סקר לא רלוונטי לשיפוץ ובניה

סקר לא רלוונטי לשיפוץ ובניה../images/Emo54.gif|ח

שלום לכולם אני מקווה שאווה לא תעיף את ההודעה שלי כי היא ממש לא קשורה בנושא בניה. זו פעם שניה בתוך כחודש שאני מקבלת הודעה זועמת ואמוציונלית ביותר למסר שלי בדבר סלידה תהומית מחתימתי. מצד אחד אני לא רוצה להכאיב כל כך לאנשים פה, אך מצד שני זה המוטו שלי בחיים , הוא מוכח, והוא עוזר לי להתגבר על כל מיני מכות. יש למוטו הזה גם וריאציה: "כל עכבה לטובה..." הייתי מעוניינת להבין האם זה באמת כל כך נורא מעצבן אתכם? האם אין זכותו של אדם לחתום את אמיתותיו במקום ציבורי? ואם לשנות אז למה? למשהו פסימי יותר? "קוטרי -ישראלי" יותר? תודה

שמופית

New member
אני ממש, אבל ממש לא מאמינה

שיש אנשים כאלו קטנוניים !!!! הודעה זועמת בגלל החתימה שלך ??? לא הגזמנו ? סיגל, אם את רוצה לשנות - תשני, בכיף. אבל לא בגלל שזה מעצבן איזה א***ט (סליחה, על הבוטות אבל זה נשמע לי שטותי לאללה !). אגב, אותי אישית זה דווקא מעודד לקרוא את הסיסמא/חתימה שלך ואני מסכימה שאין רע בלי טוב, למרות שלפעמים מאוד קשה לראות את הטוב בתוך כל הח*א, אבל בסה"כ - אחלה סיסמא ואל תשתני לנו ! ושוב - סליחה על הבוטות. זה מההלם... אני דווקא אשמח לשמוע את ההסבר של הסולדים מהחתימה...

BOLDER

New member
סיגל- אחלה חתימה!!!!!!../images/Emo6.gif

אין כמו חתימה לעיניין לגרום לאנשים לראות את עצמם בראי החיים זה יפה וטוב אפילו אם זה רע... אין להתיחס לכל מני סובלים למינהם. את היא את היא את ואם זה לא מתאים להם זב"שם. בהצלחה קובי

סליחה, אני כזאת רעה? לדעתך? ../images/Emo150.gif

מה עשיתי לך? בחיים לא כתבתי מסרים ללא חתימתי, בקושי יש לי זמן לכתוב בכלל, בזמן אחרון...במה אני אשמה? אווה

../images/Emo23.gifאווה מתוקונת שלי!

היי אווה לא התכוונתי להעליב. לפעמים כשמתלהטות הרוחות או שהנושאים "לא לעינין" אז יש פורומים שעוברים "צנזורה" או לפחות מאויימים בצנזורה. לא התכוונתי אליך אישית , יקירתי, אלא לעצם תפקידך. האמת שאני לא יודעת בדיוק מה ה"חוקים" לניהול פורום. למרות שאם קצת הגיון, אז מה שכתבתי הוא לא כל כך מפריע ולכן לא הייתי אמורה לחשוש. בכל מקרה, אני שמחה שאת פה!!! ואני רואה את ניסיונותיך היפים להעלות עוד פן של הפורום. עמוק יותר, עקרוני יותר והגיגי משהו. כה לחי!! דרך אגב נמעלמה לנו אחת מנהלת פורום! הכל בסדר עם אמונית? סיגל

../images/Emo70.gifמנהל פורום - לא צנזור ../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

