../images/Emo70.gifמנהל פורום - לא צנזור ../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif
מוחקת פרסומות, עיקר. לפעמים יש הודעה לא מתאימה לפורום, בצורה צורמת. אבל לא הרבה. אולי, מפתיע, אבל בפורום תפוז
, לפחות, אנשים כותבים בצורה מנומסת, עינינית...לא כמו בפורטלים הונגרים, שכל יום מוחקת נבול פה.(לאחר, שקפצתי לכמה פורומים פוליטים, יזמתי נושא ´ישראל-פלסטין´, בפורטל אחד, כדי לנסות להסביר מצבנו, בגבה עיניים. אני לא יחידי, הישראלית
שהרגישה צורך בזה, למרות, שדעותי מנוגדות לממשלה הנוכחית. המצב שם מחריד, גם בקשר לחוסר אינפורמציה, דעות קדומות, אנטישמיות גלויה...בארצות הפוסטקומוניסטיות, יש אוכלוסיה ערבית, פלסטינית לא מבוטלת. יש להם אתרים בשפה הונגרית = הסתה איומה! - אבל זה במאת, לא קשור לנושא שיפוצים...) משתדלת - ולא ממש מצליחה, לצערי - לכניס לדיון, דברים, מעבר לפרקטיות היומית...עוברת לפורומים אחרים בתפוז, ורואה את הקושי, לנהל דיונים ´רצינים מידי´
, למרות השתדלות המנהלים. אולי, זה בגלל אופי של התקשורת אינטרנטי, אולי, פשוט, לא מצנו את הגישה, המתאימה לאנשים עסוקים, לחוצים, כואבים, כמו בארץ שלנו.
לכן, התפטרתי מפורום תל אביב, שיזמתי, בהתחלת השנה...חוזרת לקרוא, אבל הבעייה, נישארה, גם עם הנלה אחרת... האמת, אני מראש לא רציתי פורום כללי כל-כך, השם שהצעתי "עירוניה" = לדבר על שגיאות
של ניהול העיר, כך לגרום לשינוי
...מאגר שוב יתן לי
פרחים על תמימותי
...אולי, הוא במאת צודק.
אמונית קיבלה עבודה אחראית, חשובה. כל הכוחות שלה משקיעה בזה, כי היא כזאות...מבינה אותה. אפילו כתבה מכתב התפטרות למנהלת המנהלים... אני מקווה, שתחזור אלנו, עם הזמן... חסרה לי מאוד. אני אימפולסיבית מידי, היא שקולה יותר, למרות, שצעירה ממני בעשור. למדתי ממנה הרבה דברים, גם מעבר לאינטרנט. בקשר להתרדה
, שאת עוברת, מאז, שלשמחתי הגעת לפורום...לא מבינה את האנשים, שמתרידים אותך...למזלי אין לי נסיון בזה, אבל בטוח הייתי מתעצבנת לא פחות ממך. חשוב, שאת כותבת על זה! אני איתכם
, גם, שלא תמיד כותבת. התמזל מזלי
, שיש בין חברי הפורום,
אנשי מקצוע שונים. בקשר למזגנים, מודה, שלמדתי הרבה ... כמו, שכתבתי לא מזמן, ברצוני לסדר את חומר המקצועי, לגישה נוחה, לכל משתתפי הפורום - אני צריכה כמה ימים טובים, חופשיים. בסופי שבוע צריכה קצת לנוח, כי בקיץ הזאות עובדת קשה מאוד
- הרבה באתר בניה
, כדי שהביצוע יהייה, כמו שרציתי. זה לא קל, את בטח יודעת. פועלי בניין לא אוהבים אדריכליות מסתובבות בשטח...כל פעם מחדש מזעזעה אותי, כמה מאת
יודעים הבנאים. פעם, זאת היתה מקצוע מחובדת, למדו אותה...היום, כאילו כל בן אדם יכול לעשות, כך זה ניראה. הקבלן, במקרה שלי, מקצוען אמיתי, אבל הוא לא יכול להיות בכל מקום. תכננתי מדריגות קצת מסובחות לביצוע,בסיבוב כל מדריגה בדוק, ארגונומית, כדי, שיהיו נוחים, לאנשים העולים ויורדים, במשך השנים...חוץ מהעובדה, שבתוך בית, המדריגות ממש "פסל סביבתי", דומיננתי. יורקת דם, סליחה לביטוי, עד שירכיבו אותם, בדיוק הדרוש.
מעצבן, כל פעם מחדש, ארגון העבודה. בעצם, העובדה, שלא מתכננים את כל תהליך הביצוע. האומנם אני
היום, בת 49 , אבל זוכרת, מה שלמדתי בקשר תכנון שטח הבניה, לוח זמנים. למעשה, לא השתמשתי בזה,אף פעם, כי לא הייתי קבלן, אבל לא מבינה אך הקבלנים לא יודעים דבר בנושא. הכל מלוי, מקרי. גם, שבקרבה כזאות עם הפועלים, מבינה, למה אין עבודה עיברית
: תנאי עבודתם, מתחת לכל ביקורת אנושית! אם משרד העבודה הייה דורש
תנאי עבודה, כמו שכתוב
, לא היינו אף סיני, רומני,...לבנות.
כואב לי, אך הורסים את העבודה, היצירתית כל-כך, שבילדו אין שום דבר במשק. הצלחתי להתרחק...אבל במאת, אלה שאילות יסוד, בבניה,
בארץ. שבוע טוב, לך סיגל, וכמובן לכווווווולם! אווה