סקר לבנים בפורום בלבד!

סקר לבנים בפורום בלבד!

מורידים גבות כן או לא? מורידים שערות ברגליים ידיים בטן גב כן או לא? נמצאים במכון כושר כן או לא? אוהבים בנות חלקות (גם למטה) כן או לא? מגלחים את האיזור שמסביב ל... כן או לא?

תשובות../images/Emo70.gif

מורידים גבות
כן
מורידים שערות בגוף
תראי,זה לפי מצב רוח.. נמצאים במכון כושר
כן
אוהבים בנות חלקות (גם למטה)
אני אוהב בנות חלקות ולמטה הכי יפה בכל מיני צורות.. הכי אין
מגלחים את האיזור שמסביב ל...
גם זה לפי מצבי רוח.. אם יש לי זמן אני מוריד.. אם אין אז אין
יאאלה אנשים..... תשרשרוווווו

O Boy

New member
והנה תשובותיי

מורידים גבות? כן מורידים שערות בגוף? שעווה זה מצרך קבוע אצלי... בטח נמצאים במכון כושר? כרגע לא אוהבים בנות חלקות (גם למטה)? משולש למטה הכי יפההה... עוד יותר יפה אם תיצרי את השם שלי שם מגלחים את האיזור שמסביב ל...? דה... בטח.

eranmc

New member
עונה:

לא - אבל אני רוצה. ברגליים, דואג לתספורת קיץ כל שנה. כל השאר רק שמעממם לי אני עושה את זה עם פינצטה בשירותים. איזה מכון איזה נעליים. כןןןןןןן רק בנות חלקות!!!! כן, רצוי לא לגלח אלא חומר מסיר שערות שלא יהיו פצעים מגעילים. עוד משהו סוטה.?

dark eyes

New member
תשובותיי

גבות לא אין תורך זה מתנת האל להיות בלונדיני לא רוים את השיערות באמצע. רגליים ידיים בטן גב לא אני בהיר שיער אז לא רואים וגם אני לא כל כך שעיר מכון כושר כן קבוע. בנות חלקות למטה: בוודאי תארו לכם אתם יורדים למישהי ויש לה שם ג'ונגל
. אני לא מגלח או מוריד בפינצטה או שעווה או כל אמצעי אחר...

O Boy

New member
*הערה

שמא תבינו את זה לא נכון, תשובותיי ותשובות שחרחר נענו בצחוק, לא ברצינות.... אתה ענית רציני אז שלא תבינו לא נכון

O Boy

New member
תני לדמיון לנוע...

סתאאאם..... מה בדיוק את רוצה לדעת?

fireblue1

New member
שלי..

מורידים גבות? אני רוצה אבל בינתיים לא... מוריד ברגליים בבטן וכו': לא אני אבל העוד שנה שנתיים אני כן... נמצא במכון?בטח אפילו יש תוצאות... אוהב בנות חלקות? בטח לאלה שיש להם שיערות אני בכלל לא מתקרב... מגלחים את האיזור שמסביב?לא...

O Boy

New member
רוצה להוריד שערות ברגליים, בבטן ו..

כו'... למה?

fireblue1

New member
פשששש...

נכון זה מה שאני רוצה להיות אבל אני יוריד בעוד כמה שנים ככה...

למעלה