סקר כסאות אוכל
- מה מומלץ?

סקר כסאות אוכל ../images/Emo21.gif - מה מומלץ?

אני צריכה עזרת בבחירת כסא אוכל. דנה כמעט בת 8 חודשים, ואפשר לאמר שהיא כבר יושבת (לא מתיישבת, אבל יושבת ...). ושוב השאלה הנצחית (כמו בבחירת עגלה, כסא לרכב, וכו´ ...) - מה קונים? הבנתי שיש כסאות שאפשר לכוונן בהם את זווית המשענת וגם את גובה המושב - אבל האם זה באמת נחוץ? עד כמה משתמשים בכל האופציות המשוכללות?

imale

New member
עוד לא ניסינו אותו אבל אני כבר מחכה

בקוצר רוח...
כשרומי נולדה היא קיבלה מתנה כיסא אוכל שהופך גם לשולחן ציור או לכיסא-נדנדה עם הגה. כשהייתי קטנה, לאחים שלי היה כיסא כזה, שהיה להיט והצלחה היסטרית (וגם שרד 3 ילדים לפחות). את זה שלנו קנו בטויס אר אס.

לנו יש את פג..

שבע מצבי גובה והתכווננות שכיבה/ישיבה..שלושה מצבים מרופד וכייפי לשבת בו ואפילו לנקות אותו.. המחיר שלו 750 ש"ח אבל אני זכיתי במכרז ב-400 ש"ח מאד מומלץ!

גם אני זכיתי במכרז אבל ב- 236 ש"ח

וזה בדיוק שבוע אחרי שאמרתי לאמא שלי לשים 246 ש"ח וגם היא זכתה אז באמת כדאי !!

נעה גל

New member
ואני ממליצה ללכת על הכסא הכי זול

שיש עם תו תקן. הסיבה? כסא אוכל הוא אחד הפריטים שמשתמשים בהם הכי מעט זמן. חבל להשקיע בזה כסף. לי יש שניים, אחד מעולה של "מון בה בה" שעלה בטח הון למי שקנה לי אותו, ועוד מצוין, שנקנה ב-150 ש"ח בטויס אר אס (של ד"ר משהו...). שני הילדים שלי השתמשו בכסאות האלה 4 חודשים בדיוק. לא דקה יותר.

zimes

New member
אצלינו הכסאות נמוכים מדי

יחסית לגובה שולחן האוכל שלנו (כי הילדים קטנים
), וזה גורם להדס לעמוד על הכסא. זו אחת הסיבות העיקריות בגללן עברנו, כל המשפחה, ללאכול בסלון. אם היתה לי אופצית שינוי גובה - הייתי משתמשת. דבר אחר - עדיף כסא שמתקפל ולא תופס מקום של טנק במטבח. כסא "עצמאי" או כסא שיושב על כסא רגיל - לפי כמות הכסאות שמסתובבים אצלכם בבית.

Iris-1

New member
יש לי כיסא צבעוני מפלסטיק שאפשר

לסדר אותו ב-5 מצבים מבחינת הגובה. יש לו גם מגש נשלף שאפשר לשטוף בקלות וקשירה שהילד לא יפול ובכלל הוא נורא נחמד. דפנה גם לא יושבת עצמאית אבל היא אוהבת אותו. הוא מאפשר לה לראות יותר טוב מהכיסא רכב שבו האכלתי אותה מדי פעם כמובן שאני עדין מעדיפה את השיטה הישנה : להאכיל על הברכיים שלי.

Iris-1

New member
לא יודעת . תוצרת איטליה בן 8 שנים.

נראה מעולה ושכחתי להוסיף שיש לו גם מגש לרגליים להשען. הוא מעולה אני אוהבת אותי מאד. קל לנקות אותו. יש לי בצבעי טורקיז סגול הוא מקסים ונוח נורא. כל השלוש שלי עוברות עליו. נקנה ברב-קט.

מומלץ פג פרגו

דגם פאפה פרימה עוז משתמש בזה מגיל חצי שנה בהתחלה הייתי מורידה את המגש לגמרי ואת המשענת גב למצב הכי שוכב והיה מאוד נוח ועכשיו אני מגלה גם את תכונות הניקוי הקל וכמובן הריפוד הנוח לילד , ממליצה בחום אני מאוד מרוצה

anat30g

New member
כיסא אוכל של ליפסקי

זה כיסא אוכל מפלסטיק תוצרת הארץ. היתרון שלו שכולו פלסטיק - אפשר לשים אותו במקלחת תחת זרם מים או לנקות עם צינור בחצר... (אצלי זה פעולה יומיומית כמעט). אחרי שלב האכילה עם מגש - אפשר לפרק את הכיסא מהמגש וחלקיו ולהשתמש בכיסא ככיסא ליד שולחן האוכל המשפחתי... דהינו - במקום לקנות מגביה או לשים כריות - הכיסא עצמו ממשיך לשמש את הילד. את הליפסקי הראשון קנינו כשהבכור שלי נולד - אחריו השתמשה בכיסא אחותו שנולדה שנתיים אחריו, ועכשיו התאומים יושבים על אותו כיסא... וקנינו עוד אחד שיהיה גם לשני
בין לבין הכיסא פורק לחלקיו ואוכסן בצורה נוחה במחסן. אני ממליצה עליו בחום. הוא זול מאוד ונוח. ענת

iris & ben

New member
לפסקי-מומלץ../images/Emo45.gif

אחותי השתמשה בו לשלושת ילדיה-באותו אחד כמובן
וכשמשכיבים את הכסא זה הופך ל-
קל לנקות אותו, בטטחותי

יונית ש

New member
ממליצה על ה FUTURA

ניתן לרכוש אותו בטוייס אר אס מאוד מומלץ גם ניתן לכוונן לגבהים שונים וגם מאוד מרופד. מאוד מומלץ לילדים שרק מתחילים לשבת. הריפוד גם קל לניקוי

noa_f

New member
גם אני, ועוד משהו

אפשר לקפל אותו לממש קטן, ואפשר להוריד את המושב לגובה נמוך מאוד, היה לי נוח כשישב לידי ואני על כורסא - היינו בגובה אחד, והוא לגמרי מפלסטיק- אז אפשר לרחוץ. יש לליפסקי דגם זהה לחלוטין. קנו את הזול ביניהם.

iris & ben

New member
כסא אוכל

לנו יש את של פג המשוכל... אצלנו הוא עולה בסביבות 150$! אלמלא קיבלתי אותו במתנה ההיתי קונה פשוט שאפשר להכניס לאמבטיה ולשטוף חבל על הכסף בהשקעה של כסא חשוב לבדוק תו תקן

למעלה