מוחקת פרסומות, עיקר. לפעמים יש הודעה לא מתאימה לפורום, בצורה צורמת. אבל לא הרבה. אולי, מפתיע, אבל בפורום תפוז
, לפחות, אנשים כותבים בצורה מנומסת, עינינית...לא כמו בפורטלים הונגרים, שכל יום מוחקת נבול פה.(לאחר, שקפצתי לכמה פורומים פוליטים, יזמתי נושא ´ישראל-פלסטין´, בפורטל אחד, כדי לנסות להסביר מצבנו, בגבה עיניים. אני לא יחידי, הישראלית
שהרגישה צורך בזה, למרות, שדעותי מנוגדות לממשלה הנוכחית. המצב שם מחריד, גם בקשר לחוסר אינפורמציה, דעות קדומות, אנטישמיות גלויה...בארצות הפוסטקומוניסטיות, יש אוכלוסיה ערבית, פלסטינית לא מבוטלת. יש להם אתרים בשפה הונגרית = הסתה איומה! - אבל זה במאת, לא קשור לנושא שיפוצים...) משתדלת - ולא ממש מצליחה, לצערי - לכניס לדיון, דברים, מעבר לפרקטיות היומית...עוברת לפורומים אחרים בתפוז, ורואה את הקושי, לנהל דיונים ´רצינים מידי´
, למרות השתדלות המנהלים. אולי, זה בגלל אופי של התקשורת אינטרנטי, אולי, פשוט, לא מצנו את הגישה, המתאימה לאנשים עסוקים, לחוצים, כואבים, כמו בארץ שלנו.
לכן, התפטרתי מפורום תל אביב, שיזמתי, בהתחלת השנה...חוזרת לקרוא, אבל הבעייה, נישארה, גם עם הנלה אחרת... האמת, אני מראש לא רציתי פורום כללי כל-כך, השם שהצעתי "עירוניה" = לדבר על שגיאות
של ניהול העיר, כך לגרום לשינוי
...מאגר שוב יתן לי
פרחים על תמימותי
...אולי, הוא במאת צודק.
אמונית קיבלה עבודה אחראית, חשובה. כל הכוחות שלה משקיעה בזה, כי היא כזאות...מבינה אותה. אפילו כתבה מכתב התפטרות למנהלת המנהלים... אני מקווה, שתחזור אלנו, עם הזמן... חסרה לי מאוד. אני אימפולסיבית מידי, היא שקולה יותר, למרות, שצעירה ממני בעשור. למדתי ממנה הרבה דברים, גם מעבר לאינטרנט. בקשר להתרדה
, שאת עוברת, מאז, שלשמחתי הגעת לפורום...לא מבינה את האנשים, שמתרידים אותך...למזלי אין לי נסיון בזה, אבל בטוח הייתי מתעצבנת לא פחות ממך. חשוב, שאת כותבת על זה! אני איתכם
, גם, שלא תמיד כותבת. התמזל מזלי
, שיש בין חברי הפורום,
אנשי מקצוע שונים. בקשר למזגנים, מודה, שלמדתי הרבה ... כמו, שכתבתי לא מזמן, ברצוני לסדר את חומר המקצועי, לגישה נוחה, לכל משתתפי הפורום - אני צריכה כמה ימים טובים, חופשיים. בסופי שבוע צריכה קצת לנוח, כי בקיץ הזאות עובדת קשה מאוד
- הרבה באתר בניה
, כדי שהביצוע יהייה, כמו שרציתי. זה לא קל, את בטח יודעת. פועלי בניין לא אוהבים אדריכליות מסתובבות בשטח...כל פעם מחדש מזעזעה אותי, כמה מאת
יודעים הבנאים. פעם, זאת היתה מקצוע מחובדת, למדו אותה...היום, כאילו כל בן אדם יכול לעשות, כך זה ניראה. הקבלן, במקרה שלי, מקצוען אמיתי, אבל הוא לא יכול להיות בכל מקום. תכננתי מדריגות קצת מסובחות לביצוע,בסיבוב כל מדריגה בדוק, ארגונומית, כדי, שיהיו נוחים, לאנשים העולים ויורדים, במשך השנים...חוץ מהעובדה, שבתוך בית, המדריגות ממש "פסל סביבתי", דומיננתי. יורקת דם, סליחה לביטוי, עד שירכיבו אותם, בדיוק הדרוש.
מעצבן, כל פעם מחדש, ארגון העבודה. בעצם, העובדה, שלא מתכננים את כל תהליך הביצוע. האומנם אני היום, בת 49 , אבל זוכרת, מה שלמדתי בקשר תכנון שטח הבניה, לוח זמנים. למעשה, לא השתמשתי בזה,אף פעם, כי לא הייתי קבלן, אבל לא מבינה אך הקבלנים לא יודעים דבר בנושא. הכל מלוי, מקרי. גם, שבקרבה כזאות עם הפועלים, מבינה, למה אין עבודה עיברית
: תנאי עבודתם, מתחת לכל ביקורת אנושית! אם משרד העבודה הייה דורש
תנאי עבודה, כמו שכתוב
, לא היינו אף סיני, רומני,...לבנות.
כואב לי, אך הורסים את העבודה, היצירתית כל-כך, שבילדו אין שום דבר במשק. הצלחתי להתרחק...אבל במאת, אלה שאילות יסוד, בבניה,
בארץ. שבוע טוב, לך סיגל, וכמובן לכווווווולם! אווה

גבשבור

New member
שימי פס

סיגל אל תקחי ללב לא משנה מה תעשי ומה תגידי תמיד יהיה מישהו שיעיר על זה. ואם לא תעשי ולא תעירי , גם על זה יעיר מישהו. עשי ככל המורה לך מצפונך ושימי פס על המקטרגים, רובם מקטרגים לשם קיטרוג ולא עיניינית. חיזקי ואמצי , את עוזרת לרבים כאן בפורומים השונים ואסור שמשהו או מישהו ישנה את נכונותך לעזור.

תגידו, אתם לא ישנים????

