סקר לבנות וגם לבנים . . .

סקר לבנות וגם לבנים . . .

קבלו סיטואציה ותתנו לי תשובה בדירוג מ1 עד 10 עד כמה הייתם נפגעות: הסיפור הוא כזה (אשקרה טלנובלה במציאות, קרה לי לפני שלוש שנים): * את מאוהבת קשות כלפי בחור, ממש רוצה להתחתן איתו חולה עליו חולמת עליו בלילות ממש אהבה אמיתית טהורה נטו (רק אל תגידו שהייתי אובססי כלפיה). אחרי שלוש שנים שאתם בקשר ידידות את מחליטה שהגיע הזמן לראות מה הוא חושב, את רומזת והוא לא מבין, לבסוף את אומרת לו את זה ישירות " **** אני אוהבת אותך " התשובה שאת מקבלת היא תודה, (אני מבין שהיא לא חייבת לאהוב אותי סבבה חכו להמשך ותבינו), אחרי חודשיים אתה בא אלייה לבית בפעם השנייה לבקר אותה עם אח שלך כי היא ביקשה שהוא יבוא איתך, (להזכירכן היה לכם קשר ידידותי ממש חזק של שלוש שנים ואת נורא קשורה אליו), את קולטת שהוא עושה לאחותך עיניים, ואת מנסה להיות אופטימית ולומר שאת רק מדמיינת ושזו הקינאה שבך. ויומיים אחרי זה הוא מתקשר אלייך ואומר אני יגיד לך את זה בשלוש מילים[ ואת תביני לבד: "אחות שלך חמודה" את מבינה, בשלב מסוים את מרגישה שאת מפרידה ביניהם (בין אחותך לבינו כי זה הדדי, שנים דלוקים אחד על השני), ואת אומרת לאחותך מחוסר ברירה בגלל המצפון שלך, שאת כבר לא אוהבת אותו (למרות שאת ממש ממש ממש ממש אוהבת אותו, ואז את באה לבקר בבית של אחותך יום אחד, ואת מוצאת את שניהם בחדר על המיטה, מתנשקים ומתערבבים ביחד. עכשיו השאלה היא , תנו דירוג מאחד עד 10 עד כמה הייתן נפגעות.

וואו...באמת טלנובלה....

ת'אמת נראה לי שהייתי נפגעת באמצע..ז"א..5.. בגלל שהייתי מתאכזבת שזה לא הדדי ואהבה היא חד צדדית.. אבל לא נפגעת ממנו...בגלל שהוא לא חייב לי כלום.. אם הוא לא אוהב אותי אז לא אוהב אותי..זה קורה... לא הייתי כועסת עליו..שהתאהב באחותי.. כי אנשים לא קובעים במי להתאהב ובמי לא.. זה עניין של כימיה..ואין מה לעשות בקשדר לזה..

ברוך הבא ../images/Emo142.gif

קרה לי סיפור דומה. במסיבה של ידיד שלי, חבר שלו שם עליי עין ואני בלי לדעת מזה שמתי עין על האח הגדול שלו [של זה ששם עליי עין] ובלי לדעת שהם אחים בכלל. בכל אופן, היה שם גם תסריט נחמד כי האח גם הסתכל עליי. והייתה פעם שמצאתי את עצמי יושבת, שניהם מתקרבים אליי מכיוונים שונים, בשלב מסויים קולטים אחד את השני ועושים "אחורה פנה". שניהם. באותו זמן. אני והאח נהיינו בקשר והיו לו כל מיני סתירות עם עצמו. פעם הוא התקשר הציע לבוא אליי, אחר חצי שעה שוב התקשר ואמר לי שזה לא מוסרי לעשות ככה לאחיו. בסוף היינו ביחד ולא יצא מזה כלום. ועד היום אני ושני האחים ביחסים של ידידות. [למרות שפעם האחרונה שראיתי האח הגדול עשינו מעשים מגונים, אבל זה פרט שולי..
] האמת, זו בעיה. מצד אחד, להיפגע כי ככה לא עושים אחים ואנחנו מצפים שאחים שלנו יוותרו על דברים שכאלה בשבילנו. מצד שני, איתנו זה כבר לא יילך, אז למה שלאנשים שאנחנו הכי אוהבים לא יהיה משהו טוב? זה לא להיפגע מהאח [או חבר, כל סיטואציה אחרת], זה לפגוע באגו שלנו. אבל זה עובר. אני מקווה.

למעלה