סקר לבנות המניקות

סקר לבנות המניקות

כמה זמן נמשכת כל הנקה אצלכן וכמה זמן עובר בין הנקה להנקה? אצלי משך ההנקה הוא 10 דקות בלבד עם שעתיים הפרש , נראה לי מעט או שאני טועה? ועוד שאלה (גם ללא מניקות) :מה אתן עושות בזמן ההאכלה או ההנקה? מה שקורה הוא שעד לאחרונה דיברתי עם הנסיך בשעת ההנקה אך ב"ה הגוזל מתפתח וכעת הוא "עונה" לי כשאני מדברת אתו או מחייך, מה שגורם להפרעה בארוחה..

twiti

New member
משך ההנקה 10 דקות והזמן בין ההנקות

משתנה, בערך כל שעתיים וחצי שלוש או הרבה פחות מזה אם אנחנו קצת "מעוכים" או שחם מאד בחוץ...בזמן ההנקה אני לפעמים שרה לו, לפעמים מצחיקה אותו (שהוא אוכל שום דבר לא יזיז אותו, מקסימום חיוך עם הפטמה בפה), או סתם מדברת אליו, או שותקת ומסתכלת עליו.

גנדולף

New member
גם אצלי ההנקה נמשכת 10 דקות

מה לעשות גם האפרוחית שלי זללנית. בזמן ההנקה בד"כ אני סורקת אותה לבדוק מה חדש ומתפאלת כמה שהיא יפה... (והיא שלי). או שעושה תרגילי יוגה להתרגעות (בד"כ אחרי יום עבודה). שירי של נועם

שוגי13

New member
תזרמי עם האפרוח

ואם הוא רוצה לינוק זמן קצר אז כנראה שזה מספיק לו. אל תשכחי שככל שהם גדלים יש סביבם דברים שמעניינים אותם ומפריעים להם לרצף ההנקה, ועל זה אמרה לי בעבר אסתר מפורום יעוץ הנקה "לא תאמיני כמה התינוק מקבל בדקות הספורות האלה של ההנקה".

כמיסה

New member
גם אצלנו ההנקה התקצרה לכ-10 דקות

בערך כל שלוש שעות למרות שלפעמים יש הפתעות לכאן ולכאן (שעה ו3/4 או 5 שעות) ותודה לאל עומרי עולה יפה במשקל כך שאני לא ממש מודאגת
במהלך הארוחה אנחנו מדברים, שרים, מלטפים, קוראים ספר, צופים בטלויזיה או כל דבר אחר שמתחשק אגב עומרילי שלי בן ארבעה חודשים וחצי

למעלה