שלום לשמופית, קובי ואווה ראשית תודה על התגובות בכלל ולמי שתמך בפרט. אבל אין לכם מיטה???? לא האמנתי שמישהו יענה לי אתמול... טוב, קובי באוסטרליה - יש לו תירוץ! אני עוברת למשהו פסיכולוגי בגרוש: השנים שטענו כנגד החתימה כל כך בלהט, מה זה מפריע להם ולמה? (היי, אתם יכולים להגיב פה. יש במה) הרי זו אמירה אופטימית משהו, סירוב ליפול גם כשממש חרא (ונעזוב לרגע את זה שזו חתימה פרטית וככה אני מרגישה!!) ניסיון לראות בכל מה שקורה משהו שאפשר בכל זאת ללכת איתו הלאה. אז למה שזה יפריע כל כך? אני חושבת שמדובר על אנשים שנואשו. שכואבים ברמת את המצב הכללי והפרטי. ולכן כועסים על מי שמצהיר שאפשר להיות "קול" כי יהיה טוב. ואולי מדובר על אנשים שהציניות וה"קוטריות" הפכה בם לטבע שני? - בכל מקרה אלו אנשים שמאוד כואב להם משהו. ולכן אני לא כועסת עליהם. רק קצת דואגת להם ומקווה שיסתדר להם בחיים... ולחתימתי, לא ממש התכוונתי לשנות משהו רק בגלל שלא אוהבים את זה... (תודה למעודדים) אבל רציתי לראות אם אני ברוב או במיעוט. בנתיים 3:2 טובתי... ומשהו על האמירה. חוץ מזה שהיא אופטימית, חוץ מזה שיש בה משהו , לכאורה, מקבל בהבנה את המכות, (רק לכאורה), זו אמירה שמבחינתי היא מסקנה מהחיים. מסקנה שעזרה לי ברגעים קשים לשרוד ולהמתין שהטוב יגיע. נכון, זה לא מידי וגם לא ניתן להוכחה באופן נקודתי. אבל במהלך הדברים הכללי אם ניתן לכאב לחלוף מולנו ולא נכנס בו "דוך" לפעמים יש לו משהו לתת לנו. אמר פה מישהו בחתימתו: "מה שלא הורג - מחשל" זה עוד פן של הדברים!!! לפעמים הכאב נותן לך יכולת הבחנה שלא היתה לך קודם. ולפעמים הסבל נותן לך כוחות!!! ולרוב מהשינוי הרע, או למרותו, קורים דברים טובים שלא ממש קשורים אך שצירוף המקרים גרם להם להתקשר. ולדוגמא קטנה ולא ממש משמעותית. אך סימלית. פעם היה לי פנצ´ר דרומית לבית קמה. חם ובלתי אפשרי. האמת שלא ידעתי איפה הגלגל ספר (אז אפשר לומר שאחד ה"טובים" שצמחו הם שעכשיו אני יודעת..) כשהתחלתי להחליף צמיג עבר במקרה מישהו ממקום עבודתי. עד אותו היום לא החלפנו אלא שלום ובוקר טוב. באבירותו כי רבה הוא החליף לי צמיג, נסענו לבית קמה ואכלנו צהריים ביחד. התפתחה שיחה וממנה ידידות אמיצה שמאירה את שעות העבודה האפורות. לא טוב שצמח מרע?????. ותחשבו על זה

נופר30

New member
לא מבינה מה זה עניינם של אנשים

כיצד את חותמת ואותו אתם ששלח לך את מה ששלח לך כיצד הוא חותם ? האם הוא היה רוצה שאנשים ישלחו לו מסרים גדולים עם עצות לגבי הרגשותיו בחיים ? וחוץ מזה גם אני תמיד טוענת בכל רע יש טוב והוא יצוץ יום אחד אז סיגל תעשי מה שטוב לך בחיים ואם מעצבן מישהו משהו שאת רושמת זאת הבעיה שלו ושפשוט לא יקרא את ההודעות שלך וימשיך הלאה המשך שבת מופלאה

מאגר

New member
יש אפשרות לדבר אחר לא פחות אופטימי

זכרו יש תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה

תביני סיגל

יש אנשים שנורא משעמם להם, וכשהשיעמום גובר עליהם, הם נכנסים לאינטרנט ומתחילים להציק לאנשים בתקווה שאותם אנשים יחזירו להם, יתפתחו ריבים וככה לא יהיה להם משעמם יותר. השיטה היא (למרות שזה קשה, אני מודה), פשוט להתעלם מהם. אם זה מישהו שמטריד אותך במסרים, השיטה קלה עוד יותר, ללחוץ בהודעה שלו על "חסום משתמש" ויותר מבחינתך הוא אינו קיים, כל הודעותיו ימחקו ללא זכר. בטח שלא בגלל משועמם כזה לשנות את החתימה שלך. את החתימה שלך תשני רק אם בא לך לא בגלל משועמם.

מלי ש מ

New member
היי סיגל,

צודקים ידידינו ואני איתם. לצערנו יש אנשים שלא משנה מה תעשי, תמיד יהיהו הערות, טענות וטרוניות. יש אנשים שלא מבינים איך בתוך כל הג´יפה (סליחה על הביטוי) את מעיזה להגיד שיהיה טוב? הרי מזה הם חיים, האמונה הזאת שהכל רע וכולם רעים, כולם רוצים לפגוע בנו ולהזיק לנו. מזה הם חיים!!! תמשיכי עם הגישה האופטימית, מפני שבאמת גם כאשר מאוד רע ונראה כאילו הכל אבוד, פתאום רואים את אותה קרן אור שמראה לנו שעדיין יש סיכוי שהדברים ישתפרו. אז תני חיוך ותזכרי, אין רע בלי טוב!!!!

למעלה