סקר לבנים - בגדי ים

Egimundo

New member
סקר לבנים - בגדי ים

איזה בגדי ים עדיף? בצורת מכנס או תחתון? ואיך אתם לובשים? בגד ים ומתחת תחתון? או בגד ים ומעליו מכנס? או פשוט בגד ים וזהו? יאללה תענו

ofir78

New member
שלום אני חדש

לאחרונה קניתי בגד ים של ספידו לא תחתון זה מן מכנסון מגיע עד לרבע ירך וצמוד בצבע שחור לדעתי זה בגד ים פיצוץ

RozwareZ

New member
שלושתרבע כזה

תחתון זה מגעיל ומכנסון כזה זה לא נוח בביצים ולובשים בגד ים... ומתחת תחתונים נגיד

cutey

New member
צודק!

אף פעם החיים שלך אל תקנה בגד ים תחתון! זה דוחה!

Egimundo

New member
פשוט מה שיש לי עכשיו

זה כמו מכנס, הכוונה לאורך של מכנס קצר רגיל (נגיד של כדורגלנים) בצבע כחול כהה, של ספידו. מה דעתכם

Tleilaxu

New member
זה הסטנדרטי

זה דוגרי הכי טוב, הכי קלאסי מה נגיד אבל האלה של הגולשים הכי יפים ואם יש לך גוף יפה אז דווקא התחתון או כזה טאנגה

O Boy

New member
אני קניתי את המכנס גלישה ...

לי קופר... אני לא אוהב בגדי ים שהם צמודים צמודים כי הם מה זה לא נוחים...

הנה אני בבגד ים שלי!

טוב צילום מטושטש אבל זאת הוובקאם העלובה.. שמתי לב שאני היחיד שאוהב בגד ים שהוא כמו תחתון..לדעתי זה הכי סקסי!!

night mistress

New member
הצבע לא עושה לי טוב..

קנה ספידו שחור.. אני אישית אוהבת את המכנסון הצמוד.. בלי קישקושים מיותרים.

גם אני חושבת שלבנים צמוד זה פחות

יפה... אבל זו אפליה! למה לכם יש אפשרות לבחור. אנחנו תקועות עם בגד ים צמוד...

B r u l e

New member
רק תחתון

אני לא מבין את אלה שמסתובבים עם מכנסיים מניילון, איך אפשר לשחות עם זה? כשיוצאים לבריכה ולים צריך להרגיש הכי קרב לטבע לאוויר. חלק מזה זה להיות כמה שפחות מכוסה.

dark eyes

New member
זה די מסובך לענות

לי יש כמה תלוי במצב רוח... אם בא לי אז אני הולך על מכנסי גולשים יש המון לבילבונג וכאלה... אבל יש לי שתיים שחורים אחד של ארנה ואחד של ספידו שהם תחתון, שאני רוצה להרשים או ללכת לים/ בריכה ביום שאני נראה טוב וידוע לי שיש כוסיות בבריכה, אז בגד ים ים תחתון ומשקפי שמש הכי שווה

eran T

New member
גם אני עם מכנס גלישה...

בתחתונים השערות של הביצים נתקעות וזה כואב...

ofir78

New member
דווקא די נוח עם המכנסונים

זה לא זבל כזה, זה כזה מחומר מיוחד לשחיינים... לדעתי זה גם יפה אגב אני גם נגד הגיזרת תחתונים...

KelsO

New member
כל הספידו למיניהם לדעתי פשוט לא!

בלי קשר לאיך שזה נראה (וזה שמכנסי גלישה פשוט יותר באופנה). ים: כוסיות, מים קרים. עכשיו תחשבו איך כל אחד מהם משפיע עליכם - בכל מקרה התוצאה לא נעימה... ועם ספידו זה פשוט יותר מדי בולט במיוחד במיוחד בגזרת תחתונים.

למעלה