסק שלו הכי הכי שווה?-יש לו רק אחד..
4)בג'סטין חשוב ה:אופי\יופי?(אין כזאת תשובה שניהם!)-בעקירון שנהן מאוד חושבים לי ואני לא יכולה לבחור. 5)עם ג'סטין בא לישראל את... ב.הולכת להופעה

justinnn

New member
אוקיי...

1)מי מאן סינק הכי שווה אחריו? אחרי ג'סטין?? ג'יי.סי~~!!!! 2)קמרון\בריטני? בריטני..(שונאת את קמרון) 3)איזה דיסק שלו הכי הכי שווה? של מי???? יש לג'סטין אחד~!! 4)בג'סטין חשוב ה:אופי\יופי?(אין כזאת תשובה שניהם!)שניהם! 5)עם ג'סטין בא לישראל את...: באה לנמל תעופה, לבית מלון :) וכמובן להופעה...וינסה בכל הדברים לפגוש אותו...מישהו בא?? ג'!!!! א.מחכה ימים ולילות מתחת למלון..עד שתראי אותו יוצא לשניה ב.הולכת להופעה ג.יעשה הכל,אבל ה-כ-ל(וזה כולל גם לברוח מהבית,לריב עם כל העולם ועוד..) כדי לפגוש אותו..

LISA AND JUSTIN

New member
אוקי..אזז ככה!:

1)מי מאן סינק הכי שווה אחריו? הכי שווה אחריו! JC 2)קמרון\בריטני? בריטני!! 3)איזה דיסק שלו הכי הכי שווה?-יש לו רק דיסק אחדדד 4)בג'סטין חשוב ה:אופי\יופי?(אין כזאת תשובה שניהם!) - אופי 5)עם ג'סטין בא לישראל את... א.מחכה ימים ולילות מתחת למלון..עד שתראי אותו יוצא לשניה ב.הולכת להופעה ג.יעשה הכל,אבל ה-כ-ל -אני יעשה את כל מה שכתובב..!!את כל האפשריות!

למעלה