סקר לבנים בלבד

• פותח הנושא gntk
  • פורסם בתאריך

gntk

New member
סקר לבנים בלבד

לבנים: אם הייתה לכם חברה והייתה לכם האפשרות להשיג את מרי-קייט/אשלי: א. האם הייתם מוותרים עליה בשבילן??? ב. במי מהן הייתם בוחרים??? התשובות שלי: א. באופן מיידי וללא כל ספק הייתי מוותר אם לא היה מצליח הייתי גם רוצח אותה (במידת האפשר) ב. קשה לי לענות...... אבל נראה לי שאני אהיה כל שבוע עם מישהי אחרת....

ענבר 2002

New member
רגע רגע רגע...

תראה מה ככה סתם היית זורק את חברה שלך בשביל התאומות .???? אם כן אז אתה בכלל לא יודע מהיא אהבה אמיתית כי אם היית יודע אז לא היית סתם זורק את חברה שלך אפילו בשביל התאומות אלה אם כן אתה בכלל לא אוהב את חברה שלך ואתה סתם חבר שלה כי היא הכי מקובלת או משהו כזה... היתה לך חברה פעם? לי נראה שלא !!! לי יש חבר ואני אוהבת אותו ולא הייתי עוזבת אותו אפילו בשביל בראד פיט או ליאונרדו דיקפריו ואפילו טום קרוז...

AM16

New member
זה קשה

טוב עכשיו אני בטוח יגיד שכן אבל אם היתה לי חברה והייתי אוהב אותה אני לא כל-כך מהר הייתי זורק אותה בשביל מישהי אחרת גם אם המישהי האחרת היתה מרי קייט \ אשלי אבל כרגע אין לי חברה אז אין לי את הבעיה הזאת

וואי אתה השתגעת קצת

קצת הרבה אני אולי לא בן אבל אם היה לי חברה הכי טובה והיו אומרים לי לבחור בין התאומות לבינה אז זה היה תלוי כמה הייתי קרובה אל החברה והייתי רוצה לראות מה האופי האמיתי של התאומות לפני שהייתי נעשית חברה שלהן!!!

Nomero Uno

New member
במילה אחת : לא!!

א.חברה שלי יותר יפה מהתאומות ב. אני אוהב אותה אתה רוצה עוד סיבות???

Nomero Uno

New member
אין לי תמונה שלה במחשב

וגם אם הייתה לי לא הייתי מפרסם אותה בפורום הזה או בכל מקום אחר

gntk

New member
תמשיכו להתנפל

אמרתי את דעתי DAMATE אבל לא חשוב...... ולא עניתם על השאלה השנייה אז פליז תענו

למעלה